eş mi iş mi?

Tabiki eş, hangi para eşinden ayrı kalmayı geri getirebilir, hangi iş aileden önemli olabilir. Eşinizle sorunlarınız varsa ayrılma niyetiniz varsa başka. Ama geçen zamanı hiç bir şey telafi etmez etmiyor. 20 30 bin çok ufak bir rakam kalıyor. Ztn ayrı kaldığınızda bazı mecburiyetler oluyor, bir miktar para havaya gidiyor. Zamana bağlı 20 30 bin den fazlasını harcayabilirsiniz. Ne kadar sürede görüşeceksiniz, git gel masrafı ve görüştüğünüz zamanlardaki masraf belkide katlanacak.

Not oturduğum yerden konusmuyorum, aynı şeyi yasıyorum

Eşim benim kariyerim için kendininkini feda edip benimle birlikte çok uzak bir beldeye çıktı geldi. Ben de onun yerinde olsam aynısını gözümü kırpmadan yapardım. Bu fedakarlık tamamen sizin eşinizle olan muhabbetinize bağlı bence.

10 saat çok fazla idare edilebilecek bir mesafe değil evliliğiniz çok yara alabilir hangi kurumdasınız?

eşimle problemimiz yok.maddi açıdan da cok cok zorlanmayız ama aynı standartta yasayamayız.

evet az ona göre.kazanılır ama bugunler geriye gelmez düşüncesinde.ayrı kalıp para fazla para kazanmak ona göre degil
Tamamen haklı ben eşimi tercih eder tayinimi beklerdim. Adam ne yapsın orada yalnız, madem çalışma imkanımız var tayininiz çıkana kadar ek iş te yapabilirsiniz.
Eşimi kaybetmeyi göze almazdım herhalde

malesef tek çare benim eşimin yanına gitmem.benim yasadığım sehirde eşim için iş imkanı yok

eşimle problemimiz yok.maddi açıdan da cok cok zorlanmayız ama aynı standartta yasayamayız.

olabilir, ama aile olmaktan vazgeçmek çok daha büyük bir zarar
bir süre sonra hiç birşey tat vermiyor, aile ağır geliyor, kaybettiklerinizin acısı çok ağır geliyor
ztn 10 saatlik mesafede ciddi harcamanız olacaktır

Kötü örnekler vermeyi sevmem

Ama bir tanıdık Bursa İstanbul gibi takım mesafede bile yürütemedi

Zira bir araya gelip aynı evin içinde yaşamadan evlilik oturmuyor evli beklentisi ve sevgili hayatı gibi garip bir durum oluyor

Bu süreçte mahrum kalacağınız tek şey sizin maaşınız olacaksa bence gidin eşinizin yanına zira ailenizle de yaşıyormuşsunuz bu evlilik hayatınıza yeni ailenize pek iyi gelmez

Bende mesafelerin evliliğe zarar verdiği görüşümdeyim.2014 te bir kurum sınavına girdim.saniyeyle sınavı kaybettim.Eğer kazansaydım 2 yıl eşimle ayrı şehirlerde olacaktık.O zaman çok üzülmüştüm.Şimdi iyiki olmamış diyorum.

tayin kesin değil hiç bir şekilde.sadece ayrı kalmayı biraz daha ertelemek gibi bir durum.4 5 ay birlikte kalacagız düşüncesi.
O zaman çalışmaya devam, 4-5 aya kesin olur deseydin tamam derdim ama belli bile değilse çalışmaya devam edip, idare etmeye çalışmanız en mantıklısı. Ücretsiz izin hakkınız bile zaten 1 yıl kamuda. O zaman da olmazsa işi mi bırakacaksınız?

Ne kadar uzaklıkta ?
Ve neden tahin imkanı yok ?
Tayin için ne gerekiyor ?

ben uzaktan iliski yuruttum,
evlilik yurutemezdim saniyorum.
yani tayin zamaniniz belli olsa bir nebze sayili gun gecer denir de.

Sizin kariyerinizden fedakarlik etmeniz de hos degil elbette. Karsilikli bir seyler yapilamaz mi? Biriniz istifa etseniz ve digerinin sehrinde is arasaniz mesela?

Kendi ücretsiz izin alsın madem. Nedense hep kadınlar işlerinden fedakarlık yapıyor ve hep bu bekleniyor kadınlardan, aynı aklı sen o'na ver. Kendisi ücretsiz izin alsın ve tayini çıkana kadar beklesin!
Konu sahibini tenzih ederim, sizin gibi genel olarak söylüyorum, adam işi bıraksın eşi evi geçindirsin ertesi gün kadın buraya eşim işsiz benim paramı yiyiyor ondan soğuyorum vs diye konu açar... Milyon tane örneği var burada. İkisi aynı şey değil yani.

evet bende eşimi yalnız bırakmak istemiyorum.ama idare edilemeyecek bir durumumuz yok.kararsız kaldım

Onemli olan siz ne istiyorsunuz? Calismayip evde oturunca mutsuz olacaksaniz devam edin, sadece maddi yonden dert ediyorsaniz esiniz de destekledigine gore cok sorun olmayacak galiba. Benim de onumuzdeki aylarda 3-4 aylik ayrilik olacak gibi ben izni tercih edecegim

biz uzun bir süredir yürütüyoruz ama artık sonuna geldik sanırım eşim yalnız oldugu için o çok yıprandı.

istifa edebilecegimiz konumlarda degiliz.tek çare benim tayinimin eşimin yanına cıkması.tayin de şans ne zaman cıkacagını bilmiyoruz.

Kaç yıllık evlisiniz ne kadar ayrı ne kadar birlikte kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…