- 15 Ocak 2014
- 5.956
- 5.136
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Tamamen sizin yazdıklarımızdan yola çıkarak söylüyorum ki siz çok zor bir insansınız .
Dilinizin ayarı yok ve özellikle hareketleriniz hatta görmesem bile bence mimikleriniz sınır bozan cinsten
Konularınızdan yola çıkarak size şöyle genel olarak bakıyorum da siz eşinizin üstüne çok gidiyorsunuz ve eşinizin ne fiziki yorgunluğunu ne ruhsal yorgunluğunu ne de maddi yorgunluğunu dikkate almıyorsunuz.Eşiniz sizin davranışlarınıza çok sert tepki gösteriyor gibi duruyor ama siz eşinize karşı o kadar bencilsiniz ki eşiniz artık dayanamayıp patlıyor resmen.Eski bir konunuzu hatırlıyorum alt açma mevzusu yani eşinizin yerinde kim olsa daha beterini yapar çünkü kendimden biliyorum iş yorgunluğu ve uykusuzluk birleşince deli gibi oluyorum ve uyumamı engelleyeni de hiç affetmem.Bu son olayınıza gelince siz diyorsunuz ya konu doğum günü değil aslında konu doğum günü ve sizin bunun gibi umarsız bir çok harcamanız ,eşinizi içten içe delirtiyorsunuz adam son kıvılcımda alevleniyor siz de kenara geçip ayy ben ne yaptım ki diyorsunuz.Ha sizin gibi bayanlar çok var fakat herkesin eşi de böylesini haklı olarak kabul etmez
Bu kadarcık kavga Yüzünden ayrılacaksan zaten Evliliğin pamuk ipliğine bağlı senin . Her evlilikte olur önemli olan baska Kişilerin yanında gurur Kırıcı olmamak ama olayı sen başlamışsın . Geldiğin yeri nasıl unuttun vs deseydi eşim bana onu hiç affetmezdim .
"Geldigin yeri nasil unuttun" kelimesiyle baslamis hersey. Ben sizi haksiz buldum. Dogum gunu olayinda da birlikte esinizin onayini alarak mi yapmaya karar verdiniz?
Ben olsam bebegimin dogum gununu esim ve bebegimle kutlardim. Boylesi daha anlamli olurdu.
Altta yatan bazi sorunlariniz var esinizle. Once onlari cozun. Cunku esiniz en ufak seyde parliyor. Ancak siz de agir konusuyorsunuz yani esinizi bir sekilde kiskirtiyorsunuz gibi.
Eve gelmissiniz mesela hala "Alkah indan bulsun" diyorsunuz. Boyle devam edecekseniz niye dondunuz ki o eve. Ne yapmasini bekliyordunuz ki, yalvarmasini ya da aglamadini mi?
Biraz empati yapip karsi tarafin da yerine koyun kendinizi. Biraz susmayi da ogrenin. Ya da sakin olmayi, beddua etmeden agir sozler etmeden konusmayi deneyin...kaprisi erkekler bir yere kadar ceker...
Ikinizde birbirinizin damarina iyi basmışsınız.Birbirinize taş atar gibi laf atarsanız evliliginiz hep böyle kavga gürültü gider.Bence bir tarafin alttan alması lazım böyle tartısırken iki tarafında atarlanması olmaz.Siz baslatabilirsiniz saglıklı iletisim kurabilmek adina alttan almayı zamanla eşinizde öğrenecektir.Huzur gibisi var mı şu dünyada.
Kendi gururun kadar karsindaki insaninda gururunu dusunsen ya. Esin illaki sana harclik para birakiyodur ordan yaptirsaydin ya annenin telini. Hem yuzsuzluk yapin hem adama hakaret edin hemde gururum kirildi deyin. Adaminda gururu kirildi ne demek geldigin yeri unutmak. Asil terbiyesizligi siz yapmissiniz. Maddi olarak sikintidasin ama dogum gunu kutlamasi da yapiyosun. Keske duruma gore hareket etseydin bence esin her dedigini yapardi. Esiniz itmekle hatali ama en buyuk hata sizde. Asagilamasaydin itilmezdin. Bence gurur yapma gereksiz cunku git esinin gonlunu al cocuguna yazik
Ben suçlu olabilirim suçum yok demiyorum ama bu resmen şiddet annemin yanında inanın şok oldum zavallı annem de şok oldu.. Bana gitme kal deseydi ona bile razıydım ama umursamdı
Ama siz adama psikolojik siddet uygulamissiniz. Tamam siddet affedilmez ama sizinki de bir cesit siddet.Ben suçlu olabilirim suçum yok demiyorum ama bu resmen şiddet annemin yanında inanın şok oldum zavallı annem de şok oldu.. Bana gitme kal deseydi ona bile razıydım ama umursamdı
Geldigi yerde acindan oluyordu da karnini siz mi doyurdunuz? Madem o kadar biliyorsunuz annenizin telefonunu da siz alin.. neden annenize jest yapacaksiniz diye adam dogum gunu sikintisinin uzerine bir de telefon sikintisi ceksin? Ne kadar yuklenmissiniz yahu adamcagiza yazik, resmen psikolojik siddet gosteriyorsunuz hatanin tamami sizde.. su konudan yola cikarak yazayim, sizi bu adamdan baskasi cekmez biraz olgunlasmaya bakin..
Bakin siz hala sizi itmesine takiyosunuz disardan bi gozle olay cok farkli. Siz kiskirtinca ittiyse o zmn hatali olan sizsiniz. Oncelikle bunu bi kabullenmelisiniz. Kabul etmiyosaniz da sindiremem vs diyosan da ayril cnm. Harcadigin parayi da al yolunu ayir. Esin triplere giriyo ama sende trip attiginin farkinda degilsin. Kimse kimsenin kahrini cekemez. Adam bu zamana kadar elini kaldirmamissa suan kaldiriyosa altinda mutlaka bi sebep vardir. Demek ki adamin sabrini zorluyosun artik. Evlilik boyle bisey bi taraf alttan alcak. Esin almiyosa sen alcaksin. Yoksa da herkes kendi yoluna bakar
Objektif olmam gerekirse,ben erkek olacağım maddi sıkıntılı dönemimde doğum günü için saçıp savuracağım üstüne anneme telefon al.
Eşinizi asıl rencide eden ve şiddet gösteren sizsiniz.
Bende defol derdim,hiç susmayan habire istekte bulunup beni delirten eşten kurtulurdum.
Eş dediğin bir birini tamamlayan demektir,ailenizin yanında sizin ondan beklediğniz kadar oda sizden iltifat görüp,ailenize karşı onure olmak isterken onu yetersiz birine dönüştürmüşsünüz.
Ben size hiç hak veremedim bu konuda.
Öfke ile kalkan zarar ile oturur.
Geldiğin yeri çabuk unuttun ne kadar ağır ne kadar ayıp bir cümle. Benim zoruma gitti açıkcası eşinizi düşünemiyorum. Doğum günü konusunda da küçücük bebeğe böyle abartılı şeyleri anlamsız buluyorum. Alırsınız bir pasta çağırırsınız anne baba yakın arkadaşlar bitti gitti. Böyle büyük kutlamalar yapmayı paralar harcamayı özentilik olarak görüyorum kusura bakmayın.
Eşimi nasıl görüyorsnz? Ne gibi problemler meselaBu konu icin ikinizin de haksiz oldugunu dusunuyordum, eski konularina bakana kadar.
Sizin bence cok daha buyuk problemleriniz var
Iliskiniz bana pek saglikli gelmedi.
Ben bu konuyu okudugumda ikinizin birbirini cok sevdigini,borclardan yoruldugunu,bunaldigini ve eve yansittigini dusunmustum.Eşimi nasıl görüyorsnz? Ne gibi problemler mesela
Tesekkur ederim sanırım bende de patlama oldu ki o lafları söyledim hakkımızda hayırlısıBen bu konuyu okudugumda ikinizin birbirini cok sevdigini,borclardan yoruldugunu,bunaldigini ve eve yansittigini dusunmustum.
Kendi konularina baska bir gozle bakmaya calis,hepsinde esinin hakaretleri var.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Ettim fakat içimde ki birikim Di sanırımTüm sayfaları okuyamadım söylediğiniz kelimelerin ne kadar korkunç olduğunu fark ettiniz mi bunu merak ediyorum doğrusu
Ne kadar dogru yazmişsiniz cok haklisiniz.. Konu sahibi , esiniz maddi anlamda bunaldiysa ona destek olmalisiniz köstek degil.. Dogumgunu bebek icin gereksiz tonla masraf demek.. Ayrica cep telefonu en eski tuşlu olanlar bile 100-150 tl den basliyor. 30 tl ye batarya bile bulamazsiniz. Sadece telefon degil esinizin kizdigi anladigim kadariyla.. Bence abartmayin bir evladiniz var sonucta yuvanizi dagitacak bir durum yokAllah askina su bebeginizin hicbisey anlamayacagi, hatirlamayacagi, insanlardan sklip bunalacagi, uyuyarak ya da aglayarak gecirecegi dogum gunu icin esinizle kavga edip evi mi terkettiniz? Ve hersey de kucucuk cocuga hicbisey ifade etmeyen dogum gunune harcanan para icin he vay arkadas pembik gelinler yuzunden ne hale geldi bu ulke?
Durup sakince bir dusunun DEGER MI?
Bence hata sizde. Yani hem annenizin duyacagi sekilde esinize hakaret ettiginiz icin hem de bavulu topladıktan sonra kb yi aradiginiz icin. Aile bir sir yumagidir. Esinizle aranizda ne kavga gecerse gecsin onlara yansitmamalisinix.Şimdi size en başından uzun uzun ve kendi lehime aleyhime olan herşeyi objektif olarak yazmaya çalışacağım sizden ricam objektif olarak değerlendirip yorum yapmanız..
Eşim çocukluğundan beri fakirlikte büyümüş ama sonra iyi yerlere gelmiş birisi kendi emeği ile okudu meslek sahibi oldu düğün yaptı vs. Evlenince bende çalıştım evimizi arabamızı aldık tabi coğu parayı o verdi benim verdiğim altınlar dahil otuz beş bin vs..
Annem yanıma geldi tatil dolayısıyla eşim de bu ara ben çalışmıyorum ve tek başına kredi ödediğ için oldukça gergin çünkü bebegimizin yaş günü için çok masraf çıktı ister istemez. Sürekli gergin annemin yanında geçen gün tartıştık bana hakaret etti iki gün sonra pasta çiçek vs gönül aldı ama gurur kırdı bir kere.. Annemin teli bozuldu ve dedim ki sen alırmsn çünkü ailemin maddi durumu pek iyi değil yani otuz TL bişey.. Ben alamam parayı ben kazanıyorm gibi saçma sapan laflar etti annem duymuyor bunları bende o kadar sinirlendim ki geldiğin yeri ne çabuk unuttun acından ölüyor dun gibi laflar ettim bunları annem duydu yanımıza geldi çnkü oda bana yine hakaret etti bende elimde oyuncak vardı yere fırlattı darma dağın oldu ewet kızlar ve beş yıldır ilk kez beni annemin yanında kuvvetli şekilde itti normalde asla yapmazdın bende yere düştüm hemen valizimi topladım anneme İstanbul a gidiyoruz dedim babam orda annem kızım dur etme sinirle oldı diyip hâlâ onu savunuyor deliye döndüm anne çabuk dedim ve o dur Bile demedi defol git dedi taksi geldi bindim kaynanam ı aradım sakın İstanbul a gitme ben gelcem yarın dedi sabah geliyor kaynanam. biz bi arkadaşa geldik sabahı bekliyoruz ben gitmek istemiyorum o eve, onun yanına ama hafta sonu bebeğimn yaş günü var herkese haber verildi ne yapacam ne edecem millet umrumda değil ama kırılan gururum ne yapcam akıl verin çok dağınık yazmış olabilirim lütfen akıl verin gitmek en doğrusu galiba.. Ailem de aile değil ki arkamda olsun. Çalısıp bakarım artık bebegime. Kafam davul gibi yavrum zor uyudu ben hâlâ ayakta.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?