- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
evet bende eşimi yalnız bırakmak istemiyorum.ama idare edilemeyecek bir durumumuz yok.kararsız kaldım
ben hem eşimi yalnız bırakmak istemiyorum hemde durum cok kötü degil idare ederiz 3 5 ay daha diye düşünüyorum.Onemli olan siz ne istiyorsunuz? Calismayip evde oturunca mutsuz olacaksaniz devam edin, sadece maddi yonden dert ediyorsaniz esiniz de destekledigine gore cok sorun olmayacak galiba. Benim de onumuzdeki aylarda 3-4 aylik ayrilik olacak gibi ben izni tercih edecegim
Öğretmen misiniz ?merhaba arkadaşlar.
hemen konuya gireceğim.
tayinim çıkmadığı için eşiminle ayrı yerlerde çalışıyoruz su an.eşim ise bu aydan itibaren ücretsiz izin almamı ve tayinim çıkana kadar böyle devam etmesini istiyor.
benim çalışıtıgım yer cok rahat yalnız degilim.
eşim ise yalnız kalıyor.
izin alırsam maddi kaybımız nerden baksam 20-30 bin ki daha fazlası da olabilir.
maddi durumumuz da su an için bunu gözden çıkarmaya uygun degil.
mantıklı mı davransam duygusal mı yaklaşsam bilemedim.
fikirlerinize ihtiyacım var.
Es durumundan tayin olmuyor mu basvurdunuz mu bunun icinistifa edebilecegimiz konumlarda degiliz.tek çare benim tayinimin eşimin yanına cıkması.tayin de şans ne zaman cıkacagını bilmiyoruz.
Kaç yıllık evlisiniz ne kadar ayrı ne kadar birlikte kaldınız
şöyle eşimin yalnız kalması dışında bir problemimiz yok işimiz yasadıgımız sehirler rahatlık.idare edilemeyecek derken anlayamadım kusura bakmayın ne demek istediniz
ayrı yasamıyorduk evlendiğimizde aynı şehirde çalışıyorduk.eşimin tayini çıktı benimki onun yanına cıkmadıAyri yasayacaksaniz niye evlendiniz? Tayin olayi icin ise düğünü hemen yapmasaydiniz boylece ailenizle kalmaniz mantikli olurdu. Ama eşten 10 saat uzakta aile ile kalma soz konusu ise ortadaki iliski evlilik olarak adlandirilabilir mi?
Eğer öğretmenseniz ücretsiz izindeyken hizmet puanı alamazsınız. Haliyle Yine tayin işiniz zor olur. Üstelik ilerde bu izinleri çocuk için vs kullanmak varken eş için asla kullanmayın. Maddi sıkıntılar varken onun yanında da mutlu olamazsınızişime istediğim zaman geri dönebiliyorum aslında.tamamen bırakmak söz konusu değil.ama bu 4 5 ay ya da 1 yıl bile sanki boşa gidiyormuş gibi.
evet olmadı malesefEs durumundan tayin olmuyor mu basvurdunuz mu bunun icin
Konu sahibini tenzih ederim, sizin gibi genel olarak söylüyorum, adam işi bıraksın eşi evi geçindirsin ertesi gün kadın buraya eşim işsiz benim paramı yiyiyor ondan soğuyorum vs diye konu açar... Milyon tane örneği var burada. İkisi aynı şey değil yani.
şöyle eşimin yalnız kalması dışında bir problemimiz yok işimiz yasadıgımız sehirler rahatlık.
Olsaydi iyi olurdu tabi...evet olmadı malesef
Evet bazı insanlar öyle. Çünkü kadınlar da eekekler de ataerkil ve onlata göre evi eekek geçindirir ve kadın ev işi yapar. Çalışmayan öoğu erkek se ev işi yapmaz ve çalışmasına rağmen kadından bekler. Bu beklentiler içindeyse insanlar zaten dediğim şey gerçekleşmez ama sorun o değil. Bütün dünyada trend aynı; mekesiğini, yıllarca verdiği emeği ve geleceğini erkeklerin kariyeri ve geleceği için feda eden kadınlar. Sonuç mu “ sıfır”. Her başarılı erkeğin arkadasında bir kadın vardır derler, aynı şey ne yazık ki kadınlar için geçerli değil. Kadınların ilerlemesini durduruyor erkekler, bilmem anlatabildim mi.
evet dersleri düşündük ama yapamadık yani 5 gün gidiyorum okulaÖğretmen misiniz ?
Derslerinizi 2-3 güne toplatın.
Binin , gidin eşinizin yanına.
10 saatlik yol bişey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?