- Konu Sahibi denizbaris
-
Ama bu sefer de çim içimi yiyor, bir başkası lsaydı o konuştuğu aldatabilirdi de... Hoş zaten böyle konuşması bile başlı başına aldatma da, daha da leri gitme potansiyeli var adamın..
Arkadaşımın bir şekilde gözünü açmalıyım ama nasıl...
Evet kızlar cahil cesareti değil de kıramadım arkadaşımı..hayır diyemedim...
Yazışmalar kayıtlı... Eşimin tarafını hiç düşünmemiştim.. Saçma sapan bir işe bulaştım, nasıl içinden çıkıcam bilmiyorum...
hayır diyemedim kızlar, birtek bana söyleyebilirdi...
arkadasına anlatma ,bılgısayar kayıtlardan da sıl canım..
sadece bır kac kere yazdım rahat konustu bende baska yazmadım de ugrasmak ıstemıyorum de..
kımseye anlatma canım..keske hıc bulasmasaymısın ama olan olmus..
sız pekı bu adamla gorusuyormusunuz esınle fılan..
o zaman nasıl bakıcaksınız yuzune ya ..onu gordukce yazdıkları gelır aklına ..
Kızlar çok ciddi bir sorunumuz var...
Arkadaşıma da tüm detayları anlatamıyorum.. Emin değilim..
Bir süredir eşinden şüpheleniyordu. IPsini falan çözemesin diye benden rica etti. Sahte bir msn aldım ve yazışmaya başladım...
Sanki aynı isimden bir arkadaşımla karıştırmış gibi..
Snra tesadüf eseri arkadaş gibi konuşaya başladık gibi bir senaryo yadık ve ben oynamaya başladım.
2 gündür meraba selam naber falandı.. Arkadaşım biraz rahat konuşmamı istedi.. Bende dozu aşmadan biraz ucu açık cevaplar vermeye başladım... Ooo adamın niyeti bozukmuş hemen oltaya geldi.. Bugün coştu...
İlk başta eşimi aldatmam asla falan diyordu, sonra belki aldatmaya değecek biri çıkmamıştır karşıma diye sarkmaya başladı... Ben de limitni görmek için rahaaat rahat cevaplar verdim..Adam oral sex yaparmısın faln dedi ya... o çok severmiş yapmayı da yaptırmayı da..Sonra bir ara eve davet etsene beni falan dedi.. konuştuğu kişiyi dul zannediyor.. enson ne zaman biriyle beraber oldun falan diye sordu...kahvaltı yapalım beraber falan dedi.. dedim akşam görüşelim, akşam zor olur kahvaltıya geleyim sana üzerine bal döker yalarım falan moduna geçti.. Bende kapatalım bu konuyu iş çığrndan çıkmaa başladı dedim..ve kapattım msni...
Şimdi arkadaşım enden haber bekliyor... konuşuyor falan dedim ama bu sapıkça şeyleri söylemedim...
Nasıl söylenir ki bu ya... off keşke bu oyuna ortak olmasaydım...
o kadar yazdiklarimdan sonra hala ayni fikirdeysen benim sana yazacak kelimem kalmadi :umursamaz:
pess o halde sen esinden hic cekinmiyorsun???CADIARZU
eşimle alakası yok tatlım... eşim zaten anlamaz bilgisayardan ama zaten sildim yazışmaları.. delil kalmadı ortada....
vallahi seni cok rahat gordum kafamçokkarıştı , artik benim sana yazacak cumlem kalmadi , ben 20 kusur senelik evliyim boyle bir yanlis yapsam esim bir an dusunmez bosamak icin Allah korusun , sen benim burdaki gerildigim kadar gerilmedin bile masallah :bbo: , ben yazilari yazarken karistirdim yazamadim korkudan yemin ederim :sinifsinif: benim herif ne cok korkutmus beni kaydirigubbakcemile3
hayır eşlerimiz anlaşamadı pek.. eşim hiç hoşlanmadı ondan o yüzden eşli görüşmüyoruz.. Ben arkadaşımla görüşüyorum...
Kızlar sildim yazıları....
Arkadaşıma da diycem ki rahat konuşşuyor ama çok uzatmadım eşim gelicek eve... 3 gündür tesadüfen tanışmış kişiler nasıl konuşursa öyle konuşuyor diycem..dün de öyle demiştim zaten ama biraz kur yap bakalım napıcak deyince ben de biraz rahat konuştm, adam da onu bekliyormuş hemen balıklama atladı...
Ama arkadaşıma öyle söylemiycem... diycem sen bana kur yap dedin ama işyerinde bilgisayar yazışmaları kyıt altına alınır diye cesaret edip yazamadım... evde de eşim görürse kızar yapamam.. benden bu kadar diycem....
naptiki kiz , kocan seni bukadar korkutttu delikafadulden-tatlicadiarzu-
az rilex ol canimcim du hele bi , isyerinden yazmis görmez kocasi zaten silmis herseyi arkadasmirmirmirmir(ay su smiliye bakincada uykum geli hep)mirmirmirmir
Bu olay duylursa kesin dallanır budaklanır.
Kıza eşin rahat konuştu felan da demme
Olur bbir kavga anında zaten msn de tanımadıklarınla bile çok rrahatsın der.sonra konu konuyu açar.
Bi şekilde sana bu işi yaptırdığını bile kocasına itiraf edebilir.
Kendi evliliği için seni bile gözden çıkarabilir arkadaşın.Gün olur belli mi olur.
ayy ne bilim adam beni onceden sindirmis heraldee :roflol:
bana hic etik gelmiyor bu sekil seyler:bbo: evli bir kadin baskasinin kocasiyla oral, anal, sanal sexten bahsetmesi ese olan saygisizlik diye dusunuyorum, bunu yapan baskasinin kocasida olsa karsisinda yazistigi kadin kendisi bunuda unutmamak lazim :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?