• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi askerde olan hanımlar ...

ısparta gülü merhaba ıspartada mı oturuyorsun ?
direkt konuya girdim :1:
benim nişanlım askerliğini yaptı geldi yani konu askerlikle alakalı değil de,, orada oturuyorsan bende evlenip oraya geliyorum diyecektim :16:

Son düzenleme:
ısparta gülü merhaba ıspartada mı oturuyorsun ?
direkt konuya girdim :1:
benim nişanlım askerliğini yaptı geldi yani konu askerlikle alakalı değil de,, orada oturuyorsan bende evlenip oraya geliyorum diyecektim :16:

:) hmam ne güzel çok sevindim senin adına..evet Isparta'da oturuyorum çok güzel bir yer şimdiden söyleyeyim sana :)

:) hmam ne güzel çok sevindim senin adına..evet Isparta'da oturuyorum çok güzel bir yer şimdiden söyleyeyim sana :)

Evet canım biliyorum gezdim gördüm bende seviyorum :)
Neresindesin canım sen, biz merkezde oturacağız :16:

Benimde eşim martta gitti askere bizde 5 aylık evliydik gittiğinde şuan 5 ayı bitti ama bide bana sorun. Benimde eşim Ankara'da yapıyor. Bayramda gidicem inşallah. Sen sık sık gidebiliyomusun?

Eşim yarından sonra askere gidiyo Ankara'ya .çok üzgünüm :(daha 5 aylık evliyiz :(((

Allah şimdiden yardımcınız olsun..bizde yani evliyiz eşim nasipse kasımda gidecek hemde uzun dönem ..Allah kolaylaştırsın onada sizede off şimdidn gamlı baykuş gibi düşünüyorum:14::14::14:

Back
X