Boşanmanın eşiğine geldik onlar yüzünden daha ne olsun cnm . ama başaramadılar işte çok şükür.Size bu cümleleri kurduracak kadar üzdülerse iyiki hayatınızdan çıkarmışsınız o gereksizleri. Geç oldu ama güç olmadı en azından.
Allah ailenin bile hayırlısını nasip etsin,eşinizle hep mutlu olun insallah :)Boşanmanın eşiğine geldik onlar yüzünden daha ne olsun cnm . ama başaramadılar işte çok şükür.
Amin cümlemizin ailesi mutluluk ve huzur dolu olsun inşAllah ailenin bile hayırlısını nasip etsin,eşinizle hep mutlu olun insallah :)
Eger anne ve sizler babanızın ailesenin yanında güvende olamayacaksanız çagırmadıkları iyi olmuş.Dün halamın oğlunun sözü vardı, normalde en sorunsuz olduğumuz halam,( sözde babama en düşkün ve kardeşlerimi en çok seven)
Halamla karşılık apartmanda oturuyoruz memlekette, sürekli birbirimize gider geliriz, yılbaşı tatili diye memleketteydim ve babaanemin yanına gittik hep beraber, ev kalabalıktı halam aradı pazar günü söz var diye davet etti , Bütün amca ve halaları aramış davet etmiş, sadece biz hariç, nete Foto atmışlar bütün hala amca kuzenler orada Allah için Annem hep bekledi bizide davet eder diye, Neyse işte kardeşim babaannemi aradı herkes vardı bi biz yoktur, bizi sectiniz diye sitem etti, Babaannem hala yok kızım tek benimle amcam gitti diye yalan söylüyo , kardeşim ısrarla hepinizi gittiniz saklamayın bizden diye söylenmeye devam etti sonra ben aldım telefonu;
babaannem başladı, halan agladıda babanı düsünüyo çok üzgündü demeye, ben dedim bunlardan banane siz neden cagırmadınız annemi diye sorduğumda, cevap aynen su ; babam öldüğü için annem dul oluyormuş ve orada bi basına utanırmıstı başka erkeklerde varmıstı , halam bunu düşündüğü için çagırmamıs ? annem utanmasın diye, sinirlerim tepeme bindi bundan sonra ne haliniz varsa görün diyiip kapattım telefonu,annem 44 yasında ve çok üzüldü söylenen bu lafa, bundan sonra ne nişanına giderim ne düğününe diye ağladı,Bi insanın kocası ölmesi demek , o bi yere gidemez demek mi, hep evde otursun demek mi, benim anneminde bekar oğlu kızı var yabancı erkekler var ayıp olur diye evden dışarı çıkamayacak mı?? Nefret ediyorum böyle zihniyeti bozuk olanlardan , ölüm Allahın emri Annem neden babamdan sonra dıslanıyo neden babamız yok diye utanıyorlar cagırmıyırlar böyle siz olsanız napardınız gerçekten akraba ne sildim artık bitkiler.
mekanı cennet olsun babalarımızın diyelim ben babamın oldüğü gün daha biz babamı toprağa defin etmeden karşımıza geçip acıktık pide ne zaman gelecek diyen akrabalar, artı babamın mezarını kazıp karşımıza geçip mezar kazdık para isteyen yegenlerden babamın 40 ı çıkmadan eve gelip annemden para isteyen akrabalardan yani kısacası hepsini sildim hayatımızdan annemle yaşıyorum ve 3 kardeşiz sadece birbirimize bağlıyız kuzum hiç canını sıkma moralinide bozma hayatınızdan çıkarın gayet rahatlarsınız maalesef büyükler den birini kaybedince gerçek dost,akraba herkesi tanıyırsunDün halamın oğlunun sözü vardı, normalde en sorunsuz olduğumuz halam,( sözde babama en düşkün ve kardeşlerimi en çok seven)
Halamla karşılık apartmanda oturuyoruz memlekette, sürekli birbirimize gider geliriz, yılbaşı tatili diye memleketteydim ve babaanemin yanına gittik hep beraber, ev kalabalıktı halam aradı pazar günü söz var diye davet etti , Bütün amca ve halaları aramış davet etmiş, sadece biz hariç, nete Foto atmışlar bütün hala amca kuzenler orada Allah için Annem hep bekledi bizide davet eder diye, Neyse işte kardeşim babaannemi aradı herkes vardı bi biz yoktur, bizi sectiniz diye sitem etti, Babaannem hala yok kızım tek benimle amcam gitti diye yalan söylüyo , kardeşim ısrarla hepinizi gittiniz saklamayın bizden diye söylenmeye devam etti sonra ben aldım telefonu;
babaannem başladı, halan agladıda babanı düsünüyo çok üzgündü demeye, ben dedim bunlardan banane siz neden cagırmadınız annemi diye sorduğumda, cevap aynen su ; babam öldüğü için annem dul oluyormuş ve orada bi basına utanırmıstı başka erkeklerde varmıstı , halam bunu düşündüğü için çagırmamıs ? annem utanmasın diye, sinirlerim tepeme bindi bundan sonra ne haliniz varsa görün diyiip kapattım telefonu,annem 44 yasında ve çok üzüldü söylenen bu lafa, bundan sonra ne nişanına giderim ne düğününe diye ağladı,Bi insanın kocası ölmesi demek , o bi yere gidemez demek mi, hep evde otursun demek mi, benim anneminde bekar oğlu kızı var yabancı erkekler var ayıp olur diye evden dışarı çıkamayacak mı?? Nefret ediyorum böyle zihniyeti bozuk olanlardan , ölüm Allahın emri Annem neden babamdan sonra dıslanıyo neden babamız yok diye utanıyorlar cagırmıyırlar böyle siz olsanız napardınız gerçekten akraba ne sildim artık bitkiler.
Allah razı olsun sizlerden, ben annnemin ailenin her zaman yanındayım, evledndiği günden beri çekmediği çile kalmadı hala da öyleAllah gani gani rahmet eylesin.
Yaptıkları densizliği anlayacaklarını sanmıyorum ama, normal karakterdeki bir insan ilk olarak annenizi arayıp onurlandırmalıydı.
Ben olsam öyle yapardım, kocaman sarılın annenize benim için.
Genç yaşında ne acı çekmiş kadın ama böyle iyi evlatları var ki onun hakkını daima koruyacaklardır eminim.
Çok haklısınız, inanın benim hiç umrumda değiller ama bu söyledikleri lafı hayatta unutmam, annem 100 erkekten daha erkek , ama bekliyorum bize muhtaç olacakları günüSen şimdi diyorsun ya canım cenazelerine bile gitmeyiz diye, heh işte o gitmediğiniz cenaze için sizi yerden yere vururlar bak görürsün. Çünkü akbabalar karalama işine geldiği gibi hareket etme konusunda mikemmel yaratıklardır.
Dik duruşunuzu taktir ettim anneniz de üzülmesin bak evlatları var işte ne edecek zihniyeti kokuşmuş 3 5 akbabayi.
Çok haklısınız, bende öyle düşğnüyodum babam yok annemi kardeşlerimi el üstünde tutarlar diye bekledim hep tam tersi oldu inanın sok oldum, babam bu halamın yıllarca kurbanını aldı evine dünyanın parasını verdi çocuklarının okuması için yardım etti neler yaptı neler sonuç hiç sevemdiğim bir kelime 'dul' olduğu için utanır annem hala çok sinirliyimGorusmeyin bir daha.
Özür bile dileseler zihniyet belli.
Üzülmeyin çok iyi olmus.
Çıksın hayatınızdan gereksizler.
Bizde eşi ölen kadın el üstünde tutulur yahu.
Emanet gözüyle bakilir.
Sizinkiler hem icmis hem de sivayip üstüne yetmemiş tuy dikmişler.
Allah razı olsun hayatta gitmeyiz, bu ölüm onların basına gelmeyecek mi acaba, kimse bizim yerimize kendini koymuyorOlur da nisana ve dugune cagırırlarsa gitmeyin derim. Resmen dışlamıslar ve sacma sapan da bir bahane bulmuslar kendi kucuk akılları ile. Hiç uzulmeyin bu hayat kime ne saklar bilinmez. Boyle akr(b)abaları asıl siz gormezden gelin ve hicbir ozel gununuze cagırmayın. Allah babanizin mekanini cennet etsin insallah. Sizlere de sabirlar versin.
Kesinlikle babamdan sonra tanıdım ben bütün akrabalarını, benşmde 3 kardeşim bi annem var işte Rabbim yardımcımız olsun ben en çokta bu zamana kadar akraba bilip onlar için harcadığımız zamana üzülüyorum: (mekanı cennet olsun babalarımızın diyelim ben babamın oldüğü gün daha biz babamı toprağa defin etmeden karşımıza geçip acıktık pide ne zaman gelecek diyen akrabalar, artı babamın mezarını kazıp karşımıza geçip mezar kazdık para isteyen yegenlerden babamın 40 ı çıkmadan eve gelip annemden para isteyen akrabalardan yani kısacası hepsini sildim hayatımızdan annemle yaşıyorum ve 3 kardeşiz sadece birbirimize bağlıyız kuzum hiç canını sıkma moralinide bozma hayatınızdan çıkarın gayet rahatlarsınız maalesef büyükler den birini kaybedince gerçek dost,akraba herkesi tanıyırsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?