siz olsaydınız ne yapardınız?
ben olsam hemen boşanma davasını açardım haber bile vermezdim mahkeme talebi eline gidince öğrenirdi..
davayı benim açmamam gerkktiğini sölüyor herkes tazminat falan hak edemezmişim.
davayı benim açmamam gerkktiğini sölüyor herkes tazminat falan hak edemezmişim.
Canım davayı sen açınca tazminat falan almıyorsun diye bişey yok.Davayı ben açtım maddi manevi tazminat ve nafaka istemli.Davam sürüyor.Tedbir nafakası bağlandı aylık.Telefon kayıtlarına gelince evet dökümlerden çıkarabilirsin ama her hakimde yapmıyor bunu.Mesela benim eşimdede ihanet vardı ben laptopunun incelenmesini istedim ama hakim olmaz dedi.Ama tazminat hak edemem diye bişey yok tatlım.Allah yar ve yardımcın olsun...
şu an avi boşaltmayı düşünüyormuş bu durumda ne yapabilirim
bırak evi boşaltıyorsa boşaltsın evden gittiğini kanıtlaman daha kolay olur....onunla hiçbişey konuşma ve davanı sen aç........davayı sen açarsan hak kaybına uğramıyorsun..hatta hamile eşini terkrttiği için hapis cezası var diye biliyorum ama emin değilim...sen davayı aç buadamdan ne köy olur ne kasaba geri dönse bile onun hayatını yaşamak zorunda kalırsın..yemek yapmaya yarayan çocuk büyütmeye yarayan....kafası çok karışıkmış....BIRAK BIRAK....o çakal şimdi tazminatı nafakayı nasıl halledicem diye düşünüyordur.....başına gelenlerin seninle ilgisi yok...geçenlerde arkadaşım boşandı...bak bu kız dahiliye uzmanı evini ve çocuğunu hiç ihmal etmezdi o kadar işinin arasında spor yapardı hergüm hiç aksatmazdı işte bu beyimiz evlilikten sıkılmış aynı evde yaşamayı teklif ediyor çocuk üniversiteye gidene kadar....arkadaşım gerçekten genç ve güzel bir kadın....bunlar neyine güvenip bunu teklif ediyor anlamadım......bu hayatta önce SEN BEN ÇOCUĞUMUZ....bu erkek sana böyle bir terbiyesizlik yapıyorsa bitmiştir BİTTİ...ailece insan değiller ...bir an önce iyibir avukat bul...bu adamla boşanana kadar da konuşma
ne kadar keskin keskin konuşmak kolay..4 aylık hamile bir kadın...bir sürü umut, gelecek, plan....sorunlar olacaktır.ama zaten hassas bir dönemde eşini de kendisini de yeteri kadar tanımıyoruz..baksanıza adam 15 gün sonra boşanmak istemiyorum demiş. kadın boşandı diyelim. çocuk doğru daha mı kolay olacak hayat acaba? evli misiniz çocuğunuz var mı? varsa eşinizin 1 gün eve geç geldiği günde çocuğunuz hiç ağladı mı baba diye? ya da sustururken babasının gelmesi dışında onu daha çok mutlu edecek başka bir şey verebildiniz mi ona? bunların cevabında gizli kestirmeden boşanın demek ya da dememek. zaman herşeyin ilacıdır. evlilikler de sarsılabilir ama keskin sirke küpüne zarardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?