Eşi arkadaşımı aldatıyor...

denizbaris

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.266
13
116
İstanbul
Kızlar çok ciddi bir sorunumuz var...
Arkadaşıma da tüm detayları anlatamıyorum.. Emin değilim..
Bir süredir eşinden şüpheleniyordu. IPsini falan çözemesin diye benden rica etti. Sahte bir msn aldım ve yazışmaya başladım...
Sanki aynı isimden bir arkadaşımla karıştırmış gibi..
Snra tesadüf eseri arkadaş gibi konuşaya başladık gibi bir senaryo yadık ve ben oynamaya başladım.
2 gündür meraba selam naber falandı.. Arkadaşım biraz rahat konuşmamı istedi.. Bende dozu aşmadan biraz ucu açık cevaplar vermeye başladım... Ooo adamın niyeti bozukmuş hemen oltaya geldi.. Bugün coştu...
İlk başta eşimi aldatmam asla falan diyordu, sonra belki aldatmaya değecek biri çıkmamıştır karşıma diye sarkmaya başladı... Ben de limitni görmek için rahaaat rahat cevaplar verdim..
Adam oral sex yaparmısın faln dedi ya... o çok severmiş yapmayı da yaptırmayı da..
Sonra bir ara eve davet etsene beni falan dedi.. konuştuğu kişiyi dul zannediyor.. enson ne zaman biriyle beraber oldun falan diye sordu...kahvaltı yapalım beraber falan dedi.. dedim akşam görüşelim, akşam zor olur kahvaltıya geleyim sana üzerine bal döker yalarım falan moduna geçti.. Bende kapatalım bu konuyu iş çığrndan çıkmaa başladı dedim..ve kapattım msni...
Şimdi arkadaşım enden haber bekliyor... konuşuyor falan dedim ama bu sapıkça şeyleri söylemedim...
Nasıl söylenir ki bu ya... off keşke bu oyuna ortak olmasaydım...

tehlikeli sulara girmissiniz... keske hic bulasmasaydiniz. ortada tahrik var diye uste cikabilir adam. her ne kadar bu onu hakli cikarmasa da... zor bir durum. Allah yardimciniz olsun...

Tahrik edici bişey söylemedim... sadece onun ucu açık laflarına ucu açık yanıtlar verdim.. terslemedim yani...
off... arkadaşıma nekadarını anlatmam grektiğine karar veremedim... Adam doğru söylüyorsa hiç aldatmamış... ama aldatmaya değer biri çıkmadı diyor.. yani çıksa aldatacak... off... nerden bulaştım bu işe...
Arkadaşım eşini çok seviyor.. ve bizden 2 hafta sonra evlendiler yani 2 yıl bile olmadı daha...

cok yanlis birsey yapmisin arkadasim!!.. buyuk hata ustelik sende evlisin, arkadasin o kadar suphelendi rahatsiz olduysa kendi bi msn alip konusa bilirdi , evli barkli kadini neden bu sekilde yonlendirdi hic anlam veremedim, bence buyuk hata , ben olsam hafiza kaybi yasasamda bu konustuklarimi hatirmamasam diye dusunurumlmaz:

vallahi dusundukce aklim durdu sendekide heralde cahil cesareti olmus :bbo: kiz Allah korusun esin bu msn konusmasindan bir sekilde haberdar olursa nasil cevap vereceksin bence sen onu dusun arkadasimin kocasi onu aldatiyor diye dusunecegine !!! kafamçokkarıştı dusunsene sen kocani aldatmis durumuna dusersin :1no2: nasilmi ogrenecek bu bilgisayar herseyi kaydediyor hatirlatirim sengözlerimebaksanab

madem bulastiniz ama pismansiniz bunu arkadasiniza bildirin. konusmalarinizi da kopyala-yapistir yapip arkadasiniza gonderin. eminim sizin icin adamin cumlelerini gozunun icine baka baka soylemek zordur. kendisi okusun arkadasiniz. o da madem boyle bir oyuna kalkti duyacaklarina hazirdir. ve umarim duyduklari karsisinda yapacak mantikli seyleri vardir. eger bosanmayi gozun kesmiyorsa boyle islere girismiyceksin. cok merak ediyorum arkadasizin tavri ne olcak... takipteyim

Keşke yapmasaydınız ama olan olmuş bir kere birde eşiyle tanışıyorsanız yüzyüze bakacaksınız. Boşverin böyle şeylere alet olmayın. Tehlikeli olabilir.

amannnnnn sakinnn haaa !!!! yukardaki arkadasimizin dediklerini yapmaaaa!!!! bak senin basin yanarrrrrrrrrrrrrr!!! ayyy ben korktumm kiz senin yerineeeee:sinifsinif: dusunsene kocasina anlatsa "filan arkadasima boyle yapmisin" diye problem cikarsa tartissalar adam "ay oylemi ne iki kizmis yuvamizi bozuyor ona buyuk saygimi var" der yoksa gelir olani biteni senin esine anlatirmii?????

Canim simdi ne gerek vardi böyle oyunlaralmaz:
Sende evlisin nasil konusursun böyle seyleri, esinden gizli böyle bir oyuna girdin, ya kocan tesadüf görse duysa nolcak ??:sinifsinif:
arkadasin demesin simdi, benim kocam bukadar ileri gitmezdi sen yaptin, valla insanlar hic belli olmaz:umursamaz:
Basin derde girmeden birak su oyunu , arkadasinada detaylarini anlatma, ilerde yuvami yiktin demesin sonra:gitme:

Evet kızlar cahil cesareti değil de kıramadım arkadaşımı..hayır diyemedim...
Yazışmalar kayıtlı... Eşimin tarafını hiç düşünmemiştim.. Saçma sapan bir işe bulaştım, nasıl içinden çıkıcam bilmiyorum...
hayır diyemedim kızlar, birtek bana söyleyebilirdi...

Kızlar şöyle düşündüm.. arkadaşıma eşin çok rahat konuşuyor diycem.. sohbet etti havadan sudan iycem ve kapatıcam...
Daha fazla uzatmıycam konuyu... adamla da konuşmıycam birdaha...bilgisayardan da silicem tüm yazışmaları... Eşim pek anlamaz bilgisayardan, kullanmaz da fazla zaten.. maç sonuçları gazetelere o kadar... girdi çıktısını bilmez yani.. Hemen siliyorum... Ve arkadaşıma da adamın sapıkça konuşmalarından bahsetmiycem.. Sadece çok rahat konuşuyor, ama ben daha fazla uzatmak istemiyorum boşver sende kurcalama diycem... Nasıl?

canim arkadasi herhalde esine gidip boyle anlatmaz olayi. ashemezi zor durumda birakmaz diye dusunuorum. ama konu sahibi konusmalari tam olarak aktaramadigini soyluor. bu durumda saklamanin bi anlami yok. arkadasi zaten duyacagi seye hazir ki gidi bu ise. biraksin da o okusun hepsini. sonra esine ne yapacagini kendisi bilir...

Ama bu sefer de çim içimi yiyor, bir başkası lsaydı o konuştuğu aldatabilirdi de... Hoş zaten böyle konuşması bile başlı başına aldatma da, daha da leri gitme potansiyeli var adamın..
Arkadaşımın bir şekilde gözünü açmalıyım ama nasıl...

simdi arkadasiyin sorunu olmaktan cikti senin sorunun oldu gordunmuu!!

sen ne yapacaksin canim hemen simdi o yazismalari bir sekilde bulup sil yok et !!, ve arkadasina anlatmadinsa tamam ben yazisiyorum diye " canim dusundumda bana cok ters geldi ben bunu yapamiyacagim " de ve konuyu senin tarafindan kapat buda sende sir olarak kalsin !!, baskalarina aciyacagim diye kendin acinacak duruma dusme Allah korusun!!!.....:Saruboceq:

eger esimin aldatmadigina inanmak istiorsam bu soylediklerini boyle kabul eder ve unuturum. yok eger guvenmiyorsam senin boyle olayi kapatmayi dusundugunden suphlenerim. sen arkadasinin yerine koy kendini. onu iice huzursuz etme bence. duzgun bir plan yap.

slinn arkadaşa katılıyorum keşke siz karışmasaydınız kendi konuşsaydı eşiyle başkası olarak....keşke hayır diyebilseydiniz...

Bunlar arkadaşa açık açık söylenecek hatta kopya yapıştır yapılabilecek dahi şeyler değil...

Çok büyük bir gaflettte bulunmuşsun.

Bu işten ancak hiçbirşey olmamış gibi yaparak sıyrılırsın.Üzgünüm, arkadaşın ama kendini düşünmelisin bence

iyide birde benim size anlatmaya calistigim tarafdan bak bu kizcagazin esi duyar sikandal cikarsa ne fikir verebilirsin????
ben kocam aldatiyormu konus diyen kadin tarafindan hic dusunmuyorum, onlar kendi meselelerini halletsin bir sekilde , burda buyuk bir yanlis yapan kiz var ve hic farkinda degil maglesef:sinifsinif:

kocası aldatsın sende bu olaya gır ne fena sımdı cık cıkabılırsen işin içinden

arkadasına anlatma ,bılgısayar kayıtlardan da sıl canım..

sadece bır kac kere yazdım rahat konustu bende baska yazmadım de ugrasmak ıstemıyorum de..

kımseye anlatma canım..keske hıc bulasmasaymısın ama olan olmus..

sız pekı bu adamla gorusuyormusunuz esınle fılan..
o zaman nasıl bakıcaksınız yuzune ya ..onu gordukce yazdıkları gelır aklına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…