Eş ölünce dıslanmak

Basiniz sagolsun utanilacak birsey yok insanlar cahil.. kimler hayatiniza iyi gelmeyen kisiler varsa hayatinizdan cikarin uzak durun ve bekar oglunun kizi var diye de mi disari cikamaz eski devri bitti benim esimin kuzeni de bekar ama 2 cocugu var gayet mutlu mesut yasiyor napalim? Bunda utanilacak birsey olmadigi belirtin zaten annen dul olsa nolur icinde hala babasinda olan hatiralari sevgisi vardir hayat devam ediyor diyelim annene de söyle kafana takmasin ve anneniz cok gencmis 44 yasinda kendini gelistirsin hobi olarak birseyler yapsin, streslerden uzak dursun üzülmek iyi degil ve o akrabalari de hayatiniza iyi gelmeyen kisileri cikarsin hayatisindan ve yüz vermesin hic zaten o babaanne de o halasina da Allahindan bulsun insan kinamadan ölmez bunu unutmayin

Aksine kardeşimizin emanetleri deyip daha sıkı sahipleneceklerine yaptıklarına bakın. Çok ayıp etmişler çok. Kadını dışlayıcı bu düşünce tarzından nefret ediyorum.

Öncelikle başınız sağ olsun.

Anneniz dul diye çağırmamazlık değil o. Abim öldü aile ile bağımız kalmadı diye düşünüyor. Yazık. Böyle akraba olmaz olsun.

Terbiyesizlik bu yaptıkları hiç mi annenizin hakkı geçmemiş bunlara.Yazıklar olsun.Siz de annenizin üzülmesine izin vermeyin.Kafasını dağıtın.Bir olun.Annenize sımsıkı sarılıyorum buradan

insanin basina ne gelirse ilk önce akrabadan geliyor iste
sizi dislayani siz hic istemeyin biz babam tarafiyla yillardir gorusmeyiz hicde birsey kaybetmedik aksine yaptiklariyla soyledikleri sozleri duydukca nekadar isabetli bir karar verdigimizi anladik

Rmşn olun bizede onu diyecekler , bizde iyi yerlere geleceegiz inşaallah, benim hiç biri umrumda değil çagırmasalarda önemli değildi ama söyledikleri lafa çok sinirlendim

Aynen öyle işin içinde mal davası da girecek zaten bakalım ne görcez daha

Bizi destekleyen bir babaannem var diye biliyoduk o da yalan söyleyince annemde kızdım aslında , yazın Bş bahçe ekmeye dikmeye git sana sorarım ben diye, annem o kadar iyi niyetliki babaannem yaslı diye hiç dayanamaz , gğvenecek 1 akraba kalmadı babam zamanındaymıs hersey

Çok teşekkür ederim inanın hiç akraba kalmadı iyiki uzaktayım hepsinden kurulu bir düzenm olsun annemi kardeşlerini yanıma getircem , gerçekten bizi kınıyırlar babamın öldüğünğ bile başımıza kalıyorlar pskoloji denilen bişey kalmadı Allaha havale ettim herşeyi herkesi

Bende görüşmem kolay kolay hatta hiç sevmrm ama lanet olsun hepsine: (

üzülme kuzum benimde annem cok üzüldü kimse senin canından hayatından kıymetli değil önce sen ailen gerisi boş siz mutluluğunuza bakın mekanı cennet olsun

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin

anneniz de gençmiş babanız hasta mıydı?
kusura bakmayın böyle soruyorum ama

bu arada bundan sonra silin onları hayatınızdan
bırakın ne halleri varsa görsünler

ay bu ne mantık ya sanki kocası öldü de kötü yola düştü. bu zihniyetten size hayır gelmez bırakın ne halleri varsa görsünler. görüşmeseniz daha iyi.

Siz de onl
. Siz de oonları çağırmayın kendi dugunlerinize. Sorarlarsa da öküz öldü ortaklık bozuldu dersiniz. Töbe estağfurullah.

bazi aileler böyle malasef. benim hem anne hem baba tarafi böyle.
babam öldügünde 17, annem öldügünde 22 yasindaydim. teyzemin meshur lafi aklima geldi: öküz öldü ortaklik bitdi.
cekirdek ailenize odaklanin. gerisi bos. bu tip insanlar degismez.

bende büyük teyzemi bu lafi söyleyen tek varlik sanmistim.
bizede aynisi söylendi- gercekdende ac ve evsiz kaldigim zamanlar oldu ama simdi meslegim elimde, param tikir ve sosyete oldum diye konusmuyormusum onlarla. he ya...

Şakın takma bu cahil insanları. Kesinlikle boş konuşuyorlar. Annene destek ol hep yanında ol dimdik dur. Hayatımda bu kadar saçma cahil bir cümle duymadım. Moralini bozma. Rabbim babanın mekanını cennet etsin.

Çok üzüldüm adınıza, bizdede durumlar aynı zaten, anne tarafında aynı zaten, bunlar babam varken ahkam kesiyorlarmıstı şimdi hiç birinden ses soluk yok,nBu ölüm sadece bize değil ama bunu anlayan gören yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…