6 senelik bir ilişkim var annem istemiyor erkek arkadasım evlenip Rusya’ya taşınmamızı istiyor herkesten uzak sen se çocuğumuzu büyütürsün orda hayat çok ucuz okul çağına gelince döneriz diyor ve ben de çalışmak istiyorum çalışırsam vazgeçmek zorunda kalacağım ondan öyle bir adam ki bu kadar senedir bana bir yalan dahi söylemedi gururumu kıracak bir yanlış yapmadı siz olaydınız?
Tesekkür ederim Farklı bir bakış açısı kazandırdınız bana haklısınızYabancı ülke olunca Türk olmuyor mu? Milliyetçi olmak bulunduğumız ülke ile alakalı değildir yurt dışında ihtisas yapıp ülkemizi tanıtması bir gün geri dönüp iyi işler yapması yeterli bence ülkede Türklüğü sanki sonuna kadar yaşıyoruz gittikçe araplaşıyoruz eğitim sistemi parmakla sayılı okullar dışında sıfır mezun olsa bile gelişime açık iş meslek sayısı az biz hiç bir çocuğa gelişime düşünmeye açık eğitim vermiyoruz fabrika gibi seri üretim yapıyoruz yurt dışında olup Türk adını gururlandıran çok insan var ha bu arada siyasete kimse çekmesin ve konu sahibi dışında alıntı yapmasın kib lerim
Canım ya izmirde yasasam yine benimle buyumeyecek mi sadece anne baba ile yaşayan çekirdek aile olunca değil ülke galaksi değiştirsen ne olacak hem kavga etmemizle annemin ne alakası var kiErkek arkadaşın oraya gidince ne iş yapcak? Oraya gidince her şey değişebilir kavga, hastalık vs. O zaman annenizi isteyeceksiniz. Ki çocuğunuzu düşünün 5 yıl orada yaşayacak okul zamanı buraya gelip farklı bir kültürün içinde kendini bulacak.
Canım ya izmirde yasasam yine benimle buyumeyecek mi sadece anne baba ile yaşayan çekirdek aile olunca değil ülke galaksi değiştirsen ne olacak hem kavga etmemizle annemin ne alakası var ki
Teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için ben de bu sehirden ayrılmak istemiyorum ancak maddi imkansızlar bizi bu yola sokan izmirde aldığımız maaşlarla yaşama imkanımız YÖK maalesefEvet, çocuğunuz sizinle yaşayacak. Örneğin izmir de yaşıyorsunuz istanbul veya farklı bir ile gittiğinizde mutlaka zorlanırsınız herşeyine trafik, hayatım akışına, iş temposuna bir yetişkin olarak zorlanırsınız mutlaka. Çocuğunuzun orada arkadaşları olacak gideceğiniz ülkede nasıl bir hayat tarzı var tam emin değilim ama ister istemez oraya alışır ve siz onu tutup o hayatta koparıp başka bir ülkeye geri götüreceksiniz onun için zor olur benim şahsi fikrim . Annenize gelince sizi ne yönde tam olarak dolduruyor bilemiyorum ama siz daha şimdiden ileride anne olunca çocuğumu kendi ülkemde yetiştirmek istiyorum diyorsunuz ileride ki çocuğunuzu düşünüyorsunuz. Annenizde sizi düşünüyor doğal olarak ona da hak veriyorum başka bir şehir değil bu başka bir ülke . Kavga diye sınırlandırmadım hastalıkta olabilir bu veya herhangi bir şey mutlaka annenizi ne bileyim çevresinden birisini isteyeceksiniz yanınızda. Tabi en doğru kararı siz verirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden.
Teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için ben de bu sehirden ayrılmak istemiyorum ancak maddi imkansızlar bizi bu yola sokan izmirde aldığımız maaşlarla yaşama imkanımız YÖK maalesef
Tabii ki hayırKonu fake mi!!!!!
Erkek arkadasım oraya gider gitmez işe başlayacak zaten çalışma vizesi ile gidecek ev tutacak sorun değil çalışma konusuGideceğiniz ülkede iş garantisi var mı? Tam olarak ne iş yapacaksınız ? Bir de ne bileyim oraya gider gitmez ev tutabilecek misiniz? İş hemen bulur musunuz? Bunlarda önemli şahsen
Başka bir konuda sevgilim on bin maaş alıyor demişsin burada geçinemeyiz 2.500 demişsin?Tabii ki hayır
O Rusya’da şu an izmire gelse 2500 lira alacak dedimBaşka bir konuda sevgilim on bin maaş alıyor demişsin burada geçinemeyiz 2.500 demişsin?
Zaten bu kadar mantıklı fake konu olmazBaşka bir konuda sevgilim on bin maaş alıyor demişsin burada geçinemeyiz 2.500 demişsin?
Neleri neleri var bir görsenZaten bu kadar mantıklı fake konu olmaz
Amaçları ne ki fake konu açıp ki ekşi sözlüktekiler malzeme arıyorNeleri neleri var bir görsen
Erkek arkadasım oraya gider gitmez işe başlayacak zaten çalışma vizesi ile gidecek ev tutacak sorun değil çalışma konusu
Kesinlikle iki karar da çok zor ama onunla evlenmek zorundayım anca beraber kanca beraberEğer çalışma vizesi var ise mantıklı düşünün herşeyi enine boyuna düşünmek lazım. Sizin için iyi bir fırsatta olabilir ne bileyim çok zor bence
6 yıllık erkek arkadaştan şüpheniz yok ama sizi doğuran anneden şüpheniz var kv adayıyla iyi olmayın diye doldurmaya çalışıyor hep yanında olun kimseyle evlenmeyin diye düşünüyor öyle mi? Hangi anne evladı için art niyetli bir planda bulunabilir? Bir anne baba için en büyük Murat değil midir evladının doğru insanlarla evlenip mutlu yuva kurması ? Çok yanlış düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?