Allah razı olsun, inanın zoruma gitti benim çağırıp cagırmamsı umruöda değil , ama sadece nedenni merak ettim, gerçekten annem ve kardeşlerinden başka kimsem yok, annem duş te hiç bişeye hakkı yok mubasiniz sagolsun. allah rahmet eylesin babaniza
konunuza gelince anneniz ve kardeslerinzle siz oyle akrabalara ihtiyaciniz olmayacak kadar kalabalik bi ailesiniz. size ve annenize iyi gelmeyen kim varsa hayatinizdan cikarin gitsin.
annenizin haklari esinin akraba toplantilarina gitmekle sınırlı degil. siz hep birlikte gayet guzel gezip vakit gecirebilirsiniz istediginiz zaman. olayi dramatiklestirip annenizi de uzmeyin. biz bize yeteriz deyip kendinize bakin. insanlari onemsedikce onlarsiz cok yalniziz gibi dusundukce mutlu olamazsiniz ki. sizi uzen uzdugu yerde kalsin. bosverin :)Allah razı olsun, inanın zoruma gitti benim çağırıp cagırmamsı umruöda değil , ama sadece nedenni merak ettim, gerçekten annem ve kardeşlerinden başka kimsem yok, annem duş te hiç bişeye hakkı yok mu
Aynısı eşimin ailesinde de var .Görümcem ve eşimi dışladılar hep babalarıyla görüşmedikleri için.Benim babam ölmedi ama yaşıyor. (Allah uzun ömür versin diyelim,hiç yıldızımız barışmadı)
Resmi olarakta boşanmadılar,ayrı yaşıyorlar.
Fakat bizi de hiçbir yere çağırmıyorlar. Hadi annemi geçtim bizi de. Bu gibi durumlarda şöyle oluyor;babanız olmadığı için artık aileden sayılmıyorsunuz,babanız olsalardı babanızın yanında sizi mecburen çağıracaklardı.
Ben böyle düşünüyorum,bizimkilerde böyle düşünüyor,bence sizinkilerde böyle düşünüyor.
Aman çok lazım sanki onların sizi çağırması. Başka akrabanız mı yok.
O kadar geniş bir ailem vardiki çok kalabalıktık, babamdan sonra herkesin gerçek yüzünü gördükçe kendimizi çektik, benim akrabalar umrumda değil ama halamdan böyle bişeyş hiç beklemezdik, inanın benim hiç umrumda değil ama annem dul diye bu düşüncelerim sinirlerini tepemw bindirdi ama iyi biliyorum onlar bize muhtaç olacakBenim babam ölmedi ama yaşıyor. (Allah uzun ömür versin diyelim,hiç yıldızımız barışmadı)
Resmi olarakta boşanmadılar,ayrı yaşıyorlar.
Fakat bizi de hiçbir yere çağırmıyorlar. Hadi annemi geçtim bizi de. Bu gibi durumlarda şöyle oluyor;babanız olmadığı için artık aileden sayılmıyorsunuz,babanız olsalardı babanızın yanında sizi mecburen çağıracaklardı.
Ben böyle düşünüyorum,bizimkilerde böyle düşünüyor,bence sizinkilerde böyle düşünüyor.
Aman çok lazım sanki onların sizi çağırması. Başka akrabanız mı yok.
Eşiniz Ve görümcenizin ne sucu varAynısı eşimin ailesinde de var .Görümcem ve eşimi dışladılar hep babalarıyla görüşmedikleri için.
Kesinlikle haklısınızArt niyet var bunda.Kan bağımız olan öldü elin kızının ne işi var aramızda kafasında olduklarını düşünüyorum.Terbiyesizce bir hareket.Omurgasızlarla muhatap olmaktansa boş verin siz çekirdek ailenizle kocaman bir aile olun.
Kesinlikle öyle yapcam artıkBaşınız sağolsun.
Sizi yok sayanı siz de görmezden gelin. Düşüncesiz ve saygısız insanlar diye bir kısım var maalesef.
Aileden saymamak gibi oluyor bu.Aynısı eşimin ailesinde de var .Görümcem ve eşimi dışladılar hep babalarıyla görüşmedikleri için.
Onlar sizi çoktan dış kapının dış mandalı olarak görüp benimsemişler. O yüzden daha da muhatap olmaya gerek yok. Rahmetli babanızın hatrına selam selam olarak kalın,en mantıklısı bu.O kadar geniş bir ailem vardiki çok kalabalıktık, babamdan sonra herkesin gerçek yüzünü gördükçe kendimizi çektik, benim akrabalar umrumda değil ama halamdan böyle bişeyş hiç beklemezdik, inanın benim hiç umrumda değil ama annem dul diye bu düşüncelerim sinirlerini tepemw bindirdi ama iyi biliyorum onlar bize muhtaç olacak
Gerçekten çok haklısınızİnanın eskiden inanmazdım, ama eşleri ölen kadınları yok saymaya çalışan öyle çok kişi var ki. Heleki çocuğu yoksa ortada miras varsa üstüne konmaya çalışan akrabalardan geçinmez ortam. Siz annenizin davet edilmedigi yere ayak atmayin. Bu konuda kimsenin annenizi üzmeye hakki yok. Ayıp etmişler. Başınız sağ olsun
Suçları yok alkolik dayakçı babaya 26 yıl baba demişler. Sonra da yabancı bir kadın buldu evlatlarına etmedik hakaret bırakmadı onlarda görüşmeyi kesti. Ama amca halalara göre görüşmeleri lazımmış . onlar mezarına bile gelmeyiz dedikleri için hiçbiri arayıp sormaz.Eşiniz Ve görümcenizin ne sucu var
O kadar yoruldumki inanın babamdan sonra doğru düzgün bi akrabam kalmadı, malımızı mülkümüzü yediler yapmadıkaleını bırakmadılar, babam zamanı onlar hiç olmamış o zaman her şey yalanmısOnlar sizi çoktan dış kapının dış mandalı olarak görüp benimsemişler. O yüzden daha da muhatap olmaya gerek yok. Rahmetli babanızın hatrına selam selam olarak kalın,en mantıklısı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?