Eş ölünce dıslanmak

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Dün halamın oğlunun sözü vardı, normalde en sorunsuz olduğumuz halam,( sözde babama en düşkün ve kardeşlerimi en çok seven)

Halamla karşılık apartmanda oturuyoruz memlekette, sürekli birbirimize gider geliriz, yılbaşı tatili diye memleketteydim ve babaanemin yanına gittik hep beraber, ev kalabalıktı halam aradı pazar günü söz var diye davet etti , Bütün amca ve halaları aramış davet etmiş, sadece biz hariç, nete Foto atmışlar bütün hala amca kuzenler orada Allah için Annem hep bekledi bizide davet eder diye, Neyse işte kardeşim babaannemi aradı herkes vardı bi biz yoktur, bizi sectiniz diye sitem etti, Babaannem hala yok kızım tek benimle amcam gitti diye yalan söylüyo , kardeşim ısrarla hepinizi gittiniz saklamayın bizden diye söylenmeye devam etti sonra ben aldım telefonu;

babaannem başladı, halan agladıda babanı düsünüyo çok üzgündü demeye, ben dedim bunlardan banane siz neden cagırmadınız annemi diye sorduğumda, cevap aynen su ; babam öldüğü için annem dul oluyormuş ve orada bi basına utanırmıstı başka erkeklerde varmıstı , halam bunu düşündüğü için çagırmamıs ? annem utanmasın diye, sinirlerim tepeme bindi bundan sonra ne haliniz varsa görün diyiip kapattım telefonu,annem 44 yasında ve çok üzüldü söylenen bu lafa, bundan sonra ne nişanına giderim ne düğününe diye ağladı,Bi insanın kocası ölmesi demek , o bi yere gidemez demek mi, hep evde otursun demek mi, benim anneminde bekar oğlu kızı var yabancı erkekler var ayıp olur diye evden dışarı çıkamayacak mı?? Nefret ediyorum böyle zihniyeti bozuk olanlardan , ölüm Allahın emri Annem neden babamdan sonra dıslanıyo neden babamız yok diye utanıyorlar cagırmıyırlar böyle siz olsanız napardınız gerçekten akraba ne sildim artık bitkiler.

basiniz sagolsun. allah rahmet eylesin babaniza

konunuza gelince anneniz ve kardeslerinzle siz oyle akrabalara ihtiyaciniz olmayacak kadar kalabalik bi ailesiniz. size ve annenize iyi gelmeyen kim varsa hayatinizdan cikarin gitsin.
Allah razı olsun, inanın zoruma gitti benim çağırıp cagırmamsı umruöda değil , ama sadece nedenni merak ettim, gerçekten annem ve kardeşlerinden başka kimsem yok, annem duş te hiç bişeye hakkı yok mu

Hiçbirsey... Cünkü zihniyet değişmez ne yazık ki. Görmeyin,duymayın. Kimsenin psikolojinizi bozmasına izin vermeyin yeterli bence.

Başınız sağolsun.

Sizi yok sayanı siz de görmezden gelin. Düşüncesiz ve saygısız insanlar diye bir kısım var maalesef.

Benim babam ölmedi ama yaşıyor. (Allah uzun ömür versin diyelim,hiç yıldızımız barışmadı)
Resmi olarakta boşanmadılar,ayrı yaşıyorlar.
Fakat bizi de hiçbir yere çağırmıyorlar. Hadi annemi geçtim bizi de. Bu gibi durumlarda şöyle oluyor;babanız olmadığı için artık aileden sayılmıyorsunuz,babanız olsalardı babanızın yanında sizi mecburen çağıracaklardı.
Ben böyle düşünüyorum,bizimkilerde böyle düşünüyor,bence sizinkilerde böyle düşünüyor.
Aman çok lazım sanki onların sizi çağırması. Başka akrabanız mı yok.

Allah razı olsun, inanın zoruma gitti benim çağırıp cagırmamsı umruöda değil , ama sadece nedenni merak ettim, gerçekten annem ve kardeşlerinden başka kimsem yok, annem duş te hiç bişeye hakkı yok mu
annenizin haklari esinin akraba toplantilarina gitmekle sınırlı degil. siz hep birlikte gayet guzel gezip vakit gecirebilirsiniz istediginiz zaman. olayi dramatiklestirip annenizi de uzmeyin. biz bize yeteriz deyip kendinize bakin. insanlari onemsedikce onlarsiz cok yalniziz gibi dusundukce mutlu olamazsiniz ki. sizi uzen uzdugu yerde kalsin. bosverin :)

Başınız sağolsun.
Çok üzüldüm annen için gerçekten hiç böyle dışlanmaya hakkı yoktu . Demek ki art niyetli insanlar uzak durmanız en iyisi . Bugün bunu düşünen yarın neler düşünür.

Aynısı eşimin ailesinde de var .Görümcem ve eşimi dışladılar hep babalarıyla görüşmedikleri için.

O kadar geniş bir ailem vardiki çok kalabalıktık, babamdan sonra herkesin gerçek yüzünü gördükçe kendimizi çektik, benim akrabalar umrumda değil ama halamdan böyle bişeyş hiç beklemezdik, inanın benim hiç umrumda değil ama annem dul diye bu düşüncelerim sinirlerini tepemw bindirdi ama iyi biliyorum onlar bize muhtaç olacak

Kesinlikle haklısınız gerçekten babam varken her şey yalanmıymıs

Aynısı eşimin ailesinde de var .Görümcem ve eşimi dışladılar hep babalarıyla görüşmedikleri için.
Aileden saymamak gibi oluyor bu.
Ne kadar babanın oğlu/kızı olsa da görüşmüyorsa onu da el oğlu olarak görürler.

İnanın eskiden inanmazdım, ama eşleri ölen kadınları yok saymaya çalışan öyle çok kişi var ki. Heleki çocuğu yoksa ortada miras varsa üstüne konmaya çalışan akrabalardan geçinmez ortam. Siz annenizin davet edilmedigi yere ayak atmayin. Bu konuda kimsenin annenizi üzmeye hakki yok. Ayıp etmişler. Başınız sağ olsun

Onlar sizi çoktan dış kapının dış mandalı olarak görüp benimsemişler. O yüzden daha da muhatap olmaya gerek yok. Rahmetli babanızın hatrına selam selam olarak kalın,en mantıklısı bu.

Gerçekten çok haklısınız çok üzüldüm annem adına gerçekten kafaya taktı

Eşiniz Ve görümcenizin ne sucu var
Suçları yok alkolik dayakçı babaya 26 yıl baba demişler. Sonra da yabancı bir kadın buldu evlatlarına etmedik hakaret bırakmadı onlarda görüşmeyi kesti. Ama amca halalara göre görüşmeleri lazımmış . onlar mezarına bile gelmeyiz dedikleri için hiçbiri arayıp sormaz.

Onlar sizi çoktan dış kapının dış mandalı olarak görüp benimsemişler. O yüzden daha da muhatap olmaya gerek yok. Rahmetli babanızın hatrına selam selam olarak kalın,en mantıklısı bu.
O kadar yoruldumki inanın babamdan sonra doğru düzgün bi akrabam kalmadı, malımızı mülkümüzü yediler yapmadıkaleını bırakmadılar, babam zamanı onlar hiç olmamış o zaman her şey yalanmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…