- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
Ahahaaa neden acabaBenimkine seksi çağrıştırdı bence
Pompili pompalayan demek olmasinYalnız konuyu sosyal deneye çevirdiko kocaların çoğu yıllardır bu anı bekliyormuş çoğu pembiş gelinmiş meğer
Ahaha buna bayıldım faruk k nın izindeyizPompilim ne kız pompa gibi, ilahi.
Ben sevgilime "honki ponki torino çalona bimbo bori rok muşi muşi hubobo kozi zok çiki çiki şayne tiki tak tok" diye sesleniyorum.
Bunlar daha fenaymış kızPompilim ne kız pompa gibi, ilahi.
Ben sevgilime "honki ponki torino çalona bimbo bori rok muşi muşi hubobo kozi zok çiki çiki şayne tiki tak tok" diye sesleniyorum.
Pompilim daha çok şahin k ekolü gibi faruk k makul :)Ahaha buna bayıldım faruk k nın izindeyiz
Ay cevap geldi aşkımmmm bitanemmmm yazdı bir bempik kocada benmkiymiş nolduki bu adama şimdi
Aynen o kısım beni çok şey etti , o nedir Allah aşkına ..En çok: Senin g.... Yerim şerefsize takıldım.
Çok acayip değil mi?
Ben şakasına da olsa şerefsiz lafını duymak asla istemezdim.
Böyle mutluysanız aynen devam edin.
En çok: Senin g.... Yerim şerefsize takıldım.
Çok acayip değil mi?
Bunu erkek mi söylüyor kadın mı? Kaçırdım da orayı. İki taraf için de hoş bir cümle değil.En çok: Senin g.... Yerim şerefsize takıldım.
Bilemedim ki işte. Bana çok enteresan geldi.Aynen o kısım beni çok şey etti , o nedir Allah aşkına ..
Erkek söylüyor.Bunu erkek mi söylüyor kadın mı? Kaçırdım da orayı. İki taraf için de hoş bir cümle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?