Eş seçimi

Neden paniksiniz mesela ?
ACABALARINIZ mı var ?
Yoksa nikah heyacanı sonrası nasıl olacak mı var ne var ?

hem evhamlıyım hem eksik bir şeyler var gibi
yapım da panik çünkü böyle kritik kararlarda yapımda da var sorun yani

anlayış ve saygı konusunda bir sıkıntımız yok evet

Neden paniksiniz mesela ?
ACABALARINIZ mı var ?
Yoksa nikah heyacanı sonrası nasıl olacak mı var ne var ?
acabalarım var evlendikten sonra devam etmez kendmi biliyorum öncesinde panik olurum olay geçtikten sonra sakinler elimde ne var ona bakar ona göre yol çizerim

hem evhamlıyım hem eksik bir şeyler var gibi
yapım da panik çünkü böyle kritik kararlarda yapımda da var sorun yani
Ama evlilik arefesinde ortada birsey yokken bu kadar panik yaparsaniz evlilikte sorunlari cozerken dahada volumunuz artar.. bi once sakin olun evhami nisanliyken yapmaniz daha yerinde olurdu.. insan nelerle karsilascagini tam olarak asla bilemez ama profil cizer hayatiyla ilgili. Eger artilariniz coksa sevgi saygi bu surecte gitmemiş bitmemisse yaşayip tecrube edin.pisman olcaginiz kararlar duygular yaşatmayin kendinize.m

ben tanıştırdım da biraz beklemeli istiyordum psikologum da demişti erteleyip bazı soru işaretlerinden emn ol öyle evlen demişti
onlar sadece acele ettirdi

Ben 2 ayda bosandm ve ustune 2 yillik sorunlu bir nisanlilik atlattim. Ikisinde de nikahi ertelemek icin elimden geleni yaptim. Hep erken buldum acele etmeye korktum. Simdi baskasiyla nisanliyim 4 aydir. O kadar zor geldi ki beklemek anltamam :) ilk defa biriyle kisa surede evlenmeye hazir hissediyorum. Bence erteleme isteginizin nedenini sorun kendinize. Hem kaybetmek istemiyorsunuz hem de icinize sinmeyen bir seyler var degil mi? Bana oyle olmustu.

Iyi bi insan, bekar omur mu gecer diyerek evlilik yapilmaya kalkildiginda hata yapildigini dusunuyorum. Cekim yoksa uyum yoksa kalbe de mantiga da yatmiyorsa sıkıntı oluyor bence.

Bu arada ben kina gunu nisan attim. Son ana kdr vaktiniz var kendinizi sıkmayın.

He şu anki nisanliligimda ben de ilgisizlik sorunu yasiyorum ara ara. Kaybetme korkusunu vernce ilgileniyor. Sonra yine eskisi gibi. Cozumu bir ileri bir geri adim atmakta buldum :) bizimkinin sorunu telefonla isinin olmamasi. Butun gun dusunse bile o telefonu eline alip arayamiyor. Bu bi nevi benim icin avantaj. Evlenince elinde tikir tikir telefonla ilgilenmicek en azndan. Siz de analiz edin iyice. Gercekten ilgisiz mi? Sebepleri neler? Sizden mi kaynakli sorn ondan mi? Bu evliligi gercekten istiyor musunuz? Cevabinizin hayirsa evlenmeyin derim :)

ama nasıl yaşanır ömür bekar olarak... yalnız olarak..
Nasıl yani?
Üzgünüm ama evlenseniz bile ömrünüzün sonuna kadar yalnız olmayacaksınız diye bir garanti yok.
Eğer yalnız kalmamak için evlenecekseniz bence biraz daha düşünün..

Konuyu takipteyim bir bekar olarak:)

ya onu annem dedi evlenmeyince daha mı iyi diye:) yalnız da ömür zor geçer bu da bir gerçek
tabi ki yalnız kalmamak için evlenilmez ama

Yok canim oyle olmuyor valla, evlilik buyuk bir degisim buyuk bir yol oldugu icin insan tereddutte oluyor, ben esimle evlenmeden once ayni panigi yasadim acaba dedim hep ama esimi gercekten cok seviyordum 4 yillik birliktelikte ciddi hic tartismamjz beni kirmasi bile olmamisti, cok sukur simdi iyi ki evlenmisim diyorum hala ayni adam ❤4 yillik evliyiz bu arada

böyle hissediyorsan evlenme.

benim de ilişkimde böyle hissediyordum evlilik düşününce bile daralıyordum ayrıldıktan sonra resmen nefes aldım. içgüdülerin seni uyarıyor aslında senin şu an net göremediğin ayrıntıları o görüyor ve seni uyarıyor. bence mümkünse erteleyelim de. senin hep bu tip konularına denk geliyorum aklında soru işareti var.

kötü bir mazimiz yok sadece çok yoğun ilgisizlik vardı
ben söyledikçe düzeltiyor şimdi ama evlenince ne olur kestiremiyorum açıkçası
Bu tur problemleriniz varsa birsey diyemem, acik konusayim evelenince daha ilgisiz olacak ! Benim esim cok ilgiliydi evlendik hala ilgilidr ama tabi k eskisi kadar degil baktigim zaman ben de onun gibiyim ben de eskisi kadar ilgili degilim belkide...tabi cocuk is guc bunlarinsa etkisi var...

ya onu annem dedi evlenmeyince daha mı iyi diye:) yalnız da ömür zor geçer bu da bir gerçek
Evet bazen bekarlik daha iyi tabiki.. tek başiniza hayallerinizi hayat mucadelenizi vermekle.. kotu evlilik sonucu bosanip cocyklu hayatta kalmak birde kafasi bozuk bir es olmuşsa dahami kolay? Öldürülen kadinlar ortada kalan cocuklar ibret degilmi bize.
Birseyler ortak noktada bulusup paylasmak icin istenir icten gelir kafa uyar olur.
Yanliz kalmama dusuncesiyle dahada yanliz kalinir evlenince.. sizi yanlizlaştiran insanlar cogalir cunku.

Benim nikahımda dokuz eylülde olacaktı düğünüm 21 eylülde. Ama dün ayrılık kararı aldım. Akılda şüphe varken evlilik zor. Ama severken emin olamadığn için ayrılmakta zor. İnşallah mutlu olacağn bir karar verirsin

kesinlikle katılıyorum. kötü bir evliliktense bekarlık daha iyi. zaten evlilik > bekarlık diye bir şey de yok. ikisinin de kendince artıları ve eksileri var.

Bence de ilgisiz bir adamla ömür zor geçer.
Burada az çok konu okumuşsunuzdur.
Ikili yalnızlık daha zordur.
Bekarsındır en kötü kedi köpek alıp durumunuza uyum sağlarsınız bir şekilde.
Ya evli olup ilgisiz bir eşe sahip olup bekar birinden daha yalnız hissetmek nasıl olur?
Hep derim evlilik güzeldir ama bence doğru evlilik.

Sırf evlenmek için evlenenlerin konuları ile dolu buralar.

kötü bir mazimiz yok sadece çok yoğun ilgisizlik vardı
ben söyledikçe düzeltiyor şimdi ama evlenince ne olur kestiremiyorum açıkçası
hayır duzelmez ayrıca sız soyledınız dıye sız ıstedınız dıye yapması daha kotu boyle ılgı durumları kısının kendı ıcınden geldıgı ıcın olmalı

bır ınsan neyse odur ve tereddut ettıgınız kısıyle evlenmemelısınız ıste bu dedıgınız kısıyle evlenılır
e gorustuk tanıstık aıleler kaynastı adı kondu dönüşü yok dıye dusunmeyın evlılık bu cocuk oyuncagı degıl kütüğünüz degısecek cocugunuz olacak genlerı o tarafa benzeyecek .
sonradan pısman olma ıhtımalınız varsa dönün geri

Acikyureklilikle soyleyebilirim ki son dakikaya kadar tereddutlerim vardi pekcok konuda. Ama evlendim. Ilk zamanlar evliligin oturma sureclerinde gitgellerim oldu, olmadi degil. ama sanirim ikimiz de birbirimizle yasamaya alistik artik. Esimi seviyorum, sevildigime deger gordugume inaniyorum. Onu hic degistirmeye calismadim. Onu gereksiz seylerle bogmadim. Olabildigince yumusak huylu ve anlayisli olmaya calisiyorum. Her zaman der iyi ki seni buldum diye

aynen katılıyorum.. geçen gün yıllar önce yazdığım bir yazıyı buldum sevgilim varken ne kadar yalnız hissettiğimi yazmışım. şu an ise bekarım ama hiç yalnız hissetmiyorum. insanın hayatında biri olduğu zaman o sana ilgisiz sevgisiz davrandığında kendini daha da eksik görüyor daha da kırılgan oluyor değişik bir psikoloji. hiç olmazsa istediğin insanla yakınlaşıp arkadaş olabiliyorsun hesap soranın eleştirenin o kim diyenin olmuyor türk erkekleri yeni kız arkadaşlarınızı bile sorgulayan tipler kadının özgürlüğünü her yerden kısıtlamayı iyi bilirler.

Onceki iliskilerimde evlilikten hep korkuyordum.. Daha sonra fark ettim ki aslinda dogru kisiye denk gelmedigim icin bu hissi yasiyormusum..

Evlenirken bir kere bile tereddut etmedim. Karsinizdaki kisi sizin icin dogru insan ise Iciniz rahat oluyor.
Siz suan bu sekilde hissediyorsaniz ters giden birseyler var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…