- 5 Temmuz 2017
- 445
- 207
- 33
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Normal yoldan olur sizinki Allah’ın izniyle.. bizim daha yolumuz uzun gözüküyor Allah sabır verir inşallahNormal yoldan olsun istiyoruz. Aşılamada tutma şansı % 7. O kadar iğne ilaç ne bileyim gözüm kesmiyor. Bir iki ay daha bekleyelim olmasa 15 TAtilde tüp bebek yaparız. Sana gelince cnm toparlan 6. Aya kadar yükselir. Üzülme. Benim arkam önüm sağım solum hamile ve çocuklu bayan dolu. Yapacak birşey YÖK sabırlı ol. 4 senedir uğraşıyoruz. Allah büyük isterse herşeye rağmen olur. Dua et bol bol.
İnş cnm sabırlı ol. Ben çok üzülüyordum 4.5 ay oldu niye yükselmedi değerler falan diye harap oluyordum ameliyattan tam 150 gün sonra birden yükseldi. Sabırlı ol inş olacak.Normal yoldan olur sizinki Allah’ın izniyle.. bizim daha yolumuz uzun gözüküyor Allah sabır verir inşallah
130. Günde test vericez biz de inşallah artmıştır prolaktin de düşmediyse endokrine gideceğiz ama asıl sorun fsh bizim o da yüksek çaresi yok diyorlarİnş cnm sabırlı ol. Ben çok üzülüyordum 4.5 ay oldu niye yükselmedi değerler falan diye harap oluyordum ameliyattan tam 150 gün sonra birden yükseldi. Sabırlı ol inş olacak.
Cnm kim diyor onu ? Doktor dedi mi ? Morfoloji içinde aynı şeyi diyorlardı ama çokta güzel düzeliyor. Sen ortalığı boş ver doktora odaklan sağlıklı beslen.130. Günde test vericez biz de inşallah artmıştır prolaktin de düşmediyse endokrine gideceğiz ama asıl sorun fsh bizim o da yüksek çaresi yok diyorlar
Ilac tabi ki oneremem ama eger imkaniniz varsa ankara gen-art laboratuvarında sperm dna hasarina ve tam sperm sayımına baktirin gitmeden 1 ay kadar önce. Zaten sonuç 10-15 günde çıkıyor. Elinizde bulunsun cunku rutin olarak bunları istiyor. En azından beklemezsiniz ilaca baslatirsaArkadaşlar merhaba. Eşimin ve benim tanılı herhangi bir rahatsızlığımız yok ama 5 yıllık evliyiz ve 1 kayıp dışında yeniden bebek sahibi olamıyoruz. Tedavi için Kaan hocadan ilk defa randevu alacağız. Ancak sitede çok ileri tarihe randevu verildiği söyleniyor. Gitmeden önce zaman kaybetmemek adına bize tavsiye edeceğiniz şeyler var mı? Yani muayeneye giderken yanımızda götürmemiz gereken bir test , tahlil; hocanın zaten standart istediği bize zaman kazandıracak herhangi bir şey tavsiye eder misiniz?
Kesinlikle arkadasıma katılıyorum dna hasar test sonucunuZla gidin ve bu zamana kadar yapılan kan tahlillerini ve spermgramlarla gidin.eğer imkanın varsa emodex vitamine başlayabilirsin sabah aksam 1 hoca ilk önce onla başlıo vitamin olarakIlac tabi ki oneremem ama eger imkaniniz varsa ankara gen-art laboratuvarında sperm dna hasarina ve tam sperm sayımına baktirin gitmeden 1 ay kadar önce. Zaten sonuç 10-15 günde çıkıyor. Elinizde bulunsun cunku rutin olarak bunları istiyor. En azından beklemezsiniz ilaca baslatirsa
Ilac tabi ki oneremem ama eger imkaniniz varsa ankara gen-art laboratuvarında sperm dna hasarina ve tam sperm sayımına baktirin gitmeden 1 ay kadar önce. Zaten sonuç 10-15 günde çıkıyor. Elinizde bulunsun cunku rutin olarak bunları istiyor. En azından beklemezsiniz ilaca baslatirsa
Kesinlikle arkadasıma katılıyorum dna hasar test sonucunuZla gidin ve bu zamana kadar yapılan kan tahlillerini ve spermgramlarla gidin.eğer imkanın varsa emodex vitamine başlayabilirsin sabah aksam 1 hoca ilk önce onla başlıo vitamin olarak
Cok haklısı cnm bizde hasar vardı şükür düştü morfoloji kötü şuan tüp olursa ımsi yöntemi uygulayan merkeze gidicezMerhaba kızlar. Belki birilerine yol gösterir diye yazıyorum. 7 yıllık evliyim doğal yolla hiç gebelik elde edemedik ..esimde sayı ve harekette sıkıntı vardı tup bebek denedik ..sorun eşinde olduğu için labaratuar çok iyi olsun dedik en iyi spermi seçsin . Imsi yontemi kullanan bir yerde başladık tup bebeğe her şey çok gitti blast embrilarimiz oldu 1. Kalite ..2 kere denedik tuttu ama düştü malesef şimdi düşünüyorum yine olsa yine düşecek..imsi yöntemine güvenip hasarı göz ardı etmeyin bu yöntem spermdeki hasarı görmüyor. Tup yapılacaksa bile önce tedavi
Aynısı benim de başım geldi hasarlı spermler imdi de seçılemiyorMerhaba kızlar. Belki birilerine yol gösterir diye yazıyorum. 7 yıllık evliyim doğal yolla hiç gebelik elde edemedik ..esimde sayı ve harekette sıkıntı vardı tup bebek denedik ..sorun eşinde olduğu için labaratuar çok iyi olsun dedik en iyi spermi seçsin . Imsi yontemi kullanan bir yerde başladık tup bebeğe her şey çok gitti blast embrilarimiz oldu 1. Kalite ..2 kere denedik tuttu ama düştü malesef şimdi düşünüyorum yine olsa yine düşecek..imsi yöntemine güvenip hasarı göz ardı etmeyin bu yöntem spermdeki hasarı görmüyor. Tup yapılacaksa bile önce tedavi
Yapıyor diye biliyorumKızlar bizde de sperm sayısında ve hızında düşüklük vardı. Nedeninin çift taraflı varikosel olduğunu öğrendik. Ameliyat olması gerekiyor eşimin. Kaan hoca bu ameliyatı yapıyor mu ve randevuyu çok ileri bir tarihe mi veriyor?
Cnm randevu alsan bile 1-2 ay sonraya veriyorrandevu almak için muaynehanesini arıyorum ancak sürekli meşgul çalıyor. Nasıl ulaşabilirim
Geçmiş olsun. Ankara’da mısınız hangi doktorda ameliyat oldunuz? Biz de kaan aydosa ulaşamayınca bakent hastanesinde iyi bir prof bulduk. Ondan randevu aldık 20 şubata.Cnm randevu alsan bile 1-2 ay sonraya veriyor
Başka bi doktorda da olabilir esin kararını etkilemek istemem ama
Benim eşimde 1 ay oldu sol varikosel ameliyati oldu çok şükür basarili gecti
Sağol cnm size de çok geçmiş olsunGeçmiş olsun. Ankara’da mısınız hangi doktorda ameliyat oldunuz? Biz de kaan aydosa ulaşamayınca bakent hastanesinde iyi bir prof bulduk. Ondan randevu aldık 20 şubata.
biz zaten tüp bebek tedavisine başlamaya karar vermiştik. O arada varikosel ortaya çıktı. Bu şekilde tüp bebek yaptırırsanız başarı şansı düşer, tüp bebek tutsa bile varikosel sebebiyle genetiği bozuk spermler olabileceği için sağlıklı doğum oranı da düşer dediler. Biz de korktuk açıkcası. Ameliyatı olduktan sonra da birkaç ay normal yolla deneyip olmazsa yine tüp bebeğe yöneleceğiz. Çünkü benim yaşım 34.Biz etlik zübeyde hanım hast. Gittiğimizde ameliyat sonrası da normal yolla zor demişti direk tüp bebek demişti size böyle bi durumdan bahsedildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?