Allahından bulsun böyleleri ,Suçları yok alkolik dayakçı babaya 26 yıl baba demişler. Sonra da yabancı bir kadın buldu evlatlarına etmedik hakaret bırakmadı onlarda görüşmeyi kesti. Ama amca halalara göre görüşmeleri lazımmış . onlar mezarına bile gelmeyiz dedikleri için hiçbiri arayıp sormaz.
Kardeşleriyle pek güzel görüşüyorlar ama yeğenleri dışladılar . Babalarıyla görüşmeyip anneleriyle görüşüyorlar diye. Allah akıl fikir versin bu zihniyettekilere.Aileden saymamak gibi oluyor bu.
Ne kadar babanın oğlu/kızı olsa da görüşmüyorsa onu da el oğlu olarak görürler.
Gerçekten çok haklısınızçok üzüldüm annem adına gerçekten kafaya taktı
Amin inş . herkes ettiğini bulsa keşke.Allahından bulsun böyleleri ,
Cok güzel ifade ettiniz çok teşekkür ederimInsan nasıl takmaz ki. Annem babamı kaybettikten sonra kendini resmen eve kapattı. Elalemin dirdirina maruz kalmamak için. Annenizin kırılmasını çok iyi anlıyorum. Zaten yaralı, üstüne insanların böyle konuşması çok kötü
Çok teşekkür ederim, siz inanın en doğrusunu yapıyorsunuz, bize babamızın yokluğunu hissettirmemeleri gerekirdi kendimi hala yerine koydum, ben olsam eşinden önce kardeşimin çocuklarını koltuğumun altına alıp giderdim, malımızı mülkümüzü yediler 6 ay demeden şimdide böyle yapmaları iyice tiksindimÖncelikle başınız sağolsun. Yani zaten eşini ve babalarını kaybetmiş kişileri ailesiz koymaya çalışmak gibi bir densizlik,terbiyesizlik,hadsizlik yapmışlar. (Daha ağıza alınmayacak bir sürü şey söylerdim ama ban yemek istemiyorum.) Böyle birşeylede ilk defa karşılaşıyorum.
Benim amcamda vefat etti ama biz eşini ve çocuklarını hep ilk önce çağırdık ki. Onlar artık iyice bizim ailemiz oldular. Şimdi başlarında kimse yok diye eskiden 1 düşünüyorsak şuan 5 düşünür olduk. Buruk hissetmesinler,eksik hissetmesinler istedik.
Sizinkiler akraba değil akbabalarmış. Çok erken göstermişler yüzlerini.
Boşverin siz size yetersiniz. Hayat size umarım çok güzel kapılar açar. Onlarda uzaktan seyrederler.
Çok teşekkür ederim, siz inanın en doğrusunu yapıyorsunuz, bize babamızın yokluğunu hissettirmemeleri gerekirdi kendimi hala yerine koydum, ben olsam eşinden önce kardeşimin çocuklarını koltuğumun altına alıp giderdim, malımızı mülkümüzü yediler 6 ay demeden şimdide böyle yapmaları iyice tiksindimyine çağırmasın ama utanır başka adamlardan olur demelerine deli oldum, babaannem köyde iş olunca hiç el adamı önemli olmuyordu basıyodu telefona annemi cagırıyodu, orda olmayan el adamı, sözde mi olacaktı
Akrabaya boşuna "akbaba" demiyorlar.O kadar yoruldumki inanın babamdan sonra doğru düzgün bi akrabam kalmadı, malımızı mülkümüzü yediler yapmadıkaleını bırakmadılar, babam zamanı onlar hiç olmamış o zaman her şey yalanmıs
Aynen öyle,yaptıkları dışlamayı bir intikam gibi görüyor bu zihniyetler. Hiç bulaşmamak en iyisi.Kardeşleriyle pek güzel görüşüyorlar ama yeğenleri dışladılar . Babalarıyla görüşmeyip anneleriyle görüşüyorlar diye. Allah akıl fikir versin bu zihniyettekilere.
Çok çok teşekkür ederim, beni bu yüzden fazla sevmezler herşeye karısırım haksızlıklarını yüzlerine vurdugum için:) artık hiç biri umrumda değilHadsizliklerine kılıf bulmaya çalışmışlar. Sonra sıvamışlar. Düşünmeyin hiç bunları. Annenize şuan kale olmanız gerekir sizin güçlü duracak çocukları olarak sizlersiniz. Kullandırtmayın sakın. İnsanlar karşılarındakileri kullanmayı çok severler. Annelerimizde hep sesleri çıkmayan olur. Sakın siz buna müsade etmeyin. Kapı gibi kızı var desinler cesaret edemesinler.
Allah yüzünü sizden güldürsün inşallah annenizin ellerinden öperim
Çok teşekkür ederimAkrabaya boşuna "akbaba" demiyorlar.
Gerçek yüzlerini erkenden görmenizi isterdim,hem kaybınız olmazdı.
Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Bundan sonra ölse cenazelerinde gitmem o derece nefret ettimBundan sonra en iyisi sizde onlara 'el' gibi davranmak . inan daha iyi oluyor.
Çok çok teşekkür ederim, beni bu yüzden fazla sevmezler herşeye karısırım haksızlıklarını yüzlerine vurdugum için:) artık hiç biri umrumda değil
Onları ve dedikodularını duymamak yüzlerini görmemek o kadar huzur verdi ki keşke bunu daha önce yapsaymışız diyoruz artık .Aynen öyle,yaptıkları dışlamayı bir intikam gibi görüyor bu zihniyetler. Hiç bulaşmamak en iyisi.
Aynı sizin gibiyim o yüzden sevilmyorum Allah razı olsunGel arkadaş sarılalımbende sülalenin deli kızıyım ondan bulaşamazlar pek korkarlar delidir ne yapsa yeridir diye. Akıllı olup milletin kahrını çekmektense deli olurum onlar benim kahrımı çeksinler. Sizede görevinizde başarılar
En iyi intikam bu olur bence de . Eşimin amcaları pişman olmuş hep ortak görüştüklerimizle haber yolluyor biz onları sildik deyip affetmiyoruz kesinlikle . Bugün annen hakkında böyle düşünen yarın arkasından neler der Allah korusun en iyisi uzak durmak.Bundan sonra ölse cenazelerinde gitmem o derece nefret ettim
Size bu cümleleri kurduracak kadar üzdülerse iyiki hayatınızdan çıkarmışsınız o gereksizleri. Geç oldu ama güç olmadı en azından.Onları ve dedikodularını duymamak yüzlerini görmemek o kadar huzur verdi ki keşke bunu daha önce yapsaymışız diyoruz artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?