Erkek İnfertilitesi Esi Proxeed plus kullanip sonuc alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sevindim sizin adınıza bizde varikosel yok sebepsiz sayı düşüklüğü var keçiboynuzu kürüne bizde başlayacağız inşallah olumlu sonuç alırım S Samsun5582

Mücadeleyi bırakma sigara ve alkol kesinlikle yasak , ve dediğim gibi kaliteli bi yaşam önemli bu hastalıkta. Sayınız kaçtı ?

ağustos ayında yapılan testte 4 milyondu 1,5 aydır düzenli proxeed kullanıyor ve dediğin gibi beslenmeye dikkat etmeye çalışıyoruz evicapta kullanıyor aynı zamanda

teşekkür ederim bir umut oluyor eşimde hergün incir yiyor bu yazıdada incir demiş inşallah bir gün bende bebeğimi müjdelerim burada

İnşallahhh ben bu siteden çok fayda gördüm hem psikolojik olarak hemde bilgi anlamında çok şey öğrendim. Tez zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah.

Arkadaşlar konuyu açtım sonra şifremi unuttum hatta konuyu açtığımı bile unutmusum yoğunluktan
Ama girdigimde gordum ki birbirine yardimci olmak için yazışmalar olmuş hepinizden allah razı olsun
İnsan okudukça daha bi içi umut doluyor hepimize Rabbim bu güzel duyguyu yasatir

Bizde Ağustosta kullanmaya başladık ilk ama devamı gelmedi pek
1.ci testte düşüktü hareketlilik
İkinci testi bi hafta sonra yaptırdık %0 a düşmüştü prooexedd Plus kullandık 2 ay sonra eşim görev nedeniyle kullanmadı
Şubatta tekrar yaptırdık sperm testini %27 olmuştu Dr çok iyi devam dedi düzenli kullansaydık çok daha iyi olabilirdi 2 ay yine kullandı sonra yine görev derken bu günlere geldik
Eşim yine yok şimdi adetime bi hafta kala geldi hocam umudum yok bakalım ama günüm 3 gün geçti
Uzun oldu biraz kusura bakmayın bu kadar aradan sonra dolmusum resmen kizlar

Benim de esim de sol varikosel var ameliyat dedi ama ameliyat sonrası yüzde yüz demedi yüzde elli elli dedi kesin bişey diyemem dedi esim de olmak istemedi ilacı kullandık etkisi olmuş biraz
Siz ameliyatı nerede oldunuz iyileşme süreci ne kadar sürdü özel olmazsa tabi soruyorum ama kusura bakmayın

Geçen sene bugünlerde ameliyat olduk yani 29 Nisan tam tarihi, Aralık 31 de 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim, varikosel ameliyatı olmadan hiçbir tedavi cevap vermez diyor hekimler. Ben çok araştırdım. Başka bi doktora daha gidin derim. Samsunda yaşıyoruz ve burda olduk ameliyatı, doktor 6 ay sürede toplar kendini dedi acele etmeyin biraz sabır dedi, 6 ayda çok bişey farketmedi ama sonra biz gıda ve vitamin takviyesiyle 2 ayda sonuç aldık. Varikosel ameliyatı olmasa vitamin vs de o kadar sonuç alınmazmış. Yani arkadaşım tıpın yanında sizinde emek harcamanız gerekecek. Sigara alkol, akşam uyku düzeni, kuruyemiş, muz, keçiboynuzu, kestane balı, arı sütü, proxeed plus, çakşır suyu neler yapmadık neler ama şükür Allahım emeklerimizi boşa çıkarmadı, size de nasip olsun inşallah, ama disiplinli bi şekilde günlük yiyeceklerini aksatmadan sıkı bi programa girmesi lazım eşinin. Bu siteden çok şey öğrendim

Cnm Sağol vakit ayirip bilgilendirdiğin için maşallah çok azimle uygulamissiniz bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş
Eşim askeri personel biz bunları yapmamız için hiç vakit yok bazen 15 gün bazen 6 ay evde olmuyor tayine 1 yıl kaldı Rabbim inş o zamana kadar nasip eder olmazsa batıda tedaviye baslayacagiz

İnşallah allahım gönlüne göre versin, dediğim gibi biraz emek gerektiriyor. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

nemimde eşim proxceed kullanıyordu sonra daha ucuz ve aynı işlevi gördüğünü söyledikleri için neofortil aldık. sperm sayısında düşüklük var harekette ve morfolojidede inşallah nasib olur bizede varikosel ne kötü bir hastalıkmış. 2 sene oldu hala bekliyorum

Proxeed plusın yerini hiçbişey tutmuyor boşuna diğer vitaminlerle zaman harcama derim

teşekkür edelim canım inşallah bizede nasib olur :)

Evet cnm kesinlikle proxeed plus benim eşim sigara kullandığı ve düzenli kullanmadığı halde 2 ayda%0 dan hareketlilik %27 oldu Dr çok iyi dedi sigara icmese daha etkili olurdu inş hepimizin gobusu bebekle dolar Rabbim isteyen herkese versin
Neyin olmasa o zor diyoruz ama bu evlat bambaşka biseymis başıma gelince anladim

Biz de dun basladik bunun yaninda sabahlari zeytinyaginda incir aksam keciboynuzu kürü uyguluyoruz Rabbim tez zamanda mutlu etsin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…