- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
Basiniz sagolsunDün halamın oğlunun sözü vardı, normalde en sorunsuz olduğumuz halam,( sözde babama en düşkün ve kardeşlerimi en çok seven)
Halamla karşılık apartmanda oturuyoruz memlekette, sürekli birbirimize gider geliriz, yılbaşı tatili diye memleketteydim ve babaanemin yanına gittik hep beraber, ev kalabalıktı halam aradı pazar günü söz var diye davet etti , Bütün amca ve halaları aramış davet etmiş, sadece biz hariç, nete Foto atmışlar bütün hala amca kuzenler orada Allah için Annem hep bekledi bizide davet eder diye, Neyse işte kardeşim babaannemi aradı herkes vardı bi biz yoktur, bizi sectiniz diye sitem etti, Babaannem hala yok kızım tek benimle amcam gitti diye yalan söylüyo , kardeşim ısrarla hepinizi gittiniz saklamayın bizden diye söylenmeye devam etti sonra ben aldım telefonu;
babaannem başladı, halan agladıda babanı düsünüyo çok üzgündü demeye, ben dedim bunlardan banane siz neden cagırmadınız annemi diye sorduğumda, cevap aynen su ; babam öldüğü için annem dul oluyormuş ve orada bi basına utanırmıstı başka erkeklerde varmıstı , halam bunu düşündüğü için çagırmamıs ? annem utanmasın diye, sinirlerim tepeme bindi bundan sonra ne haliniz varsa görün diyiip kapattım telefonu,annem 44 yasında ve çok üzüldü söylenen bu lafa, bundan sonra ne nişanına giderim ne düğününe diye ağladı,Bi insanın kocası ölmesi demek , o bi yere gidemez demek mi, hep evde otursun demek mi, benim anneminde bekar oğlu kızı var yabancı erkekler var ayıp olur diye evden dışarı çıkamayacak mı?? Nefret ediyorum böyle zihniyeti bozuk olanlardan , ölüm Allahın emri Annem neden babamdan sonra dıslanıyo neden babamız yok diye utanıyorlar cagırmıyırlar böyle siz olsanız napardınız gerçekten akraba ne sildim artık bitkiler.
Rmşn olun bizede onu diyecekler , bizde iyi yerlere geleceegiz inşaallah, benim hiç biri umrumda değil çagırmasalarda önemli değildi ama söyledikleri lafa çok sinirlendimBen babamı kaybettiğimde babamın ailesini de kaybettim ... Cok ihtiyacımız vardı desteğe Arayıp soran bile olmadı.. Ki bana öz halam ''ben sizin o... olacağınızı bekledim beni utandırdınız'' demişliği vardır yani..Kendi ayaklarımızın üstünde durduk çok şükür.. Siz de onları önemsemeyin.. Arayıp sormayın haketmiyorlar.. Şimdi iyi yerlere geldik.. Burnu buyudu ondan bizi arayıp sormuyorlar dıyorlarmış .. Sosyetik olmuşuz biz .. Hey Allah'ımm ya...
Aynen öyle işin içinde mal davası da girecek zaten bakalım ne görcez dahaToprak111 benzer birşeyi lise arkadaşım yaşadı...kadını-cocuklarini dislayarak akıllarınca babanne/dede mirasından da uzaklaştırmak istediler.Hatta babanne olacak kişi gelinine ; "öküz öldü ortaklık bitti" cümlesini kullandı!! Bence bu yakışıksız tabiri kullanmamakla beraber halanın içinden geçen ayni
Bizi destekleyen bir babaannem var diye biliyoduk o da yalan söyleyince annemde kızdım aslında , yazın Bş bahçe ekmeye dikmeye git sana sorarım ben diye, annem o kadar iyi niyetliki babaannem yaslı diye hiç dayanamaz , gğvenecek 1 akraba kalmadı babam zamanındaymıs herseybabanıza Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin.
ne güzel annenizi ezdirmiyor, hakkını soruyorsunuz. kimse yoktu diye bu kadar kolay yalan söyleyen babaanne ve hala sizi daha çok üzer.
özrü kabahatinden büyük, bahaneye bak, olmadı anneni de toprağa koysunlar bari. sizleri birey olarak görmüyorlar, ortaklık bitti diye düşünüyor böyle cahil zihniyetler.
görüşmeyin, ailecek birbirinize yetersiniz. böyle akraba uzak olsun.
Çok teşekkür ederim inanın hiç akraba kalmadı iyiki uzaktayım hepsinden kurulu bir düzenm olsun annemi kardeşlerini yanıma getircem , gerçekten bizi kınıyırlar babamın öldüğünğ bile başımıza kalıyorlar pskoloji denilen bişey kalmadı Allaha havale ettim herşeyi herkesiBasiniz sagolsunutanilacak birsey yok insanlar cahil.. kimler hayatiniza iyi gelmeyen kisiler varsa hayatinizdan cikarin uzak durun ve bekar oglunun kizi var diye de mi disari cikamaz eski devri bitti benim esimin kuzeni de bekar ama 2 cocugu var gayet mutlu mesut yasiyor napalim? Bunda utanilacak birsey olmadigi belirtin zaten annen dul olsa nolur icinde hala babasinda olan hatiralari sevgisi vardir hayat devam ediyor diyelim annene de söyle kafana takmasin ve anneniz cok gencmis 44 yasinda kendini gelistirsin hobi olarak birseyler yapsin, streslerden uzak dursun üzülmek iyi degil ve o akrabalari de hayatiniza iyi gelmeyen kisileri cikarsin hayatisindan ve yüz vermesin hic zaten o babaanne de o halasina da Allahindan bulsun insan kinamadan ölmez bunu unutmayin
Bende görüşmem kolay kolay hatta hiç sevmrm ama lanet olsun hepsine: (insanin basina ne gelirse ilk önce akrabadan geliyor iste
sizi dislayani siz hic istemeyin biz babam tarafiyla yillardir gorusmeyiz hicde birsey kaybetmedik aksine yaptiklariyla soyledikleri sozleri duydukca nekadar isabetli bir karar verdigimizi anladik
üzülme kuzum benimde annem cok üzüldü kimse senin canından hayatından kıymetli değil önce sen ailen gerisi boş siz mutluluğunuza bakın mekanı cennet olsunKesinlikle babamdan sonra tanıdım ben bütün akrabalarını, benşmde 3 kardeşim bi annem var işte Rabbim yardımcımız olsun ben en çokta bu zamana kadar akraba bilip onlar için harcadığımız zamana üzülüyorum: (
. Siz de oonları çağırmayın kendi dugunlerinize. Sorarlarsa da öküz öldü ortaklık bozuldu dersiniz. Töbe estağfurullah.Dün halamın oğlunun sözü vardı, normalde en sorunsuz olduğumuz halam,( sözde babama en düşkün ve kardeşlerimi en çok seven)
Halamla karşılık apartmanda oturuyoruz memlekette, sürekli birbirimize gider geliriz, yılbaşı tatili diye memleketteydim ve babaanemin yanına gittik hep beraber, ev kalabalıktı halam aradı pazar günü söz var diye davet etti , Bütün amca ve halaları aramış davet etmiş, sadece biz hariç, nete Foto atmışlar bütün hala amca kuzenler orada Allah için Annem hep bekledi bizide davet eder diye, Neyse işte kardeşim babaannemi aradı herkes vardı bi biz yoktur, bizi sectiniz diye sitem etti, Babaannem hala yok kızım tek benimle amcam gitti diye yalan söylüyo , kardeşim ısrarla hepinizi gittiniz saklamayın bizden diye söylenmeye devam etti sonra ben aldım telefonu;
babaannem başladı, halan agladıda babanı düsünüyo çok üzgündü demeye, ben dedim bunlardan banane siz neden cagırmadınız annemi diye sorduğumda, cevap aynen su ; babam öldüğü için annem dul oluyormuş ve orada bi basına utanırmıstı başka erkeklerde varmıstı , halam bunu düşündüğü için çagırmamıs ? annem utanmasın diye, sinirlerim tepeme bindi bundan sonra ne haliniz varsa görün diyiip kapattım telefonu,annem 44 yasında ve çok üzüldü söylenen bu lafa, bundan sonra ne nişanına giderim ne düğününe diye ağladı,Bi insanın kocası ölmesi demek , o bi yere gidemez demek mi, hep evde otursun demek mi, benim anneminde bekar oğlu kızı var yabancı erkekler var ayıp olur diye evden dışarı çıkamayacak mı?? Nefret ediyorum böyle zihniyeti bozuk olanlardan , ölüm Allahın emri Annem neden babamdan sonra dıslanıyo neden babamız yok diye utanıyorlar cagırmıyırlar böyle siz olsanız napardınız gerçekten akraba ne sildim artık bitkiler.
Ben babamı kaybettiğimde babamın ailesini de kaybettim ... Cok ihtiyacımız vardı desteğe Arayıp soran bile olmadı.. Ki bana öz halam ''ben sizin o... olacağınızı bekledim beni utandırdınız'' demişliği vardır yani..Kendi ayaklarımızın üstünde durduk çok şükür.. Siz de onları önemsemeyin.. Arayıp sormayın haketmiyorlar.. Şimdi iyi yerlere geldik.. Burnu buyudu ondan bizi arayıp sormuyorlar dıyorlarmış .. Sosyetik olmuşuz biz .. Hey Allah'ımm ya...
Şakın takma bu cahil insanları. Kesinlikle boş konuşuyorlar. Annene destek ol hep yanında ol dimdik dur. Hayatımda bu kadar saçma cahil bir cümle duymadım. Moralini bozma. Rabbim babanın mekanını cennet etsin.Dün halamın oğlunun sözü vardı, normalde en sorunsuz olduğumuz halam,( sözde babama en düşkün ve kardeşlerimi en çok seven)
Çok üzüldüm adınıza, bizdede durumlar aynı zaten, anne tarafında aynı zaten, bunlar babam varken ahkam kesiyorlarmıstı şimdi hiç birinden ses soluk yok,nBu ölüm sadece bize değil ama bunu anlayan gören yokbazi aileler böyle malasef. benim hem anne hem baba tarafi böyle.
babam öldügünde 17, annem öldügünde 22 yasindaydim. teyzemin meshur lafi aklima geldi: öküz öldü ortaklik bitdi.
cekirdek ailenize odaklanin. gerisi bos. bu tip insanlar degismez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?