Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

Ben hala anlayamadım evime gitmek istiyorum eşimle birlikte vs. Diyosun adam apaçık seni aldattım diyomuş..kaldı ki önceden de 1 gecelik demiş hala neyin peşindeyiz ..biz kadınları anlamak çok güç çok.... Allah yardımcın olsun...

ben yapmamıştır diye düşünüyorum ama bana evet aldattım diyor annesine yemin ediyor yapmadım diye arkadaşlara da böyle biri var sadece dertlerimi dinliyor duygusal yada cinsel anlamda bişi yok diyor

Biri dertlerini dinliyorsa zaten duygusal anlamda birsey vardir...
Bence hic birsey yapma bekle. Sabret. Sen ona bir evlat verirken o seni sirtindan vurdu,
oyle birine yalvarirsan simdi ilerde daha beter eder seni, pisman olmasini bekle.S
Pisman olmadan donerse hic degismez bu adam ayni pislige devam eder.

ayrılmak istiyorum ama bunu nasıl canını yakarak söylerim ona sadece bunu düşünüyorum

ayrılmak istiyorum ama bunu nasıl canını yakarak söylerim ona sadece bunu düşünüyorum

canım sen sadece kendini ve bebeğini düşün

canı yanacak insan olsa zaten beraber olurdunuz şuan

o yüzden hiç öyle şeyler düşünme

kendini ve bebeğini strese sokma

aldatma mevzuu doğru olsa da olmasa da-ki ağzıyla olduğunu söyledikten sonra bence bitmiştir kanıta gerek dahi duymam-,karnında onun çocuğunu taşıyorken ve ona en ihtiyacın olduğu bu süreçte senin yanında olmak için barışma yönünde en ufak bir çaba göstermeyip ayrı kalmanız gerektiğini düşünüyorsa zaten pek bi hayır beklenemez bu evlilikten diye düşünüyorum..bu süreçte yanında olmayan adam çocuk doğduktan sonra da olmaz sorumluluklarının farkında değil..aldatma konusuna gelince,bütün yorumları okumadım sadece ilk yazdığını okudum ona göre bişeyler söylüyorum,seni aldatmamış olsa bile sırf üzmek yaralamak için aldattım demesi bile çok acı..doğacak çocuğunla birlikte kendi yolunu çiz derim..

Size,"seni aldattim" demis, sizde "güle güle " deyin kendisine.
Hamile oldugunuzu biliyor ve yinede bu sekilde davraniyorsa
ne sizi nede cocugunuzun babasi olma serefini hak etmiyor.

ya pişman olmazsa o zamn ne olcak

ben bile kıyamadım sana özenle seçiyorum kelimelerimi

o kocan nasıl seni yalnız bırakıyor anlamıyorum

seni anlıyorum babasız büyümüşsün yavrunada bunu yapmak istemiyorsun

bir insan kısa sürede bu kadar değişmez diye düşünüyorsun içini rahatlatmak istiyorsun farkındayım

ama olmuyorsa da zorlamanın hiç bi anlamı yok sen en kısa zamanda konuşmaya bak ona göre de yolunu çiz

ya pişman olmazsa o zamn ne olcak

Sizin duygusallığınızdan faydalanıyor..Şuan hamile olmanızla elinizin kolunuzun bağlı olduğunu düşünüyor.

Sorumluluklardan kaçıyor.. Yaptığı hataları sizin üzerinize atmaya çalışıyor.

Tüm bunları topladığınız zaman zaten pişman olsa da olmasa da şuan itibariyle aklını kolayca başına alamaz.

Bunun için sizin kararlı ve güçlü görünmeniz gerekiyor.

Madem evinize geri çağırdınız( ki büyük ihtimal bundan dolayı naz yaptı) bundan sonra lütfen aramayın.

Tanıdıklara ne dedi, kim ne yaptı duymayın bile.

Sizden haber alamasın.

Biliyorum zor, hamileyken sürümcede olan bir durum yeteri kadar zor.

Fakat hayırlısını dileyin ve sizi ezmesine müsade etmeyin.

Şuan sizin bir mucizeniz var..

Hayırlısıyla kucağınıza aldığınız zaman pişmanlıklar umrunuzda olmayacak.

Eşinizin pişman olması, size yaptığı haksızlıkları telafi etmesi için uğraşmasını istiyorsanız onsuzda mutlu olabileceğinizi bilmeli.

Bırakın bu düşünceleri kendinizin ne kadar değerli olduğunu hatırlayın.

Kendinize ne kadar değer verirseniz karşınızdakide o kadar değer verir.

............................
Eşinizin annesinin ilk yapacağı şey eşyaları yerleştirmek değil '' oğlum git evine, kendine gel, komik olma,valizini toplayıp baba evine dönmüşsün, yakışmadı'' demesi gerekirdi.

Herkes hakettiğini bulacaktır..

Siz mucizenizle ilgilenin.

Kaybeden onlar, böyle düşünün.

onun istediği zamanı ne diye beklediğimi bilmediğim için canım çok yanıyor belkide

şuan hamileliğinizden dolayı tek başınıza sağlıklı bir karar alabileceğinizi sanmıyorum, sırf çocugunuz babasız büyümesin diye bu adamla bir ömür gecirmeyi mi planlıyorsunuz? mutluluk olmayan yuvada mutsuz bir çocuk..öyle çünkü emin olun barışsanız bile yıllar geçtikçe daha da kötü olacaktır herşey, hem size bu yaptıklarını nasıl unutacaksınız? nasıl elini tutacak nasıl aynı evde yaşayacaksınız? zaten kıskançmışsınız, sürekli onu kontrol etmeye calısacaksınız ama adam sizden daha önce aldıgı cesaretle her haltı yer artık, hatta belki bunu açık açık yapar çünkü adamı bi ödüllendirmediğiniz kalmış..sizi üzmek istemezdim ama acilen silkelenip kendinize gelmelisiniz. eğer sineye cekersiniz bu davranısı ilerde siz zararlı cıkarsınız..bekara koca boşamak kolay derler ama böyle birşeyi kaldıramazdım ben olsam.. annenizle beraber büyütün çocugunuzu allah askına, bu adamdan ne size ne çocugunuza hayır gelir.

sizin onu bırakamaycağınızı bildiğinden sizi hiç kaybetmekten korkmamış.

sizi aldattığını rahatça söylemiş. bir de her suçlu hem güçlü anasının evine gitmiş.

bence bu adam baba olmayı haketmiyor. ve hazır değil.
bende hamileyim. ve başka bir soruna bile üzülücem diye eşimin aklı gider. kii çok kıskanç biriyimdir. kıskançlık evlenince birden çıkmıyor ki ortaya önceden nasıl kaldırıyorsa yine devam edicek yada hafifletmek için yollarını arayacaktı.
siz onun için önemli değilseniz hele bu halde iken. bırakın sizi aramasın sormasın. alın tazminatı nafakayı madem sizi aldatmış. çocuğun yüzünüde bir süre göstermeyin.

sizi aldatan ve bunu rahatlıkla söyleyen eşiniz
üstüne üstlük anasının evine gidende eşiniz.
hamile ve ilgiye muhtaç olan siz..
bu durumda onun çabalaması gerekmezmi??
yazık bu halinizle üzmeyin kendinizi böyle bir adam için..
karnınızdaki bebeğe bakın siz

sizi aldatan ve bunu rahatlıkla söyleyen eşiniz
üstüne üstlük anasının evine gidende eşiniz.
hamile ve ilgiye muhtaç olan siz..
bu durumda onun çabalaması gerekmezmi??
yazık bu halinizle üzmeyin kendinizi böyle bir adam için..
karnınızdaki bebeğe bakın siz

O kocaniz olacak erkek muspettesinin karsisina gecip o suratina tukurup serefsiz demeyi okadar cok istetdimki.. kaynananizda massallah ogluna ceki duzen vericene bide ona arkami cikiyor...eminim siz bebeginize layikiyla bakicaksiniz onsuzda...keske arada aldatma olmasaydi ozaman cok farkli olurdu yorumum. .bazi esi hamile plan kadinlarin esleri psikolojik sorun olabiliyor.. ilk hamileligimde esim benle dolasmazdi utaniyomus benden...bi haller olmuştu adama tuhaf tuhaf davranışlari vardı..doğum yaptım çocuk sürekli ağlıyor diye kötü anne bile oldum..meğer kolikliymis bebeğim yemediğim laf kalmadı hiç destek olmadı. Normalde öyle biri değildi ama ne olduysa hamileligimde oldu bende bıraktım onu anneme yerleştim. Bi süre sonra oda geldi beni goturemedi oda anneme yerleşti..doğumdan sonra evide annemin üst katına taşıdı..ben kovdum o yapıştı yoksa bende siliyodum defterden aldatmada yok arada ama o halimle bana yaptıklarıni kaldiramadim...kendi kendine ceki düzen Verdi..şimdiki hamileligimde prensesler gibi davranıyor yoksa biliyor başına gelecekleri..yani neticede bu erkelere eşleri hamile kalınca bişeyler oluyor babalık psikolojisimidir nedir anlayamadım bi türlü...bazen basına kakiyorum utanıyor...

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm hem suçlu hem güzçlü büütn kadınlar kocaalrını kıskanır normal onları çok sevdiğimiz için kıskanıyoruz ama salaklar anlamıyorlar bence hata onun sen hiç ilgilenme pişman olanda o olacak sen değil sen neyapmışsınki otur evinde hiç arama boş ver herkes kendi değerinin hakeder hatasını anlayıp gelir sen merak etme üzülme bebişinide üzme

ben yapmamıştır diye düşünüyorum ama bana evet aldattım diyor annesine yemin ediyor yapmadım diye arkadaşlara da böyle biri var sadece dertlerimi dinliyor duygusal yada cinsel anlamda bişi yok diyor

canım eşin kendi yerini yapıyor heralde başka bi kadın olma ihtimali oldukça yüksek .
böyle bi saçmalık varmı ya haftanın 6 günü iş arkadaşlarıyla olucak sonra akşam msj laşıcak bide üzerine pazarda görüşecekler öyler adamın ümügünü sıkarım hiç üzme canını madem ayrı kalalım diyor

Canım,can yakmayi düşünmeyi hemen bırakmalisin.Ona ne kadarda aşıkmışsınki canini yakmak istiyosun.bi insana verilebilecek en büyük ceza ,onun umranda bile olmadığını göstermek ve gerçekten umrundada olmamaktır.Çocuğunuda bırak görsün,çocuğun bi suçu yok.
Fakat bizim oralarda genelde iyi niiğetle yaklasılıp,çocuklar karşı taraf tarafından kaçırılır,yani babasına göstereceksin tabide babasının onu senden almayacağını nasil sağlayacaksın?
Birde şu varki,kocanı sen kıskanmicaksinda KİM kıskanacak???
Kocan olmadan bu yaşa geldin,onsuz doğdun,onsuz yıllarca yaşadın,şimdide yapabilirsin.Onun hayatına hiç girmemiş gibi davranmanı tavsiye ederim.
Orda iş imkanları çok var.Gir bi işe gocunma hiç ,işe girincede çıkar bi talibin yine evlenirsin.Unutmaki 'Kötü iş yoktur,kötü insan vardır'
Allah yardımcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…