- Konu Sahibi NeuroCathy
-
yapmadık düğüne kadar erteledik böylece zaman kazandım
psikolog psikiyatristlere yatırdım tüm paramı bu ara
onlar direk ayrıl dese zaten ayrılcam da onlar da çok flu konuşuyor aranızdaki aşk yeniden canlanabilir modunda şeyler söylüyorlar ben mi kendimi tam ifade edemiyorum yoksa beni bana mı bırakıyorlar anlamadım...
deniyorumOnlar ayrıl demezler asla size, etik değil. Kararı sizin kendi insiyayifinizle almanız konusunda yönlendirebilirler sadece. Kendi içinize dönün onların önerileri doğrultusunda.
onlar direk ayrıl dese zaten ayrılcam da onlar da çok flu konuşuyor aranızdaki aşk yeniden canlanabilir modunda şeyler söylüyorlar ben mi kendimi tam ifade edemiyorum yoksa beni bana mı bırakıyorlar anlamadım...
Çok alakasız ama bu bahsettiğiniz doktor hangi şehirde acaba isim yazabilir misiniz. Özelden yazılıyor mu bilmiyorumonlar direkt seçim yapmazlar senin adına. daha çok ne istediğini çıkarmaya çalışıyorlardır o yüzden orta konuşuyorlardır. iyi bir psikiyatrist bulsan aslnda sorunu bile çözebilir benim geçmiş ilişkimle nokta atışı yapan psikiyatrım beni şok etmişti mesela.
benim bu tip şeylerde şöyle bir çözümüm var. mesela ilişkiniz şu dakika bitse üzülür müsün yoksa ferahlama bi rahatlama mı hissedersin bunu düşün. ben de uzun ilişkimi bitirmeden önceki günlerde bitse ne kadar rahatlar nefes alırım diye düşünmüştüm bittikten sonra aşırı üzülmekle birlikte acayip rahatladım da aksine.
aslında şöyle genel bi baksan çok net görülüyormuş o kişinin insana iyi mi kötü mü geldiği ama idrakı tutuluyor insanın ilişki içindeyken.
tavsiyem bol bol günlük yaz hissettiklerini yazarken de insan bazı şeyleri idrak edebiliyor bir de mümkünse sevgilinden uzak bikaç gün geçir ufak tatil gibi bişey olabilir bak bakalım onu özleyecek misin yalnızlık sana batacak mı vs
düğün ne zaman belirli mi tarih
belli ama yazarsam tanıyan olur belki ay sonu diyeyim kısacasıonlar direkt seçim yapmazlar senin adına. daha çok ne istediğini çıkarmaya çalışıyorlardır o yüzden orta konuşuyorlardır. iyi bir psikiyatrist bulsan aslnda sorunu bile çözebilir benim geçmiş ilişkimle nokta atışı yapan psikiyatrım beni şok etmişti mesela.
benim bu tip şeylerde şöyle bir çözümüm var. mesela ilişkiniz şu dakika bitse üzülür müsün yoksa ferahlama bi rahatlama mı hissedersin bunu düşün. ben de uzun ilişkimi bitirmeden önceki günlerde bitse ne kadar rahatlar nefes alırım diye düşünmüştüm bittikten sonra aşırı üzülmekle birlikte acayip rahatladım da aksine.
aslında şöyle genel bi baksan çok net görülüyormuş o kişinin insana iyi mi kötü mü geldiği ama idrakı tutuluyor insanın ilişki içindeyken.
tavsiyem bol bol günlük yaz hissettiklerini yazarken de insan bazı şeyleri idrak edebiliyor bir de mümkünse sevgilinden uzak bikaç gün geçir ufak tatil gibi bişey olabilir bak bakalım onu özleyecek misin yalnızlık sana batacak mı vs
düğün ne zaman belirli mi tarih
belli ama yazarsam tanıyan olur belki ay sonu diyeyim kısacası
Arkadaşlar evlilik arefesindeyim cuma günü nikahım var ama hala kafam allak bullak siz nasıl emin olduğunuz evleneceğiniz kişiden? neye göre seçtiniz? stresten aşk sevgi duygularımı dahi sorgular oldum çok paniğim yardım
Güncelleme: Eş adayımın bazı özelliklerini bana davranışlarını kafaya takıyordum. Kendisi bu süreçte tedirginliklerimden dolayı beni kaybetmekten korkup değişmeye başladı son sürat. Ancak zamana ihtiyacımız vardı ve 6 ay düğün ertelemesi istedim aileler buna çok tepki gösterse de bunu yaptık...Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu şekilde bir yola girdik artık. Hala yorumlarınıza açığım güncelleme hakkında özellikle...Sevgiler..
öyle ama ailem dahil neden kimse bu kararı desteklemiyor anlamıyorum:))Hayırlısı olsun ben bekarım ama emin olmadığın kişiyle evlenme derim. Yarın boşanmak daha kötü olur.
öyle ama ailem dahil neden kimse bu kararı desteklemiyor anlamıyorum:))
insanlar emin olmadan evlenme diyor ama sonra niye evlenmedin ilik gibi çocuktu oluyor
sinir oldum da pardon size değil çevremdekilere:)
ya aslında pek öyle değilİnşallah doğru ifade edebilirim.
Bu nasıl bir saçmalık?
Nasıl olsa evleniyoruz artık beni bırakamaz, dur ben istediğim gibi davranayım. Canım isteyince söveyim canım isteyince seveyim ( lafın gelişi, yani sövüyormuş demiyorum)
Ama " bak demek beni bırakabilirmiş, evlilik de beni bırakmaması için garanti değilmiş, hatta evlilikten vazgeçebiliyormuş bile" diye düşünüp davranışları 180 derece değişmiş öyle mi?
Peki yanındayken, ona değer veriyorken niye böyle düşünmüyormuş beyefendi? Demek ki isteyince insan gibi davranabiliyormuş.
İnşallahya aslında pek öyle değil
sadece ayılık hanzoluk yaptı (kendi de diyor ayılık yapmışım) farkında olsaydım başından beri asla öyle davranmazdım diyor samimiyetine inanıyorum çünkü nahif bir kalbi var esasında
yani sonuç olarak beni derdimi anladı düzelmeye çalışıyor umarım daimi olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?