Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

seni üzmek istemem hamile halinle ama eşin seni istemiyor....
adam açık açık söylemiş yani seni aldattım diye hala yapmamıştır diyerek kendini kandırıyorsun bence
eğer bir erkek hamile eşine bunu yapıyorsa artık hayır gelmez ondan
çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah hakkınızda hayırlısı olur....

kıskançlık eşinin senden soğuma yada istememe sebebi olamaz bence eşin bahane arıyormuş gitmeye... bir erkek hamile karısını bırakıp gidiyorsa insanlığından adamlığından şüphe ederim can taşıyorsun onun çocuğu senin en duygusal ve zor günlerinde yanında olmayan kocayı bu saatten sonra sende isteme kendine bu muameleyi hak görme lütfen

Canım allah sana sabır versin,çok can yakıcı ama geçer merak etme...Herkes söylemiş zaten ama istemiyor bahane arıyormuş diye,katılıyorum..Zaten ağzıyla söylemiş sanki bıkmış da söylemeyi çok istemiş gibi geldi..O sürprizler de sanki vicdan rahatlatma gibi geldi..Hemen çekip gitmeler falan,biz neden hemen gitmiyoruz,biz neden şanslar verip duruyoruz..Çünkü kolay kolay bitirmez az da olsa değer veren insan..Ne kadar da rahatmış çok ayıp yaptığı,öyle hemen bırakacaksın sen de yalvarmadan görecek anyayı konyayı..

canım bence annenle beraber kendi evine dön orada yaşamaya devam et
ve kocanı unut öyle bir insanın varlığını unut ne ara ne sor bebeğinle ilgilen sadece
bırak o ne yaparsa yapsın kafanı böyle şeylerle yorma boşuna
bebeğine bişey olsa vicdan azabı çekersin böyle adi bir insan için üzme kendini boşuna canım

davayı benim açmamam gerkktiğini sölüyor herkes tazminat falan hak edemezmişim.

öyle bişey yok ... eğer evi terkettiyse ve bunu sen hamileyken yaptıysa manevi tazminatın kralını alırsın arkadaşım... ayrıca sana aldattığını söylemiş bunu ispat edebilirsen ki ispat edebilirsin telefon dökümanları istendiğinde herşey çıkar ortaya(hani dert dinliyormuş ya mutlaka tel da da dinlemiştir dert) mutlaka iyi bir tazminat alır vede boşanırsın... ama önemli olan senin niyetin... anladığım kadarıyla eşinin eve dönmesini istiyorsun... ama okuduklarım kocanın bu işi kafasında çoktan bitirdiğini düşündürüyor... çünkü sana ve bebişne karşı en ufak bir ilgisi yok...insan olan merak eder bu kadın ne yapıyor ,hamile hamile evde başına bişey gelmez mi diye bile merak etmiyorsa iş çoktan bitmiştir ne yazık ki arkadaşım....

davayı benim açmamam gerkktiğini sölüyor herkes tazminat falan hak edemezmişim.

Canım davayı sen açınca tazminat falan almıyorsun diye bişey yok.Davayı ben açtım maddi manevi tazminat ve nafaka istemli.Davam sürüyor.Tedbir nafakası bağlandı aylık.Telefon kayıtlarına gelince evet dökümlerden çıkarabilirsin ama her hakimde yapmıyor bunu.Mesela benim eşimdede ihanet vardı ben laptopunun incelenmesini istedim ama hakim olmaz dedi.Ama tazminat hak edemem diye bişey yok tatlım.Allah yar ve yardımcın olsun...

şu an avi boşaltmayı düşünüyormuş bu durumda ne yapabilirim

şu an avi boşaltmayı düşünüyormuş bu durumda ne yapabilirim

Tam detaylı olarak bilemiyorum ama evi terkeden eşin olduğu için evin kirasını ödemek zorunda. Yani evi boşaltmak gibi bir hakkı yok. Arkadaşım ayrıca kendinde suç arama, ufak tefek kavgalar boşanma sebebi olsaydı ortalıkta evli çift kalmazdı. Fırsat aramış sorun çıkması için ve bulmuş! Bende zamanında senin gibi kendimi suçladım psikolojim bozuldu ben ne yaptımda bu hale geldik diye,ama zaman gösterdi ve onada itiraf ettirdi ki benim hiç suçum yoktu. ama sonuç; 1 aylık evlilik ve boşanma.

daha ne olabılır yanı bı ewlılıgın bıtmesı ıcın ne olabılır cınayet sebebı resmen
senı al dat mıs

kımbılır kac kere 1 kerede olsa farketmez ya ve sen hala sevgı dılenıorsun sakamı bu konu anlamıorm ya

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun ben daha iiyim toparlandım ama benim gelgitli kocam ne yapmak istediğini bilmiyor hala geçen gittik avukata ben boşanmak istemiyorum dedi 15 gündür toplayamamış kafasını ne toplanmaz kafaymış bilemedim bende saldım gitti zaten aramıyorum sormuyorum hayır olsun artık sonumuz. üzerinde çevremiz bakımından çok büyük bi baskı var gelirse gelicek gelmezse gelmicek :)

Sizde hormonlar tavan tabi hamilelikten dolayı normal bu dengesizlik.
Ama eşinizin dengesizliği psikolojik herhalde. Kararınız ne olursa olsun tavrınız net olsun.

bırak evi boşaltıyorsa boşaltsın evden gittiğini kanıtlaman daha kolay olur....onunla hiçbişey konuşma ve davanı sen aç........davayı sen açarsan hak kaybına uğramıyorsun..hatta hamile eşini terkrttiği için hapis cezası var diye biliyorum ama emin değilim...sen davayı aç buadamdan ne köy olur ne kasaba geri dönse bile onun hayatını yaşamak zorunda kalırsın..yemek yapmaya yarayan çocuk büyütmeye yarayan....kafası çok karışıkmış....BIRAK BIRAK....o çakal şimdi tazminatı nafakayı nasıl halledicem diye düşünüyordur.....başına gelenlerin seninle ilgisi yok...geçenlerde arkadaşım boşandı...bak bu kız dahiliye uzmanı evini ve çocuğunu hiç ihmal etmezdi o kadar işinin arasında spor yapardı hergüm hiç aksatmazdı işte bu beyimiz evlilikten sıkılmış aynı evde yaşamayı teklif ediyor çocuk üniversiteye gidene kadar....arkadaşım gerçekten genç ve güzel bir kadın....bunlar neyine güvenip bunu teklif ediyor anlamadım......bu hayatta önce SEN BEN ÇOCUĞUMUZ....bu erkek sana böyle bir terbiyesizlik yapıyorsa bitmiştir BİTTİ...ailece insan değiller ...bir an önce iyibir avukat bul...bu adamla boşanana kadar da konuşma

Son düzenleme:
Size, '' seni aldattım! '' diyor ama siz sanki suc sizdeymis gibi hatanızı kabul edip arıyorsunuz, bir kere hamile bir bayana söylenecek en son seylerden biridir o söz, aldatmıs yani ötesi var mı bunun? Kesinlikle üzerine gitmeyin, eminim suan egosu tavan yapmıstır, vazgecilmez oldugunu düsünüyordur. Kendinizi geri cekin.

ne kadar keskin keskin konuşmak kolay..4 aylık hamile bir kadın...bir sürü umut, gelecek, plan....sorunlar olacaktır.ama zaten hassas bir dönemde eşini de kendisini de yeteri kadar tanımıyoruz..baksanıza adam 15 gün sonra boşanmak istemiyorum demiş. kadın boşandı diyelim. çocuk doğru daha mı kolay olacak hayat acaba? evli misiniz çocuğunuz var mı? varsa eşinizin 1 gün eve geç geldiği günde çocuğunuz hiç ağladı mı baba diye? ya da sustururken babasının gelmesi dışında onu daha çok mutlu edecek başka bir şey verebildiniz mi ona? bunların cevabında gizli kestirmeden boşanın demek ya da dememek. zaman herşeyin ilacıdır. evlilikler de sarsılabilir ama keskin sirke küpüne zarardır.

kise burda kimseye bişey dikte ettiremez zaten ben burda olayı duyup sinirlendim böyle yazdım diye bayan koşa koşa boşanma davası açmayacak....karşımızda kaçamak yapmış bir adam olsa bende kendi evliliğimde dahi görmezden gelirdim ....şimdi burda ne var hamile karısını terketmiş bir adamcık var ...adamın boşanmaya niyeti olmasa zaten boşanmaya izin vermez barışmaya çalışır....bu şartlarda ses çıkarmayıp boşanmasa onun yaşadığı hayatı yaşamaya mahkum.....peki bunları ben de yaşadım hem ailemde hem kendi evliliğimde ....canım kaçamak yapmış diye kendini avutuyorsun adamın sana saygısı bile olmuyor buyursun bide kendisi yaşasın

ne kadar vicdansız hamile bir kadına seni aldattım diyor bide .bu ne biçim adam kardeşim ya .bukadar vicdansız nasıl olabiliyor bu erkekler anlamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…