Ben miyim sıkıcı olan?Orayı kaçırmışım
Erkek söylüyor.
Aynen iki taraf içinde söylememesi gereken bir söz.
İğrendim şu an. Hadi onu geçtim bir hakaret sözcüğünü, severken nasıl söylüyor ve bundan karşı tarafta hoşlanıyor. Cidden garip bir ilişkileri varmış bunu söyleyen kişilerin.Erkek söylüyor.
Aynen iki taraf içinde söylememesi gereken bir söz.
Deme öyle ablaların en güzeli.Iyyyy hayattan soğurdum , zaten soğudum da neyse ..
Ben miyim sıkıcı olan?
Konuyu okurken direk o kısım çarptı gözüme.
İşte bana da çok garip ve itici geldi. Bana bu kelime söylense hakaret olarak algılarım.İğrendim şu an. Hadi onu geçtim bir hakaret sözcüğünü, severken nasıl söylüyor ve bundan karşı tarafta hoşlanıyor. Cidden garip bir ilişkileri varmış bunu söyleyen kişilerin.
Bunlar daha fenaymış kız
Aynen öyle canım. Bende hoşlanmam.İşte bana da çok garip ve itici geldi. Bana bu kelime söylense hakaret olarak algılarım.
Ay tamam sizin olsun aşk sözcüklerinizKıskanmayın aşk sözcüklerimizi
Ne diyim bol kelime dağarcıklı muhabbetler olsun .. kocişim pompişim tövbeler olsun bin yıl geçse benim mö'ye bu kelimeleri kullanmam , tarzım değil ayol karizmam çizilirDeme öyle ablaların en güzeli.
Ben de doğurdum hayattan. Ama soğumayanlar da varmış.
HahahaNe diyim bol kelime dağarcıklı muhabbetler olsun .. kocişim pompişim tövbeler olsun bin yıl geçse benim mö'ye bu kelimeleri kullanmam , tarzım değil ayol karizmam çizilir
Adı üstünde bildiğin möö işte ne bekliyonHahahaabla senin mö zaten güzel laftan anlamaz gibime geliyor
Çok garip değil mi. Bana göre o cümle de sevgi ifade eden hiçbir sözcük yok.Ay yok yok o tamamen önceden yazılmış, yanlışlıkla araya girmiş.
Ben kaçırmışım da bu kısmı, çok şaşırdım bende
Hem möööö, hem ayıAdı üstünde bildiğin möö işte ne bekliyon
Odun ve kalas kelimelerini de yabana atmayalım litfenHem möööö, hem ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?