Eş ölünce dıslanmak

Size bu cümleleri kurduracak kadar üzdülerse iyiki hayatınızdan çıkarmışsınız o gereksizleri. Geç oldu ama güç olmadı en azından.
Boşanmanın eşiğine geldik onlar yüzünden daha ne olsun cnm . ama başaramadılar işte çok şükür.

Allah gani gani rahmet eylesin.
Yaptıkları densizliği anlayacaklarını sanmıyorum ama, normal karakterdeki bir insan ilk olarak annenizi arayıp onurlandırmalıydı.
Ben olsam öyle yapardım, kocaman sarılın annenize benim için.
Genç yaşında ne acı çekmiş kadın ama böyle iyi evlatları var ki onun hakkını daima koruyacaklardır eminim.

Gorusmeyin bir daha.
Özür bile dileseler zihniyet belli.
Üzülmeyin çok iyi olmus.
Çıksın hayatınızdan gereksizler.
Bizde eşi ölen kadın el üstünde tutulur yahu.
Emanet gözüyle bakilir.
Sizinkiler hem icmis hem de sivayip üstüne yetmemiş tuy dikmişler.

Olur da nisana ve dugune cagırırlarsa gitmeyin derim. Resmen dışlamıslar ve sacma sapan da bir bahane bulmuslar kendi kucuk akılları ile. Hiç uzulmeyin bu hayat kime ne saklar bilinmez. Boyle akr(b)abaları asıl siz gormezden gelin ve hicbir ozel gununuze cagırmayın. Allah babanizin mekanini cennet etsin insallah. Sizlere de sabirlar versin.

Toprak111 benzer birşeyi lise arkadaşım yaşadı...kadını-cocuklarini dislayarak akıllarınca babanne/dede mirasından da uzaklaştırmak istediler.Hatta babanne olacak kişi gelinine ; "öküz öldü ortaklık bitti" cümlesini kullandı!! Bence bu yakışıksız tabiri kullanmamakla beraber halanın içinden geçen ayni

Sen şimdi diyorsun ya canım cenazelerine bile gitmeyiz diye, heh işte o gitmediğiniz cenaze için sizi yerden yere vururlar bak görürsün. Çünkü akbabalar karalama işine geldiği gibi hareket etme konusunda mikemmel yaratıklardır.

Dik duruşunuzu taktir ettim anneniz de üzülmesin bak evlatları var işte ne edecek zihniyeti kokuşmuş 3 5 akbabayi.

Eger anne ve sizler babanızın ailesenin yanında güvende olamayacaksanız çagırmadıkları iyi olmuş.

mekanı cennet olsun babalarımızın diyelim ben babamın oldüğü gün daha biz babamı toprağa defin etmeden karşımıza geçip acıktık pide ne zaman gelecek diyen akrabalar, artı babamın mezarını kazıp karşımıza geçip mezar kazdık para isteyen yegenlerden babamın 40 ı çıkmadan eve gelip annemden para isteyen akrabalardan yani kısacası hepsini sildim hayatımızdan annemle yaşıyorum ve 3 kardeşiz sadece birbirimize bağlıyız kuzum hiç canını sıkma moralinide bozma hayatınızdan çıkarın gayet rahatlarsınız maalesef büyükler den birini kaybedince gerçek dost,akraba herkesi tanıyırsun

Çağırması gerekti evet görümcem nişanlandı yakın zamanda amcası vefat etmiş ama yengesi ve kızı istemede dahi bulundu asla dışlanmadılar

Bu arada başınız sağolsun çok takılmayın siz de onlarla aranıza mesafe koyun

Bazi insanların yüzü çoook geç ortaya çıkıyor. Siz de artik gercek yüzünü gördünüz onların. Üzülmenizin bir faydasi yok. Silin gitsin.

Ben babamı kaybettiğimde babamın ailesini de kaybettim ... Cok ihtiyacımız vardı desteğe Arayıp soran bile olmadı.. Ki bana öz halam ''ben sizin o... olacağınızı bekledim beni utandırdınız'' demişliği vardır yani..Kendi ayaklarımızın üstünde durduk çok şükür.. Siz de onları önemsemeyin.. Arayıp sormayın haketmiyorlar.. Şimdi iyi yerlere geldik.. Burnu buyudu ondan bizi arayıp sormuyorlar dıyorlarmış .. Sosyetik olmuşuz biz .. Hey Allah'ımm ya...

babanıza Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin.
ne güzel annenizi ezdirmiyor, hakkını soruyorsunuz. kimse yoktu diye bu kadar kolay yalan söyleyen babaanne ve hala sizi daha çok üzer.
özrü kabahatinden büyük, bahaneye bak, olmadı anneni de toprağa koysunlar bari. sizleri birey olarak görmüyorlar, ortaklık bitti diye düşünüyor böyle cahil zihniyetler.
görüşmeyin, ailecek birbirinize yetersiniz. böyle akraba uzak olsun.

Başınız Sağolsun.

Onlarında zihniyeti o kadar demek ki bı yastan sonra bazı şeylerin değişmesi zordur.
Belki de niyetleri kötü değildi ama kimseye de zorla davet ettiremezsiniz.

Allah razı olsun sizlerden, ben annnemin ailenin her zaman yanındayım, evledndiği günden beri çekmediği çile kalmadı hala da öyle

Çok haklısınız, inanın benim hiç umrumda değiller ama bu söyledikleri lafı hayatta unutmam, annem 100 erkekten daha erkek , ama bekliyorum bize muhtaç olacakları günü

Çok haklısınız, bende öyle düşğnüyodum babam yok annemi kardeşlerimi el üstünde tutarlar diye bekledim hep tam tersi oldu inanın sok oldum, babam bu halamın yıllarca kurbanını aldı evine dünyanın parasını verdi çocuklarının okuması için yardım etti neler yaptı neler sonuç hiç sevemdiğim bir kelime 'dul' olduğu için utanır annem hala çok sinirliyim

Allah razı olsun hayatta gitmeyiz, bu ölüm onların basına gelmeyecek mi acaba, kimse bizim yerimize kendini koymuyor

Kesinlikle babamdan sonra tanıdım ben bütün akrabalarını, benşmde 3 kardeşim bi annem var işte Rabbim yardımcımız olsun ben en çokta bu zamana kadar akraba bilip onlar için harcadığımız zamana üzülüyorum: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…