Tüm Yorumlari okumadim ama sunu söylemek isterim,
Sizi anlyiorum. Insan hamileliginde böyle bi tik daha ilgi alaka bekliyor. Fakat erkekler bunu anlamaz genelde. Bence beklentilerinizi bakis acinizi evlilikte neye önem verdiginizi hepsini konusun esinizle bu 10 gün icerisinde. Ama önce kendinize sunu sorun, " ben bu evliligi yürütmek istiyormuyum? Seviyormuyum?"
Buna göre adim atin.
Objektiv bakinca karsilikli atismissiniz. Siz adamligina laf etmissiniz oda kadinliginiza. Ikinizde cirkinlesmissiniz. Sakinlesin. Simdi burdan " her adimi kadin atmak zorunda degil" diyenler elbette olucak. Bende sinirli animda esimle kavga edince böyle diyorum

ama ortada cocuk var. Ve sizde ins anne baba olacaksiniz. Ve eger saglikli bir sekilde güzel sekilde iyi bir piskolojide cocuk büyütmek istiyorsaniz bir sakinlesip kendinize gelin. Bir abdest alip namaz kilin eger müslümansaniz. Veya meditasyon yapin yani size ne iyi geliyorsa. Sonra egerki seviyorsaniz surat yapmadan güzelce nazikce esinizi cagirin ve konusmayi teklif edin. " sen sunj yaptinbunu dedin" lere girmeyin. " ben kendimi böyle hissettim... ben böyle düsünüyorum" ddiye yaklasimlarda bulunun . Suclayici olmayin yani. Birbirinizi dinleyin. Bence bunca yil severek anlastiniz olur böyle yükselmeler. Esiniz icinde bir yeni duygu. Belki korkuyodur babaliktan hayatinda degisecdk olan seylerden ve tabi sizin kadar kapsayamiyordur bagi yoktur cocuga. Konusun . Özür dileyin karsilikli. " cocugmuz icin birbiriimiz icin el ele verelim gecmisi aff edip birbirimize iyi davranalim. Cünkü seni seviyorum ve seninle bir huzurlu hayat yasamak istiyorum" deyin. Konusmayarak trip atarak nereye kadar,??? Böyle seylerden dolayi ayrilip cocugun hakkina girmeyin. Su an sinirlisiniz kirginsiniz. AMa oda öyledir. Eger narsist piskopat veya sosyopat gibi biri degilse normal bir saglikli piskolojiye sahipse zaten ikiniz de anlasir yola devam edersiniz. Bu sürecte yanimda ol beraber üstesinden gelelim deyin.eger endiselerin korkularin vsrsa bunlari benle paylas seni anlamak istiyorum deyin . Insallah böylelikle ara düzelir:) stres yok kavga yok cocuk etkileniyor bakin