- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Aslan Annesi
-
Amin bebek isteyen herkese inş.Biz de dun basladik bunun yaninda sabahlari zeytinyaginda incir aksam keciboynuzu kürü uyguluyoruz Rabbim tez zamanda mutlu etsin hepimizi
Aynen canım rabbim sabır versin hepimizeEvet cnm kesinlikle proxeed plus benim eşim sigara kullandığı ve düzenli kullanmadığı halde 2 ayda%0 dan hareketlilik %27 oldu Dr çok iyi dedi sigara icmese daha etkili olurdu inş hepimizin gobusu bebekle dolar Rabbim isteyen herkese versin
Neyin olmasa o zor diyoruz ama bu evlat bambaşka biseymis başıma gelince anladim
Cnm öncelikle geçmiş olsunMerhaba diğer topikleri takip ederken proxeed plus ı okudum. Bizde de hız problemi var. Ilaci araştırırken bu topige rastladım. Kullananlar sonuçlarınız nasil? Bende bugün aldım eşim için.hayırlı sonuçlar alırız inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Bizim ileri hızlı %5 ti aşılama yapıldı ama tutmadı sonrasında oluruna bıraktık ama ben hala araştırma yapıyorum umut hiç tükenmiyor işteCnm öncelikle geçmiş olsun
Bizimde sıkıntımız hareketsizlik bu topigide bu nedenle açtım ilacı düzenli olmamakla birlikte 5 ay kullandı eşim
0 dan 27 yükseldi dr ıyi dedi eşim sigarada kullanıyordu o dönemde
Yok özel değil ikinci için uğraşıyoruzÖzel olmayacaksa sizin durum ne ilk bebek mi olscak
Bizde 2. 5yıldır istiyoruz 1 düşük kimyasal gebelik oldu bu sure zarfında dediginiz gibi umut tukenmiyor tukenmesinde zaten rabbim ol dedikten sonra neler olmaz kiBizim ileri hızlı %5 ti aşılama yapıldı ama tutmadı sonrasında oluruna bıraktık ama ben hala araştırma yapıyorum umut hiç tükenmiyor işte
Ins olur cnm 1. Nasil geldiyse 2. De aynı yoldan gelir inşallah annesiYok özel değil ikinci için uğraşıyoruz
Evetkızlar bu ilaç toz şeklinde mi ?
Insallah canım Allah önce sizlere sonra bize de nasip etsinIns olur cnm 1. Nasil geldiyse 2. De aynı yoldan gelir inşallah annesi
Biz bi birinciyi bulsak
Ins cnm cümlemiz e ıns. Isteyen herkese 3 ay kullandı eşim sonra dr faydası olmuş 3 ay daha kullan dedi toplam en fazla 6 ay kullanılması gerekiyormus 140 liraya alıyordum bende zam mi gelmişEn az ne kadar süre kullanmak gerek? Fiyatı da pahalı 1 kutu 15 günlük 156 tl. Bir ay iki kutu yaklaşık 300 tl
MuhtemelenIns cnm cümlemiz e ıns. Isteyen herkese 3 ay kullandı eşim sonra dr faydası olmuş 3 ay daha kullan dedi toplam en fazla 6 ay kullanılması gerekiyormus 140 liraya alıyordum bende zam mi gelmiş
Kızlar bizde neofortil kullandık 2 kutu fayda alamadık sonra 2 kutu emodex kullandık gerci 2. Kutu daha bitmedi sonuç n bilmiyorum ama gercekten bu emodexten daha etkiliyse bu ay proxeed e geçelim fikri olan varmı ? Emodex ten daha mı iyi?Muhtemelen
İkisi hakkında hiç bir fikrim yok kullanmadık hiç. proxeed î burada görüp aldım deneyelim bakalım hayırlısıKızlar bizde neofortil kullandık 2 kutu fayda alamadık sonra 2 kutu emodex kullandık gerci 2. Kutu daha bitmedi sonuç n bilmiyorum ama gercekten bu emodexten daha etkiliyse bu ay proxeed e geçelim fikri olan varmı ? Emodex ten daha mı iyi?
Biz de 13 gun sonra testi tekrarlayacağız yazarim gelismeyi keciboynuzu incir kürü de kullaniyoruz sadece harekette sorun var .Merhaba diğer topikleri takip ederken proxeed plus ı okudum. Bizde de hız problemi var. Ilaci araştırırken bu topige rastladım. Kullananlar sonuçlarınız nasil? Bende bugün aldım eşim için.hayırlı sonuçlar alırız inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?