Eş seçimi

kesinlikle katılıyorum. kötü bir evliliktense bekarlık daha iyi. zaten evlilik > bekarlık diye bir şey de yok. ikisinin de kendince artıları ve eksileri var.
Aynen iki hal durumununda arti eksileri var. Evlilik yükü arttiriyor ailesi osu busu herseyi yeri geliyor sizde..
Eşinizle ayni kafada degilseniz hele ki belkide sulalecek bi evlilik surudurecek..
Yani evlilik bekarliktan ne kadar kolay gozukuyor.. işin iç yuzü öyle degil maalesef.
Sevgi saygi olmadan istek olmadan evlilikte hicbirsey tamir edilmiyor aksine boşverip yanlizliğini dertlerle süslersin sadece..

kafanızda soru işaretleriniz var, onların tedirginliği bunlar...öyle olmasaydı, şu an mutluluktan uçuyor olurdunuz, hatta günlerin bir an önce geçip, o günü bir an önce yaşamak isterdiniz...

Ben evlenirken bir derdim var ı okuyor olsaydım evlenemezdim muhtemelen.
Evlenirken bir an olsun ya acaba demedim, tek istediğim sevdiğim adamla aynı evde olmaktı, hayatımı birlikte geçirmekti. Buraları okudukça aslında daha iyi düşünülmesi gereken bir mesele olduğunu anladım aslında. Çok şükür yanılmamışım ama Ben kalbimi dinledim, siz de öyle yapın ama mantığınızı da es geçmeyin lütfen. Mutluluklar.

Annesi yoksa hemen evlenin gorumce yoksada bonus

Söylediklerim ne kadar umurunda olur bilmiyorum ama aynısının farklı versiyonu ile evlenmiştim.
Hayatım zindana döndü. Bir insanın kendine güveni yoksa , huzursuzsa seni çoooooook mutsuz eder.
Neresinden dönersen kardır. Kesinlikle evlenme.
Bak bunları konuya yazdaydın , herkes çok başka yorum yapardı.
Ben 3,5 yıl bir kabusla yaşadım. İnan bana bunlar artarak devam edecek...

Evli biri olarak evliliğin çok ciddi bir olay olduğunu söyler ve asla tam emin olmadan, içinize sinmeden evlenmeyin derim. Ben hiçbir şekilde şüphe hissetmedim, içimde en ufak bir şüphe olsa evlenmezdim. Bambaşka bir düzen çünkü, sevgililiğe benzemiyor.

sana birşey diyimmi bnde severek evlendim ama eşimle evlenmeden önce sürekli tartışırdık çünkü kafa yapılarımız farklıydı. evlendik daha beter olduk inanki hergün illaki tartışıcaz insan bir zaman dan snra kafası kaldıramıyor demem o ki kafa yapınız birse ve aynı pencereden bakabılıyorsanız ve anlaşabiliyorsanız ne mutlu size o zmn içinde teredutten olmasın

İlgisizlik duzelmez siz simdi evlilik hazirliginda oldugunuz için kopruyu gecene kadar idare ediyor bana kalirsa. Sevgiliyken ilgisiz olan bir insan evlenince ilgi yumagi olmaz.

Sevgili oldugumuz donem esim agzima giriyordu neredeyse, sabahtan aksama iş aralarinda sabah şiirler mesajlar aramalar, boyle o telefon susmuyordu. Birlikteyken ki durumlari hiç anlatmayayim, suyunu cikartiyordu.

Evlendik hala ilgilidir kendisi ama sevgili oldugumuz dönem ki gibi şuan o kadar degil

Hemen hemen butun evliliklerde bu boyledir. Onceden ilgilenmeyen adamin, evlenjnce ilgisi parlamaz malesef arada göz korkutmayla ilgili gibi davransa da o ilgi devan etmez, içinden gelmesi lazim. Evlenince de ilgilensin diye boşanmayla mi korkutacaksiniz devamli?

30 yaşındayım belki yaştandır diyorum ama? iyi bir insan çünkü aslında kendim kaşınıyorum sanıırım..
23 yaşında evlendim. Cahil cesareti işte. Yaş küçük olunca cesaret de fazla oluyor. Ama yaş ilerleyip tecrübe sahibi olunca ince eleyip sık dokunuyor.
Şu an 31 yaşındayım. Eğer bekar olmuş olsaydım evleneceğimi sanmıyorum. Çünkü yaşım ilerledikçe cesaretim azalıp korkularım arttı.
Sen de bu yüzden korkuyorsun.

Çok güzel bir yazı olmuş.
Bir tavsiye alacaksanız bence bu yazıyı alın.

NeuroCathy

Evet dediğinize katılıyorum.
Iki kişilik yalnızlık daha kötü.
O zaman diğer evli arkadaşlarınla kendini kıyaslayacaksın.
Onlar mutlu huzurlu, eşinden ilgi sevgi görüyor.Ben mutsuzum diyeceksin.O daha rahatsız edici olur.

Bende bekarim ama eğer evli olup eşimden ilgi göremezsem kendimi çok yalnız hissederdim.

Kına yapıldı , nikah ertelendi son gelişme böyle arkadaşlar... Rifa ettim nikah düğüne kadar ertelendi

1 ay sonra düğünüm var senin kadar olmasa da benimde var o düşünceler ki kendisini çok seviyorum ama dünya olarak geldiğimiz durum son yaşanılan iğrenç olaylar bizi bu tür düşüncelere itiyor hiç iyi bir zamanda değiliz çünkü umarım endişelerimiz yersizdir. Mutluluklar

ama nasıl yaşanır ömür bekar olarak... yalnız olarak..

Bir alternatifin şimdiki sevgilin mi? Ne biliyorsun hayatın sana ne getireceğini? Senin mantığınla evlenmiş olsam Cathy, şu anda çok mutsuzdum ve şimdiki nişanlımla tanışmamıştım bile. En ufak bir tereddütün, içine sinmeyen bir şey varsa evlenme. Tek söyleyeceğim bu.

Edit: Cuma geçmiş bile, umarım iş işten geçmemiştir.

Aşık olduk. Bir çocuk bende bir çocuk eşimde vardı. Ben çok korkuyordum. Eşim dediki en kotu ihtimalle boşanırız ama evlenmezsek çok şey kaybedeceğiz. Ilk 3 ay herseyi sorguladım ama artık iyiyim ve Iyiki yaptim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…