Düzgün konuş sen bu seviyeyle rusyaya falanda gitme bence.. narlıderede oturan iki akrabam var biri 950 liraya oturuyo biride 1.200 liraya iki evde doğalgazlı.. sen deniz manzaralı lüks evde oturuyorsan o ayrı bana anlatma izmiri doğma büyüme izmirliyim.. sana güle güle laf anlatamıycam sana valla..Burada yaşamam ben çok uzak ayrıca ulaşım şartları çok kötü ben buraya alışıgım ayrıca 2400 2500 kira veriyoruz ne kadar seviyorsunuz atmayı burda içine girilmeyecek evler 1200 1500
Eş diyorum. Ama kuru kuru eş değil. Orada dil öğrenmek belki iş bulup çalışmak mümkün mertebe kendini geliştirmek şartıyla. Hemen çocuk yapmayın derim.Ben diyorum mi iş mi eş mi millet diyor annende. Uzak kalmak vs
Çocuk konusunda bugün yapalım desem koşarak gelir onu imkansız tutmam çocuk konusundaEş diyorum. Ama kuru kuru eş değil. Orada dil öğrenmek belki iş bulup çalışmak mümkün mertebe kendini geliştirmek şartıyla. Hemen çocuk yapmayın derim.
Gerçekten daha iyi şartlarda yaşamaya çalışmak kabahat miDüzgün konuş sen bu seviyeyle rusyaya falanda gitme bence.. narlıderede oturan iki akrabam var biri 950 liraya oturuyo biride 1.200 liraya iki evde doğalgazlı.. sen deniz manzaralı lüks evde oturuyorsan o ayrı bana anlatma izmiri doğma büyüme izmirliyim.. sana güle güle laf anlatamıycam sana valla..
Ya anlatamıyorum galiba ben elma mı armut mu diyorum siz kereviz diyorsunuzRusya mııı,,neden rusya??valla bilmiyorum ama Rusya ‘dan hoşlanmadım, artı ailemi bırakıp gitmezdim..
:)))) güldüm kızz ..valla kereviz demiyorum elma diyorum,,ama oraya bir ironi koydum, ben tatil beldesinde bile ruslara ifrit oluyorum belki de ondan mütevellit önyargıdır:))Ya anlatamıyorum galiba ben elma mı armut mu diyorum siz kereviz diyorsunuz
Benim sorunum çalışmak istiyorum sevgilimi de istiyorum:)))) güldüm kızz ..valla kereviz demiyorum elma diyorum,,ama oraya bir ironi koydum, ben tatil beldesinde bile ruslara ifrit oluyorum belki de ondan mütevellit önyargıdır:))
Valla canım çalışmak istiyorsam artı ailemi de istiyorsam kalırım burada,,haa sevgilinide istiyorsun orasını anladık,ama o seni ne kadar istiyor bakalım,,şartlarını sun,cevap bekle..ve tekrar söylüyorum bir adamın ,ne kadar iyi olursa olsun,6 yılda bana bir yanlış yapmamış da olsa,böyle isteklerim de varken peşine takılıp taaa Rusyaya falan gitmem..bu benim için böyle..tabii ki son karar senin..Benim sorunum çalışmak istiyorum sevgilimi de istiyorum
Onun gibisini bulamam o da benim gibisini ona sunabileceğim mantıklı bir şartım YÖKValla canım çalışmak istiyorsam artı ailemi de istiyorsam kalırım burada,,haa sevgilinide istiyorsun orasını anladık,ama o seni ne kadar istiyor bakalım,,şartlarını sun,cevap bekle..ve tekrar söylüyorum bir adamın ,ne kadar iyi olursa olsun,6 yılda bana bir yanlış yapmamış da olsa,böyle isteklerim de varken peşine takılıp taaa Rusyaya falan gitmem..bu benim için böyle..tabii ki son karar senin..
Burda da iyi şartlarda yaşayamayız en azından dönünce bir evimiz arabamız olurRusya yaşanacak yer değil, Türkiye daha iyi. Şartlar, sağlık eğitim sistemi vs bizden daha iyi değil. İnşaat sektöründe çalışan Türkler iyi ücretler alıyorlar evet, 3-5 sene birikim yapıp geri dönüyorlar genelde. Bunlardan bağımsız olarak ben olsam evde oturacağımı bile bile gitmezdim sanırım ki bu ikilemde işi seçtiğim için henüz evlenmedim. İşimi ayarlamadan evlilik olmaz dedim. Evde çocuk bakarsın deseydi sevgilim ne diyosun sen derdim. Allahtan demedi. Anneniz bir anne gibi davranıyor sadece, sizin kötülüğünüzü istediğini düşünmüyorum. Elbette başka ülkeye gidin istemez, işsiz kalın istemez... iyi karar verin.
Sevgiliniz ne zamandır orda? Para biriktirip gelsin öyle evlenin madem. Siz de burda çalışıp biriktirin. Dediğim gibi bana orda yaşamak mantıklı gelmiyor. Hele çocuk doğurup evde ona bakmaya gitmek hiç hiç gelmiyor.Burda da iyi şartlarda yaşayamayız en azından dönünce bir evimiz arabamız olur
Yok mu , çalışamayacaksın, dilini bilmediğinden doğru dürüst dışarı bile cikamayacaksin, soguk ve bilmedigin bir ulke vs vs . Tamamen hayatini degistiriyorsun daha ne olsun.Adam seni ikna edip 10000 maas alirken orda, niye donsun ki geri. Senin hayatin ev_cocuk olucak artik. ( tabii olursa ,biz de hemen istiyorduk 5 sene oldu...)Kendini mecbur hissediyorsun ondan başkasını bulamam diye.Onun gibisini bulamam o da benim gibisini ona sunabileceğim mantıklı bir şartım YÖK
30 yaşındayım ben para biriktirip gelsin olmuyor işteSevgiliniz ne zamandır orda? Para biriktirip gelsin öyle evlenin madem. Siz de burda çalışıp biriktirin. Dediğim gibi bana orda yaşamak mantıklı gelmiyor. Hele çocuk doğurup evde ona bakmaya gitmek hiç hiç gelmiyor.
Sizin yorumunuzu görmemiştim genel olarak ülkedeki algidan bahsettim.Rusya sa gelismis ülke demedim zaten ama şartlar değerlendirildiginde daha mantıklı olduhu acık. Ben kendi ülkemde karnımı zor doyururken gurbette rahatsam tercihim gurbet olur mantıklı olanı o bana göreSon cümlenizi üzerime alıyorum. Bu ülkede İyi yaşadığımızı söylemedim en azından yaşanamayacak kadar kötü olmadığını söyledim.. evet şimdilik kredi ödeyip karnımızın doyduğuna şükrediyorum en azından gurbet ellerde değilim kendi topraklarımda kendi memleketimdeyim.. ben gelişmiş ülke olarakta emin ol rusyayı tercih etmezdim giden birsürü insan tanıyorum ordada kolay değil hiçbirşey.. alışana kadar epey bir zaman geçer o zaman içindede ne olur bilinmez..
Bulamam değil ondan başkası öyle ben gibi olamaZYok mu , çalışamayacaksın, dilini bilmediğinden doğru dürüst dışarı bile cikamayacaksin, soguk ve bilmedigin bir ulke vs vs . Tamamen hayatini degistiriyorsun daha ne olsun.Adam seni ikna edip 10000 maas alirken orda, niye donsun ki geri. Senin hayatin ev_cocuk olucak artik. ( tabii olursa ,biz de hemen istiyorduk 5 sene oldu...)Kendini mecbur hissediyorsun ondan başkasını bulamam diye.
E o zaman tüm yollar oraya çıkıyor sizde neyi düşünüyorsunuz? Ayrılamam diyorsunuz, burda yaşamayız diyorsunuz, bekleyemem diyorsunuz. Seçeceğiniz yok ki zaten. Gidin. Mesleğiniz nedir? Orda iş imkanınız olmaz mı?30 yaşındayım ben para biriktirip gelsin olmuyor işte
Hem muhasebeciyim hem de bayan kuaforuyumE o zaman tüm yollar oraya çıkıyor sizde neyi düşünüyorsunuz? Ayrılamam diyorsunuz, burda yaşamayız diyorsunuz, bekleyemem diyorsunuz. Seçeceğiniz yok ki zaten. Gidin. Mesleğiniz nedir? Orda iş imkanınız olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?