Eşi arkadaşımı aldatıyor...

darkcım erkekler bazen nefsine yenik düşebiliyor,o ortam sağlandımı cevap vermeyecek erkek yoktur sanırsam...eşininde boşluğuna gelmiş işte ..

super yaa:roflol::roflol: esinde harika yeminle :roflol: su facemidir ne dertse hep ordan buluyorlar neye hizmetse cok onemliymis gibi yilarca gormedigin arkadasin cikip geliyormus kafamçokkarıştı

ashemez umarım kkyı eşin bilmiyordur. ve nickini. bu konuyu okuduğu an ,mesajları silmen bir şey ifade etmeyecek. bunada dikkat et bence.

eşim anlamaz pc den felan demişti galibaa

walla benim çevremde çoğu kişi nickimi biliyo,baştada eşim :)))

O yüzden eş,kaynana,görümce konularına pek girmem aslında

böyle işlere karışmamak gerekiyor arada siz kalırsınız sizin evliliğinizde zarar görebilir((

Yok kızlar eşim daha öncede dediğm gibi teknoloji özürlüdür... Kyı falan bilmiyor... zaten bugünün kk geçmişini de sildim bilgisayardan.. Becerip de bakamaz ama ya olursa diye...
Arkadam aradı konuştuk...
Ne oldu dedi...
Bende dedim Xcim, işyerindeydim nasıl kur yapayım adama ya biri gelse görse bilgsayarımda, yapamadım dedim.. Yaaa dedi suratı düştü... Eve gelince konuştunmu dedi.. Yok daha neler, ya benimki görse senin yüzünden benim başım derde girer dedim...
Ee neolcak konuşmıycakmısın dedi..
Yk be güzelim, zaten 2 gündür konuşuyorum, tamammen yanlışlıkla tesadüf eseri konuşmuş gibi normal bir iki merhaba nasılsın oldu o kadar konuşmadı doğru düzgün dedim...
Cesaret edememiştir biraz daha konşsaydın keşke dedi...
Dedim valla işyerinde de evde de biri görse benim başıma kalır benim düşeceğim durumu düşünebiliyormusun dedim.. ılk başta düşünmeden ok. dedim ama olmaz hayatım ben yapamıycam bu işi dedim...
O da haklısın canım yaa.. bak düşünemedik doğru eşin görse senin başın yanrdı falan dedi...
Nöbetten çıktığı için fazla da konuşmadık, yorgundu.. Daha da uzatmadım, Kapattık...
Umarım bukadarla kalır...

ne arkadaşmış bu. çok istiyorsa alsaymış, bir ayrı msn adresi,kendi konuşsaymış. ne seni sokmuş bu işlere

bence de senı nıye karıstırıyor lsın bı maıl adresı..

cok yakın arkadasın mı bılmıyorum ama bır bıt yenıgı olabılır bu ısrarların altında

yani bir de ısrar ediyor arkadaşın sürekli konuşsaydın konuşsaydın diye madem çok merak ediyo gitsin kendisi öğrensin öğreneceğini çok saçma bu ısrar

niye bu kadar ısrarcı davranıyo ki

ıyi etmişsin.

ben bu Pc ye hiç güvenemem walla .Birde sen iş yerinden yazıştın galiba.

adamlar silinen dosyalara bile ulaşıyor artık.ınşallah Pc yi biri kurcuklamaz bi gün

yanlış yapmışsın , çok yanlış .arkadaşın böyle bir şey teklif ettiğinde kabul etmeyecektin.zorla adamın aklına çapkınlık getirmişsin.adamın yapmayacağı da varsa aranmaya başlamıştır.

kimseinin ilişşkisine karışmamak gerek hele de bu şekilde müdahale etmemek gerek.
Adamın niyeti yoksa da aklına sokmuşsunuz.
Şımdi değil ama bu olay yüzünden belki de ilerde gerçekten aldatacak eşini.
VE çok büyük hatanız var.
Kabuş etmesenizde eşinizin arkasından iş çevirdiniz hatta başka bir erkekle cinsel içerikli konuştunuz.
DFaha doğrusu adamın sizinle ilgili hayaller kurmasına sebep verdiniz.
Bence uzatmayın olayı.
Arkadaşınıza konuşamadım deyin.
Eşine de bahsetmesin hiç birşeyden yani inşallah bajsetmez.
Sizde aartık böyle işlere girişmezsniz.
Alemi kurtaracak siz değilsiniz ya ispatlasanız ne olacak yani.
Ozaman da nerden biliyorun olayları çıkacak.
Ozaman nasıl ispatlanacaktı?
hadi desin ki aldatıyor boşancam mahkemede şahitlik yap benim için ozaman tamam dersin insanlık namına .
Ama bu hareket nyin amacı olarak yapılıyor anlamış değilim
Sonu düşünülmeyen hareketler yapmamak gerek.
Br adım atmadan gelecek adımın sonuçları düşünülmeli.
Bu hayat kısa desekte uzun bir hayat 1 değil 3 değil yaşayacağımız yıllar.
En iyisi başımızı ağrıtacak şeylerden olabildiğince uzak durmak

iste guzel son :lepi: insallah olay bu sekilde kapanir gider.. birdahada dikat edersin yanlis hareketlerden kacinirsin kendi iyiligin icin tatlim:1hug:

Msn Logları KayıtLı ise bunu ona sölemen gerekir.. ıspatıda Ortada Arkadaşını Düşünmen Lazım Tabi Sende Keske Karısmasaydım Dediğin Olmuştur Ama Karıştın Hakikatleri Göstermen Gerekir Diye Düşünüyorum Ben..

Son düzenleyen: Moderatör:

Slinn çok haklı.....Bu tür konuşmanızdan arkadaşının haberi olmasa iyi olur diye düşünüyorum.Eğer bir gün evlilikleri bitecekse bile bu işte sizinde tuzunuz olmasın.Belli ki vicdanınız rahat değil ..Daha çok üzülür ve kendinizi suçlarsınız..

Birde olaya şu yönde bakın:Erkekler bizden farklıdır.Biz bu tür bir msn konuşmasını kendimize hakaret kabul ederiz ama erkekler 2-3 dakikalık eğlence gibi görebilirler ve eşlerini aldatma istekleri yoksa bile (sizi tenzih ederek yazıyorum çünkü siz rol yaptınız) karşılarında birtakım şeylere hazır ve müsait olduğunu ima eden kadınla bu türlü
konuşurlar.
Bence arkadaşınızın eşi yabancı bir kadınla cinsel içerikli bir konuşma yapmaktan hoşlanmış.Böyle bir imkan bulmasa belki hiçbir şekilde bu tür bir konuşma yapmayı düşünmezdi bile....
Bu görüşlerimin tamamı yanlış olabilir..Arkadaşınızın eşi karısını aldatma potansiyeli çok yüksek biri olabilir;belkide aldatıyor gerçekten ama arkadaşınıza bu türlü yardımcı olamazsınız ve hiç arzu etmediğiniz halde yıkıcı olabilirsiniz.Bu da sizi çok üzer.
Arkadaşınıza yardımcı olabilecek başka yollar arayın bence.
Neden eşinin onu aldattığını düşündüğünden başlayıp mantıklı yollardan giderek duygulara kapılmadan evliliğinin kurtulmasına yardıncı olabilirsiniz.Yoksa sizin tercih ettiğiniz yol bir çok kişiyi üzecek gibi geliyor bana.En başta sizi.Niyetiniz tamamen iyi iken suçlu duruma da düşmek var bu işte.
Allah önce arkadaşınızın sonrada sizin ve tüm derdi olanların yardımcısı olsun inşallah.

arkadaşım nasıl yazışmalar kayıtlı kocan görse kızmazmı yani??SEN BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN.kıramayarak arkadaşını..Hiç bir kadın kendi yaptırsada sonuca katlanamz sonunda suçlu sen olursun.sen kocan sana çok bağlı de kes at konuyu.bak şimdi o kız senden bile şüphelenmezse ben ne olayım sana belli etmez ama acaba kocamla konusuomu dıe aklından geçirir.:teselli::teselli:

ne arkadaşmış bu. çok istiyorsa alsaymış, bir ayrı msn adresi,kendi konuşsaymış. ne seni sokmuş bu işlere

kaydirigubbakcemile5 katılıyorum sana canım. O kadar merak ediyorsa kendi konuşsun sahte bir msn ile. Ne acayip bir kadınmış bu yaa, ne sebeple olursa olsun eşini başkasının kucağına atıyo ilginç valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…