Eş seçimi

Ablacım şöyle bir tip evlat olsa sevilmez yahu bunun neresini koluna takıp gezdirdin...şöyle bir tiple dışarı çıkmak kulağa işkence geliyor. Sen bunu 2 çocukla dışarı çıkmak olaral hayal et, elinde 2 çocuk bu herif bu tip davranışlar sergileyecek yeminle hayattan soğursun. Bu herifle evlenme derim.

Canim konu sahibesi biliyorsun topiklerden seni az cok taniyorum, neseli eglenceli kafa bir kizsin. Su konuyu okudum da gozumde gozunun feri kacmis bir kiz canlandi. Yapma etme bunu kendine.

Emin olamadım :) zaten de boşandık
O zamanlar daha cahildim sanırım. Onun bana olan sevgisini ilgisini çok sevdim ben.. bir daha kimse tarafından böyle sevilmem felan diye saçma sapan düşünüyordum..
Ki evlenince o sevgi ilgi iyice azalıyor zaten.araya da başka huzursuzluklar girince mahkemede aldık soluğu:)

çok mantıklı yalnız:)

Emin olmadım valla nasipse kabulleniyorsun olup bitiyor

Eğer bunları daha önce düşünmediyseniz evlilik stresinden düşünüyor olabilirsiniz. Ama zaman zaman düşünüyorsanız içinizi kemirip size bunu düşündürten nedenleri bulun derim.

Tereddütleriniz varsa ve güvenmiyorsanız asla evlenmeyin.. Size karşı davranışları nasol, bir yanlışını falan mı gördünüz?

Evlilik kararı çok zor bir karar. Bekar günlerinizi, rahatlığınızı arayacağınızı düşünerek bu şekilde stres yaşıyor olabilirsiniz. Bence insan ne kadar severse sevsin 30 yaş üstü çoğu kadında bu panik ve gerginlik hali olur. O kadar çok kötü örnek var ki insan sizin gibi korkuyor

Evlilik en ufak tereddütü bile kaldırmaz maalesef umarım stresten böyle hissediyorsunuzdur

ailemden daha rahat olacağım kesin evlenince
ailem baskıcı evleneceğim kişi baskı kurmaz bir tip o konuda tamam zaten olumlu yanı da özgürlük alanı vermesi.

yapmadık düğüne kadar erteledik böylece zaman kazandım
psikolog psikiyatristlere yatırdım tüm paramı bu ara
onlar direk ayrıl dese zaten ayrılcam da onlar da çok flu konuşuyor aranızdaki aşk yeniden canlanabilir modunda şeyler söylüyorlar ben mi kendimi tam ifade edemiyorum yoksa beni bana mı bırakıyorlar anlamadım...

Eğer bunları daha önce düşünmediyseniz evlilik stresinden düşünüyor olabilirsiniz. Ama zaman zaman düşünüyorsanız içinizi kemirip size bunu düşündürten nedenleri bulun derim.
düşünmedim derdi kafasına ben geldim diye güm güm vuruncaya dek umursamazım çünkü

Tereddütleriniz varsa ve güvenmiyorsanız asla evlenmeyin.. Size karşı davranışları nasol, bir yanlışını falan mı gördünüz?

bana karşı çok iyi eskiden böyle iyi değildi
erkekler de diyordur iyi olsak suç kötü olsak ayrı suç:)) neden ama nişandan sonra birden iyi oldu tuhaf değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…