Oyyyy ne çok hakaret ettik mö'yeOdun ve kalas kelimelerini de yabana atmayalım litfen
Kulakları iyi çınlamıştır kocişiminOyyyy ne çok hakaret ettik mö'ye
En temizi camışım daha içimizden bi hitap organikKulakları iyi çınlamıştır kocişiminkocişim mi dedim ben çarpılcam şimdi
bakış açısı kötüMasada yapmak derken
O kelimenin içinde de sahiplenme kipi var , olmaz demem camışımEn temizi camışım daha içimizden bi hitap organik
Evet sonradan farkettim sanki bi şehvet var gibi iç gıcıklayıcı :)O kelimenin içinde de sahiplenme kipi var , olmaz demem camışım
Her yiğidin yoğurt yemesi farklı napalım bize de piyango böyle vurdu :)Aman sizde biraz cilve yapın yaa, yola gelsinler azCamış falan derseniz tabi adam da diye diye öyle olur. Ha benimki doğuştan öyle diyorsanız bir şey diyemem
Flört dönemimizden beri AŞK olarak kayıtlı bizde. Hiç değişmemiştir. Aslında son zamanlarda sıkıldım biraz, ilgi çekici bir şey bulursam değiştiririm ikimizi deYalnız dikkatimi çekti, herkesin kocası ne kadar romantik ha. Benimkinin telefonunda adımla kayıtlıyım hiç aşkım, beybitom falan diye kaydetmemiş. Trip mi atsam, ehehe.
Flört dönemimizden beri AŞK olarak kayıtlı bizde. Hiç değişmemiştir. Aslında son zamanlarda sıkıldım biraz, ilgi çekici bir şey olursam değiştiririm ikimizi de
İnşallah canım :)Allah bozmasın. :)
Sonradan değişmesi daha büyük hayal kırıklığı yaratıyo çok da şeeetmemek lazımYalnız dikkatimi çekti, herkesin kocası ne kadar romantik ha. Benimkinin telefonunda adımla kayıtlıyım hiç aşkım, beybitom falan diye kaydetmemiş. Trip mi atsam, ehehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?