Eş mi iş mi

Erkek arkadaşın oraya gidince ne iş yapcak? Oraya gidince her şey değişebilir kavga, hastalık vs. O zaman annenizi isteyeceksiniz. Ki çocuğunuzu düşünün 5 yıl orada yaşayacak okul zamanı buraya gelip farklı bir kültürün içinde kendini bulacak.

Tesekkür ederim Farklı bir bakış açısı kazandırdınız bana haklısınız

Canım ya izmirde yasasam yine benimle buyumeyecek mi sadece anne baba ile yaşayan çekirdek aile olunca değil ülke galaksi değiştirsen ne olacak hem kavga etmemizle annemin ne alakası var ki

Canım ya izmirde yasasam yine benimle buyumeyecek mi sadece anne baba ile yaşayan çekirdek aile olunca değil ülke galaksi değiştirsen ne olacak hem kavga etmemizle annemin ne alakası var ki

Evet, çocuğunuz sizinle yaşayacak. Örneğin izmir de yaşıyorsunuz istanbul veya farklı bir ile gittiğinizde mutlaka zorlanırsınız herşeyine trafik, hayatım akışına, iş temposuna bir yetişkin olarak zorlanırsınız mutlaka. Çocuğunuzun orada arkadaşları olacak gideceğiniz ülkede nasıl bir hayat tarzı var tam emin değilim ama ister istemez oraya alışır ve siz onu tutup o hayatta koparıp başka bir ülkeye geri götüreceksiniz onun için zor olur benim şahsi fikrim . Annenize gelince sizi ne yönde tam olarak dolduruyor bilemiyorum ama siz daha şimdiden ileride anne olunca çocuğumu kendi ülkemde yetiştirmek istiyorum diyorsunuz ileride ki çocuğunuzu düşünüyorsunuz. Annenizde sizi düşünüyor doğal olarak ona da hak veriyorum başka bir şehir değil bu başka bir ülke . Kavga diye sınırlandırmadım hastalıkta olabilir bu veya herhangi bir şey mutlaka annenizi ne bileyim çevresinden birisini isteyeceksiniz yanınızda. Tabi en doğru kararı siz verirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden.

Teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için ben de bu sehirden ayrılmak istemiyorum ancak maddi imkansızlar bizi bu yola sokan izmirde aldığımız maaşlarla yaşama imkanımız YÖK maalesef

Teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için ben de bu sehirden ayrılmak istemiyorum ancak maddi imkansızlar bizi bu yola sokan izmirde aldığımız maaşlarla yaşama imkanımız YÖK maalesef

Gideceğiniz ülkede iş garantisi var mı? Tam olarak ne iş yapacaksınız ? Bir de ne bileyim oraya gider gitmez ev tutabilecek misiniz? İş hemen bulur musunuz? Bunlarda önemli şahsen

Gideceğiniz ülkede iş garantisi var mı? Tam olarak ne iş yapacaksınız ? Bir de ne bileyim oraya gider gitmez ev tutabilecek misiniz? İş hemen bulur musunuz? Bunlarda önemli şahsen
Erkek arkadasım oraya gider gitmez işe başlayacak zaten çalışma vizesi ile gidecek ev tutacak sorun değil çalışma konusu

Erkek arkadasım oraya gider gitmez işe başlayacak zaten çalışma vizesi ile gidecek ev tutacak sorun değil çalışma konusu

Eğer çalışma vizesi var ise mantıklı düşünün herşeyi enine boyuna düşünmek lazım. Sizin için iyi bir fırsatta olabilir ne bileyim çok zor bence

Eğer çalışma vizesi var ise mantıklı düşünün herşeyi enine boyuna düşünmek lazım. Sizin için iyi bir fırsatta olabilir ne bileyim çok zor bence
Kesinlikle iki karar da çok zor ama onunla evlenmek zorundayım anca beraber kanca beraber

Gitmezdim. Erkek arkadaşım istiyor diye surdan şuraya gitmem. Benim için çok iyi olacaksa cidden yaşam şeklim değişecekse ( bu meslek ne çok merak ettim) düşünürdüm ama ben istediğim için .

Valla art niyetli anne baba da çok

6 senelik maltı senelik. Ne olursa olsun annemin lafını yabana atmazdim. Sırf erkek arkadaşım istiyor diye de gidemem başka ülkeye. Sen sabahtan akşama kadar bilmediğin bir ülkede onu bekleyeceksin çocuk buyuteceksin tek başına yıllarca hemde. O da işinde arkadaş çevresinde evinde de karısı oh mis hayat. Ayrıca arkadaşının annesi çok iyi ama annen ona karsi doldurmuyor seni. O öyle değil malesef. Evlenince göreceksin ki aran o kadar da iyi değilmiş. Annen meğer hakliymis. Annelerin öngörüsü dikkate alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…