Erkek İnfertilitesi Esi Proxeed plus kullanip sonuc alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ins canım hayırlı güzel haberleri verirsin bize
Belkide bi bakmışsın teste gitmeden hamiş haberi alirsin ıns
Bizde kullandık 6 ay ara ara düzensiz kullandık ama yine de etkisi oldu bize
Şimdilik 6 ay ara vermek zorunda kaldık bebek işine
Karışımı hazırlayan ankarada nerede bulabilirim yardımcı olursan sevinirim

Sonucu bizimle paylaş canm bizimde tedavi bitsin mustafa amcaya bi giderim dr ilaçın yanında kullanma ki sonuç bizi yanıltmasın etkisini anlayalım dedi

Kızlar son durumlar nasıl? Proxeed e başlayalı ne kadar oldu tahlil yaptıran varmı? Biz pazartesi 4. Kutuya başlayacağız eşim kendinde biraz farklılık olduğunu söylüyor ama spoşlarda da artış olur inşallah hayırlı haberler duyarız herkesten inşallah

Bizde 2 hafta klomen ve emodex (3.şişedeyiz) kullandık kan sonuclarını yolladım fsh yükselticem biraz dedi o da yükselmiş ama sanki azcık fazla zıplamıs.sonra düşündüm iki testi yaptırdıgım yer farklı reserans aralıkları farklı oldugu için zıplamıs gibime geldi şimdi hocadan cvp bekliyorum cnm

Hayırlısı inşallah Rabbim en kısa zamanda, bekletmeden, sağlıklı eli ayağı düzgün birer evlat daha versin.

Canim sadece proxeed den medet umma çünkü tek basina gercekten yetersiz biz 4 aydir kullaniyoruz hala istenilen duzeye gelmedi kur de uyguluyorum

3498 kez görüntülenmiş konu ama kimse de fayda görüp görmediğini paylaşmamış bizimle

Arkadaslar esim varikosel ameliyati olduktan sonra dr bize 6 aylik proxeed plus kullanmamizi soyledi..12 kutu almistik.7.kutuda hamile kaldim fakat kalp atislarini duyamadik maalesef.simdi antioksidan tedavisine basladik.farkli ilaclar kullaniyoruz..elimde yaklasik 5 kutu var.ihtiyaci olana uygun bi fiyattan vermeyi dusunuyorum .ilginenler ozelden yazabilir.

geçmiş olsun canım inşallah rabbim gönlüne göre versin..

İncir kürü ve keçiboynuzu kürü uygulayan arkadaşlar nasıl yaptığınız nasıl hazırlandığını nasıl tüketildiği hakkında bilgi verebilirlermi?

İncir kürü ve keçiboynuzu kürü uygulayan arkadaşlar nasıl yaptığınız nasıl hazırlandığını nasıl tüketildiği hakkında bilgi verebilirlermi?
Ama bu kürleri yaparken dikkat etmek lazım aslında bi topikte bi arkadaş kas yapayım derken göz çıkarmış malesef eşine tam tersi zararı olmuş kendisi yazmisti

ben zeytin yağında kuru incir yapmıştım canım. geceden 1 tane koyuyordum zeytinyağına sabah aç karnına yiyordu. bir de harnup pekmezi yedi işte. faydasını gördüm ama tek başına yeterli değil.

Inciri bicak degdirmeden 2 3 e bolup saklama kabina koyup ustune zeytinyagi döküyorsun akşamdan sabah ac karna yiyor esin .Keciboynuzu icin 1bucuk bar suyu kaynatip 5 6 tane kboynuzunu kirip icine atip kisik ateste 5 dk kaynariyorsun ilikken iciyor esin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…