Erkek İnfertilitesi Eşi Kaan AYDOS da tedavi olup normal yolla hamile kalan

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar eşim hormon testi yaptırdı , fsh, lh, prolaktin yüksek çıkmış bunlar yüksek olup düşürebilen var mı aranızda ne yapmak lazım

Okadar benziyor ki halimiz mlde 68 milyon morfoloji yüzde 2 dna hasarı yüzde 37... nasıl hamile kaldınız?

Okadar benziyor ki halimiz mlde 68 milyon morfoloji yüzde 2 dna hasarı yüzde 37... nasıl hamile kaldınız?
Kaan hocanın verdiği ilaçları kullandık ben eşime kur hazırladım onu kullandı 2 ay sonra hamile kaldım darısı sizin başınıza insallah

Canim hayirli olsun bebegin hayirlisiyla saglikla kucagina al inşallah.kasimda kaan hocaya gittik 2 ay sonra hamile kaldim demissin ya hamile kaldigin ay dna hasiriniz kacti dusmusmuydu hasariniz?

Canim hayirli olsun bebegin hayirlisiyla saglikla kucagina al inşallah.kasimda kaan hocaya gittik 2 ay sonra hamile kaldim demissin ya hamile kaldigin ay dna hasiriniz kacti dusmusmuydu hasariniz?
Canım bir kere yaptırdık dna hasarın şuan durum ne dusmusmuydu bilmiyorum sağlıklı gebeliğin oldu şuan 2 aylık bi oğlum var bugun doktor kontrolüm vardı doktorum sen sen çok uğraştın bikmadan sabrettin dedi. Gerçekten de sabırla uğraşmak gerekiyor kafaya ister istemez takıyoruz bu da biraz zorlaştırıyor

Canim Allah oglunu size bagislasin saglikla büyüsün inşallah.dedigin gibi sabretmek gerekiyor

Evet test istiyor daha sonra maillesiliyor birdaha cagirmiyor pek diye biliyorum cok iyi dediler sonuclar icin ama ben tek tupumun tikali oldugu öğrendim artk hicbir tedavi gormuyorum oluruma biraktim
canım merhaba kaan bey bızdende dna hasar panelı ıstemış sizin sonuc ne oldu acaba

Cnm siz ne yaptınız prolaktininiz kaç çıktı? Düşürebildiniz mi ? Mr çektirdiniz mi ?
Üroloji dru endokrine gidin dedi ama eşim sağolsun gitmedi ben de Aslan pençesi içiriyorum her akşam kaç çıktığını hatırlamıyorum şu an haftaya zorla götürüp baktıracağım

Üroloji dru endokrine gidin dedi ama eşim sağolsun gitmedi ben de Aslan pençesi içiriyorum her akşam kaç çıktığını hatırlamıyorum şu an haftaya zorla götürüp baktıracağım
Cnm biz gittik endoktrine bi 10 gün önce 100 çıkmıştı bi 10 gün sonra yine test yaptık 145 olmuş. Doktorda mr çektirin hipofize bakalım dedi. Çektirdik ama radyolojinin raporu yazması 15-20 gün sürüyormuş. Bi hafta geçti beklemedeyiz. Özel hastaneden bi radyoloji uzmanına gösterdik 0.4 mm bi kitle var dedi o yükseltiyor. İlaçla hallolur denildi. Rapor çıksın ki dr ilaç yazsın. Spermiyogramda Lökosit ve yuvarlak hücre de yüksek bizim ya. Onun içinde antibiyotik de kullanmak gerekecek gibi. Gidin endokrin bölümüne süreç uzun be yıpratıcı.

Bu aralar hiçbi şey yapasım yok. 4 ay oldu ameliyat olalı bu ay tekrar test vericez bakalım durum ne.. olmazsa ben uğraşmak istemiyorum artık eşim uğraşsın..o kadar mutsuzum ki hiçbi şey yapmak istemiyorum.. az önce eski bi arkadaşın daha doğum haberini aldım duygularım çok karışık. Kendimi toparlayabilirsem uğraşmaya devam ederim.. sizin sperm değerleriniz yükselmiş neden aşılama denemiyorsunuz şansınız yüksek şu an ben olsam denerdim

Normal yoldan olsun istiyoruz. Aşılamada tutma şansı % 7. O kadar iğne ilaç ne bileyim gözüm kesmiyor. Bir iki ay daha bekleyelim olmasa 15 TAtilde tüp bebek yaparız. Sana gelince cnm toparlan 6. Aya kadar yükselir. Üzülme. Benim arkam önüm sağım solum hamile ve çocuklu bayan dolu. Yapacak birşey YÖK sabırlı ol. 4 senedir uğraşıyoruz. Allah büyük isterse herşeye rağmen olur. Dua et bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…