şimdi az önce görüştüm avukatla bunların olduğunu şahitlemem gerekiyormuş ama bizim çevremiz hep ortak kimse yanaşmayacak şahit olmaya çıkamadım işin içindenavukatlami konustun?
ben yapmamıştır diye düşünüyorum ama bana evet aldattım diyor annesine yemin ediyor yapmadım diye arkadaşlara da böyle biri var sadece dertlerimi dinliyor duygusal yada cinsel anlamda bişi yok diyor
Biri dertlerini dinliyorsa zaten duygusal anlamda birsey vardir...
Bence hic birsey yapma bekle. Sabret. Sen ona bir evlat verirken o seni sirtindan vurdu,
oyle birine yalvarirsan simdi ilerde daha beter eder seni, pisman olmasini bekle.S
Pisman olmadan donerse hic degismez bu adam ayni pislige devam eder.
ayrılmak istiyorum ama bunu nasıl canını yakarak söylerim ona sadece bunu düşünüyorum
canım sen sadece kendini ve bebeğini düşün
canı yanacak insan olsa zaten beraber olurdunuz şuan
o yüzden hiç öyle şeyler düşünme
kendini ve bebeğini strese sokma
ya pişman olmazsa o zamn ne olcak
ya pişman olmazsa o zamn ne olcak
Sizin duygusallığınızdan faydalanıyor..Şuan hamile olmanızla elinizin kolunuzun bağlı olduğunu düşünüyor.
Sorumluluklardan kaçıyor.. Yaptığı hataları sizin üzerinize atmaya çalışıyor.
Tüm bunları topladığınız zaman zaten pişman olsa da olmasa da şuan itibariyle aklını kolayca başına alamaz.
Bunun için sizin kararlı ve güçlü görünmeniz gerekiyor.
Madem evinize geri çağırdınız( ki büyük ihtimal bundan dolayı naz yaptı) bundan sonra lütfen aramayın.
Tanıdıklara ne dedi, kim ne yaptı duymayın bile.
Sizden haber alamasın.
Biliyorum zor, hamileyken sürümcede olan bir durum yeteri kadar zor.
Fakat hayırlısını dileyin ve sizi ezmesine müsade etmeyin.
Şuan sizin bir mucizeniz var..
Hayırlısıyla kucağınıza aldığınız zaman pişmanlıklar umrunuzda olmayacak.
Eşinizin pişman olması, size yaptığı haksızlıkları telafi etmesi için uğraşmasını istiyorsanız onsuzda mutlu olabileceğinizi bilmeli.
Bırakın bu düşünceleri kendinizin ne kadar değerli olduğunu hatırlayın.
Kendinize ne kadar değer verirseniz karşınızdakide o kadar değer verir.
............................
Eşinizin annesinin ilk yapacağı şey eşyaları yerleştirmek değil '' oğlum git evine, kendine gel, komik olma,valizini toplayıp baba evine dönmüşsün, yakışmadı'' demesi gerekirdi.
Herkes hakettiğini bulacaktır..
Siz mucizenizle ilgilenin.
Kaybeden onlar, böyle düşünün.
ben yapmamıştır diye düşünüyorum ama bana evet aldattım diyor annesine yemin ediyor yapmadım diye arkadaşlara da böyle biri var sadece dertlerimi dinliyor duygusal yada cinsel anlamda bişi yok diyor
ayrılmak istiyorum ama bunu nasıl canını yakarak söylerim ona sadece bunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?