- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Aslan Annesi
-
Sonucu bizimle paylaş canm bizimde tedavi bitsin mustafa amcaya bi giderim dr ilaçın yanında kullanma ki sonuç bizi yanıltmasın etkisini anlayalım dediKızlar benim eşimde de sperm sayı ve hareket azlığı var proxeed plus kullanıyo 1.5 aydır eylül sonu teste gideceğiz inşllh güzel haber veririm buraya ayrıca ankarada istanbul baharat var bayağ iyi bi baharatçıymış şehir dışından falan gidende çok oluyomuş orda bi karışım yaptırdık 2.5 ayda onu kullanacak mustafa kırıcı adında bi amca sahibi
Bizde 2 hafta klomen ve emodex (3.şişedeyiz) kullandık kan sonuclarını yolladım fsh yükselticem biraz dedi o da yükselmiş ama sanki azcık fazla zıplamıs.sonra düşündüm iki testi yaptırdıgım yer farklı reserans aralıkları farklı oldugu için zıplamıs gibime geldi şimdi hocadan cvp bekliyorum cnmKızlar son durumlar nasıl? Proxeed e başlayalı ne kadar oldu tahlil yaptıran varmı? Biz pazartesi 4. Kutuya başlayacağız eşim kendinde biraz farklılık olduğunu söylüyor ama spoşlarda da artış olur inşallah hayırlı haberler duyarız herkesten inşallah
Hayırlısı inşallah Rabbim en kısa zamanda, bekletmeden, sağlıklı eli ayağı düzgün birer evlat daha versin.Bizde 2 hafta klomen ve emodex (3.şişedeyiz) kullandık kan sonuclarını yolladım fsh yükselticem biraz dedi o da yükselmiş ama sanki azcık fazla zıplamıs.sonra düşündüm iki testi yaptırdıgım yer farklı reserans aralıkları farklı oldugu için zıplamıs gibime geldi şimdi hocadan cvp bekliyorum cnm
Canim sadece proxeed den medet umma çünkü tek basina gercekten yetersiz biz 4 aydir kullaniyoruz hala istenilen duzeye gelmedi kur de uyguluyorumKızlar son durumlar nasıl? Proxeed e başlayalı ne kadar oldu tahlil yaptıran varmı? Biz pazartesi 4. Kutuya başlayacağız eşim kendinde biraz farklılık olduğunu söylüyor ama spoşlarda da artış olur inşallah hayırlı haberler duyarız herkesten inşallah
Biz sadece kür değil diğer doğal besinleri de takviye olarak yiyoruz canım hayırlısı inşallahCanim sadece proxeed den medet umma çünkü tek basina gercekten yetersiz biz 4 aydir kullaniyoruz hala istenilen duzeye gelmedi kur de uyguluyorum
geçmiş olsun canım inşallah rabbim gönlüne göre versin..Arkadaslar esim varikosel ameliyati olduktan sonra dr bize 6 aylik proxeed plus kullanmamizi soyledi..12 kutu almistik.7.kutuda hamile kaldim fakat kalp atislarini duyamadik maalesef.simdi antioksidan tedavisine basladik.farkli ilaclar kullaniyoruz..elimde yaklasik 5 kutu var.ihtiyaci olana uygun bi fiyattan vermeyi dusunuyorum .ilginenler ozelden yazabilir.
İncir kürü ve keçiboynuzu kürü uygulayan arkadaşlar nasıl yaptığınız nasıl hazırlandığını nasıl tüketildiği hakkında bilgi
Bende eşime yaptim ama faydası oldumu bilmem gebelik yok ama Kürü hazırlarken içme suyu kullanmanız önemlidir. Tencereye yarım litre suyu koyarak kaynatın. Kaynayan suyun içine keçi boynuzlarını kırarak atın. Tencerenin kapağını kapatarak, kısık ateşte 3 dakika kadar kaynamaya bırakın. Alıntı
Cnm bende bunu yapmistim
Ama bu kürleri yaparken dikkat etmek lazım aslında bi topikte bi arkadaş kas yapayım derken göz çıkarmış malesef eşine tam tersi zararı olmuş kendisi yazmistiİncir kürü ve keçiboynuzu kürü uygulayan arkadaşlar nasıl yaptığınız nasıl hazırlandığını nasıl tüketildiği hakkında bilgi verebilirlermi?
Inciri bicak degdirmeden 2 3 e bolup saklama kabina koyup ustune zeytinyagi döküyorsun akşamdan sabah ac karna yiyor esin .Keciboynuzu icin 1bucuk bar suyu kaynatip 5 6 tane kboynuzunu kirip icine atip kisik ateste 5 dk kaynariyorsun ilikken iciyor esinİncir kürü ve keçiboynuzu kürü uygulayan arkadaşlar nasıl yaptığınız nasıl hazırlandığını nasıl tüketildiği hakkında bilgi verebilirlermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?