- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Aslan Annesi
-
Arkadaslar 3 yillik evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz esimin isi sebebiyle pekde yan yana olamıyoruz bu ilaci dr iki gün önce verdi 3 ay kullanacagiz ins sonuc aliriz bu ilaci kullanip sonucalan varsa ttecrübelerini paylasirsa sevinirim insan iyi şeyler duymak istiyor
Cnm öncelikle geçmiş olsunCanım merhabaa,
Ben bu ilacı kullanmadım ama bende kullanmayı düşünüyorum. Bizim durum biraz daha karışık ve kritik aslında eşim azoospermi yani sperm sayımız sıfır mikro tese ameliyatı olduk ve sperm bulunamadı malesefve şuan 1 yıl kadar başka bir müdahale yapamıcaz bende bir arkadaşımdan duydum ve bugün alıp başlamayı düşünüyorum. başka gıda takviyeleriyle birlikte İnşş hakkımızda hayırlısı olur faydalarını görürüz. Sizin bir düşüklük yada farklı bir sebep varmı pekii
Cnm öncelikle geçmiş olsun
Bize dr onerdi kullanmaya basladik bakalim esim askeri personel sik biraraya gelemiyoruz zaten iki yil istemedim istedikten 4 ay sonra gebe kaldim kimyasal gebelik bi haftalikti ogrendim eşime söylemeden düştü üzüldük esimle uc ay korunma verdi dr esim göreve gitti 3-4 ay sonrası git gel yine ayni duzenli bi beraberlik yok ilaci kullaniyoruz bakalım ins sonuc aliriz
Esimin kardesinin once14 sonra 9 milyon sperm sayisi cikti dr cocuk olmaz dedi ilaca basliyacaklardi esi hamile kaldi
Yani ne kadar ilaç ignede kullansak rabbim ol demeden olmuyor
Cnm cok yazdim kkusura bakma
Ins en kisa zamanda bebeklerimizi once gobusumuze sonra kucağımiza aliriz
Esim tadi fena değil dedi bilmiyorum bakalım alinti yapmayi unutmusum cevap bi ustte cnmNe kusuru insan bir umut arıyor kendine inşş rabbim bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım benimbende dün aldım bugün sabah bismillah dedik başladık eşim tadını pek beğenmesede içtii yavrum birşey diyemedii. Artık hakkımızda hayırlısııı inşş bizim birde sıfır ya acaba etki edermi diye düşünüyorum yoksa %90 birçok kişininkini arttırıyor anladığım kadarıylaa inş bizedeee sebep olurr bu ilaç
Ins etkisini en kisa zamanda gosterir cnm biz ikinci testi yaptırınca bizdede sıfır cikti sonuc alırsanız ins güzel haberi beraber paylaşıriz
Hersey gönlünce olsun cnm
Neyin olmasa o zor
Bugün ark geldi bebegiyle cok ozendim ins hepimizin bir salih evladi olur
merhaba bizde proxeed kullanmaya başladık 3, kutudayız inşallah hepimizde işe yarar daha önce tüp bebek yaptırdık tedaviden 15 gün önce proxeed kullandık işe yaradı ama olumsuz sonuçlandı malesef
eşimin sperm sayısı düşüktü siz ne kadar süre kullandınız S Samsun5582
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?