Erkek İnfertilitesi Esi Proxeed plus kullanip sonuc alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aslan Annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
948
1.035
113
Arkadaslar 3 yillik evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz esimin isi sebebiyle pekde yan yana olamıyoruz bu ilaci dr iki gün önce verdi 3 ay kullanacagiz ins sonuc aliriz bu ilaci kullanip sonucalan varsa ttecrübelerini paylasirsa sevinirim insan iyi şeyler duymak istiyor

Canım merhabaa,

Ben bu ilacı kullanmadım ama bende kullanmayı düşünüyorum. Bizim durum biraz daha karışık ve kritik aslında eşim azoospermi yani sperm sayımız sıfır mikro tese ameliyatı olduk ve sperm bulunamadı malesef ve şuan 1 yıl kadar başka bir müdahale yapamıcaz bende bir arkadaşımdan duydum ve bugün alıp başlamayı düşünüyorum. başka gıda takviyeleriyle birlikte İnşş hakkımızda hayırlısı olur faydalarını görürüz. Sizin bir düşüklük yada farklı bir sebep varmı pekii

Cnm öncelikle geçmiş olsun
Bize dr onerdi kullanmaya basladik bakalim esim askeri personel sik biraraya gelemiyoruz zaten iki yil istemedim istedikten 4 ay sonra gebe kaldim kimyasal gebelik bi haftalikti ogrendim eşime söylemeden düştü üzüldük esimle uc ay korunma verdi dr esim göreve gitti 3-4 ay sonrası git gel yine ayni duzenli bi beraberlik yok ilaci kullaniyoruz bakalım ins sonuc aliriz
Esimin kardesinin once14 sonra 9 milyon sperm sayisi cikti dr cocuk olmaz dedi ilaca basliyacaklardi esi hamile kaldi
Yani ne kadar ilaç ignede kullansak rabbim ol demeden olmuyor
Cnm cok yazdim kkusura bakma
Ins en kisa zamanda bebeklerimizi once gobusumuze sonra kucağımiza aliriz

Ne kusuru insan bir umut arıyor kendine inşş rabbim bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım benim bende dün aldım bugün sabah bismillah dedik başladık eşim tadını pek beğenmesede içtii yavrum birşey diyemedii. Artık hakkımızda hayırlısııı inşş bizim birde sıfır ya acaba etki edermi diye düşünüyorum yoksa %90 birçok kişininkini arttırıyor anladığım kadarıylaa inş bizedeee sebep olurr bu ilaç

Ins etkisini en kisa zamanda gosterir cnm biz ikinci testi yaptırınca bizdede sıfır cikti sonuc alırsanız ins güzel haberi beraber paylaşıriz
Hersey gönlünce olsun cnm
Neyin olmasa o zor
Bugün ark geldi bebegiyle cok ozendim ins hepimizin bir salih evladi olur

Esim tadi fena değil dedi bilmiyorum bakalım alinti yapmayi unutmusum cevap bi ustte cnm

İnş canım rabbim gerçekten isteyen herkeze nasip etsin burdan birinin mutlu haberini duyunca bile seviniyorum benn.

herkese selamlar benim eşimde de siperm azlığı ve hareketsizlği çıktı. siperm sayısı 14 milyondu doktor certix adında bir ilaç verdi 3 ay kullandık 63 milyon oldu ilaç bitikten sonra keçi boynuzu kürü yapmaya başladım ama hareketsizlikte vardı o yüzden hamile kalamıyordum doktor proxed plus adında bir ilaç verdi 1 aya yaklaştı kullanmaya başlayalı ALLAH dileyen isteyen herkese versin inşallah bi sonuç alırsam burdan yazarım

Proxeed 6 ay kullandık ayrıca tribestan yanında kullandık çok etkilemedi o paraya aşılama yaptırmak daha mantıklı, ama ümit kesmeyin 3. Aşılama tuttu su an uykum geceler cekiyoruz

Eşim azospermi
İlk tüp bebekte kullandı bu ilacı 3 ay
Tüm spermler kaliteli idi 18 yumurtam döllendi 5. Güne kdr geldi
Son tüp bebekte dondurulmuş sperm kullanırız diyorduk son anda tese oldu eşim 12 yumurtamdan sadece iki tanesini 5. Güne kdr getirebildi ..
Yani bu ilaç çok işe yarıyor mutlaka kullanın

Merhabalar benimde elimde 6 kutu var.esim 12 kutu almisti.6.kutuda hamile kaldim.ilgilenen arkadaslar ozelden mesaj yazabilir.uygun fiyattan vermeyi dusunuyorum.

Arkadaslqr. Benm esim testis kanseri gecjrdi ve kemo gordu 2 yil once tek testisi de alinmisti. Her ihtmale karsi sperm dondrtmjstuk biz. Tesavi sonrasi 2.5 milyon sperm cikti ve her 3 aya bir kontrol ettrdik. Her kontrolde hep yukselme oldu ama esim cok iyi beslendi. Ceviz bal kirmizi et balik yumurta sut hergun duzenlu beslendi. 1 bcuk yil gectikten sonra keci boynuzu kurune basldik. Ve kevi biynuzu ozu ne sabah aksam hep icti 70 milyona kadr yukseldi ve morf 3 du. Son 1 ay proxeed kulladi sadece sabahlari ac karinina ve cok skur gecen ay mutlu haberi aldik.. tup bbek yaptrmaya karr vermistk ki normal yollarla hamile kalabildim.

merhaba bizde proxeed kullanmaya başladık 3, kutudayız inşallah hepimizde işe yarar daha önce tüp bebek yaptırdık tedaviden 15 gün önce proxeed kullandık işe yaradı ama olumsuz sonuçlandı malesef

merhaba bizde proxeed kullanmaya başladık 3, kutudayız inşallah hepimizde işe yarar daha önce tüp bebek yaptırdık tedaviden 15 gün önce proxeed kullandık işe yaradı ama olumsuz sonuçlandı malesef

İnşallah işe yarar biz faydasını gördük , Allahım tez zamanda hepinize nasip etsin, sizin problem neydi

eşimin sperm sayısı düşüktü siz ne kadar süre kullandınız S Samsun5582

Bizim varikosel ameliyatı sonrasında ki süreçte kullandık, hareketlilik sorununu nedeniyle ikinci kutu sonunda hamile olduğumu öğrendim, sayı için biraz daha fazla kullanmanız gerekebilir umudunuzu kaybetmeyin, sadece proxeed değil beslenmesine çok dikkat etsin. Ben burdan öğrendiğim herşeyi uyguladım eşime öyle sonuç aldık. Keçiboynuzu, çakşır, ceviz vs. Ve daha bi çok şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…