- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 43
- Konu Sahibi denizbaris
-
darkcım erkekler bazen nefsine yenik düşebiliyor,o ortam sağlandımı cevap vermeyecek erkek yoktur sanırsam...eşininde boşluğuna gelmiş işte ..
Söledim nedir bu konuşmalar die.
İşte liseden arkadaşımla havadan sudan konuştuk gibi konuştu.
zaten sana söylemiştim demişti.
evet bana lise arkadaşım beni bulmuş demişti ama benim aklımma kız olduğu gelmemişti :)))
Kavga ettik biraz.Zaten aramız bozuktu.ben yazdırmıştım maili boşanma davasında ileride delil olarak onu kullancaktım :ddd
Eşim bi gün bulmuş sakladığım yerden yırtmış
ashemez umarım kkyı eşin bilmiyordur. ve nickini. bu konuyu okuduğu an ,mesajları silmen bir şey ifade etmeyecek. bunada dikkat et bence.
ne arkadaşmış bu. çok istiyorsa alsaymış, bir ayrı msn adresi,kendi konuşsaymış. ne seni sokmuş bu işlere
Yok kızlar eşim daha öncede dediğm gibi teknoloji özürlüdür... Kyı falan bilmiyor... zaten bugünün kk geçmişini de sildim bilgisayardan.. Becerip de bakamaz ama ya olursa diye...
Arkadam aradı konuştuk...
Ne oldu dedi...
Bende dedim Xcim, işyerindeydim nasıl kur yapayım adama ya biri gelse görse bilgsayarımda, yapamadım dedim.. Yaaa dedi suratı düştü... Eve gelince konuştunmu dedi.. Yok daha neler, ya benimki görse senin yüzünden benim başım derde girer dedim...
Ee neolcak konuşmıycakmısın dedi..
Yk be güzelim, zaten 2 gündür konuşuyorum, tamammen yanlışlıkla tesadüf eseri konuşmuş gibi normal bir iki merhaba nasılsın oldu o kadar konuşmadı doğru düzgün dedim...
Cesaret edememiştir biraz daha konşsaydın keşke dedi...
Dedim valla işyerinde de evde de biri görse benim başıma kalır benim düşeceğim durumu düşünebiliyormusun dedim.. İlk başta düşünmeden ok. dedim ama olmaz hayatım ben yapamıycam bu işi dedim...
O da haklısın canım yaa.. bak düşünemedik doğru eşin görse senin başın yanrdı falan dedi...
Nöbetten çıktığı için fazla da konuşmadık, yorgundu.. Daha da uzatmadım, Kapattık...
Umarım bukadarla kalır...
simdi arkadasiyin sorunu olmaktan cikti senin sorunun oldu gordunmuu!!
sen ne yapacaksin canim hemen simdi o yazismalari bir sekilde bulup sil yok et !!, ve arkadasina anlatmadinsa tamam ben yazisiyorum diye " canim dusundumda bana cok ters geldi ben bunu yapamiyacagim " de ve konuyu senin tarafindan kapat buda sende sir olarak kalsin !!, baskalarina aciyacagim diye kendin acinacak duruma dusme Allah korusun!!!.....:Saruboceq:
ne arkadaşmış bu. çok istiyorsa alsaymış, bir ayrı msn adresi,kendi konuşsaymış. ne seni sokmuş bu işlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?