Bu yazdığımdan bunu mu anlıyorsunO zaman burda niye konu açıp soru soruyorsunuz anlamak güç. Karar alınmış sonuca varılmış. Karşıt görüşlere tepki de hazır. E güle güle size o zaman
Evlendirmesin demiyorum annenin yaninda kalman için çareler ariyorum ama annenin yaninda kalmak senin zaten umrunda degilmiş. Rusyaya gitmek icin can atiyosun güle güleeeeEvimiz Yok diye ailesi bir ev veremeyecekse evlendirmesin diyorsunuz insallah siz cocuklarınıza ev verebilirsiniz
Çare bir milyon dolarEvlendirmesin demiyorum annenin yaninda kalman için çareler ariyorum ama annenin yaninda kalmak senin zaten umrunda degilmiş. Rusyaya gitmek icin can atiyosun güle güleeee
Bu yazdığımdan bunu mu anlıyorsun
Ay canım bir şey demesen daha iyi olur sanki paramız YÖK diyorum ev alın diyorsun ben hadımım sen çocuğun var mı diye soruyorsunAnlayışım kıt zaar! "Siz olsaydınız ?" Diye soru sormussunuz siz. Bizde goruslerimizi belirtiyoruz, verdiğiniz cevaplar da ortada ise nedir sorunuz o zaman. Orda yakınlarınız var para sorun değil anneniz de sizin dediğiniz gibi sırf sizi dibinde oturtmak için kayinvalideciginize karşı dolduruyor. 6 senedir tanidiginiz adam gibi adam var. E güle güle gidin diyorum daha ne diyeyim?
Milletle dalga geçmek içinmi açtin bu konuyu.çünkü kararin hazir ve daha millete soru soruyosun.@muneÇare bir milyon dolar
Ben ev alın mi demisim. Okumak okuduğunu anlamak görmek çok önemli. Bir bakınız ne demisim ne dememisim. Çocuğunu da mi sormusum hiç haberim yok. Ben mi sizofrenim acaba. Okuyun yazdiklarimi !!!Ay canım bir şey demesen daha iyi olur sanki paramız YÖK diyorum ev alın diyorsun ben hadımım sen çocuğun var mı diye soruyorsun
Hayır da ne farkedecek
Çalışma vizen varsa eşini götürebilirsinNasıl yani vatandaşı olmadığın ülkeye koluna takip herkesi götürebiliyor musun rusyada mümkün mü bu
Çalışma vizen varsa eşini götürebilirsin
Herkesin ihtiyacı Farklı siz geçiniyorsunuz diye ben geçinebilirim diye bir durum yok nerede 500 liraya kiralık ev varBende izmirde oturuyorum çalışmıyorum eşim 3500 lira maaş alıyo öyle böyle bir ev aldık 1500 kredi ödüyoruz gül gibide geçiniyoruz.. siz kirada bile otursanız 500 liraya oturulabilecek ev bulursunuz.. ev sahibi olmak isterseniz 170 binden başlayarak ev sahibi olabilirsiniz bu kadar abartmayın..
Yani siz de haklisiniz tabii.ama sehir disi olsa neyse yine bi nebze git gel kolay. diger turlu senede bir ya gelirsiniz ya gelemezsiniz.iyi dusunup karar verin o halde.hakkinizda hayirlisi olsun.Burda ikimiz de askeri ücrete çalışacağız geçinmemiz imkansız ev kirası vs ayrıca çocuk yaptıgımız zaman baya bir borçlanacağız altından kalkmaya çalıştıkça yıpranacağız benim geri donmek istememin tek sebebi doğacak çocukların okulu yoksa kalırım sıkıntı değil
Tesekkür ederimYani siz de haklisiniz tabii.ama sehir disi olsa neyse yine bi nebze git gel kolay. diger turlu senede bir ya gelirsiniz ya gelemezsiniz.iyi dusunup karar verin o halde.hakkinizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?