Eşim ailem ben gitmek kalmak

Ben suçlu olabilirim suçum yok demiyorum ama bu resmen şiddet annemin yanında inanın şok oldum zavallı annem de şok oldu.. Bana gitme kal deseydi ona bile razıydım ama umursamdı

Geldigi yerde acindan oluyordu da karnini siz mi doyurdunuz? Madem o kadar biliyorsunuz annenizin telefonunu da siz alin.. neden annenize jest yapacaksiniz diye adam dogum gunu sikintisinin uzerine bir de telefon sikintisi ceksin? Ne kadar yuklenmissiniz yahu adamcagiza yazik, resmen psikolojik siddet gosteriyorsunuz hatanin tamami sizde.. su konudan yola cikarak yazayim, sizi bu adamdan baskasi cekmez biraz olgunlasmaya bakin..

Ben suçlu olabilirim suçum yok demiyorum ama bu resmen şiddet annemin yanında inanın şok oldum zavallı annem de şok oldu.. Bana gitme kal deseydi ona bile razıydım ama umursamdı

Bakin siz hala sizi itmesine takiyosunuz disardan bi gozle olay cok farkli. Siz kiskirtinca ittiyse o zmn hatali olan sizsiniz. Oncelikle bunu bi kabullenmelisiniz. Kabul etmiyosaniz da sindiremem vs diyosan da ayril cnm. Harcadigin parayi da al yolunu ayir. Esin triplere giriyo ama sende trip attiginin farkinda degilsin. Kimse kimsenin kahrini cekemez. Adam bu zamana kadar elini kaldirmamissa suan kaldiriyosa altinda mutlaka bi sebep vardir. Demek ki adamin sabrini zorluyosun artik. Evlilik boyle bisey bi taraf alttan alcak. Esin almiyosa sen alcaksin. Yoksa da herkes kendi yoluna bakar

Objektif olmam gerekirse,ben erkek olacağım maddi sıkıntılı dönemimde doğum günü için saçıp savuracağım üstüne anneme telefon al.
Eşinizi asıl rencide eden ve şiddet gösteren sizsiniz.
Bende defol derdim,hiç susmayan habire istekte bulunup beni delirten eşten kurtulurdum.
Eş dediğin bir birini tamamlayan demektir,ailenizin yanında sizin ondan beklediğniz kadar oda sizden iltifat görüp,ailenize karşı onure olmak isterken onu yetersiz birine dönüştürmüşsünüz.
Ben size hiç hak veremedim bu konuda.
Öfke ile kalkan zarar ile oturur.

Ama siz adama psikolojik siddet uygulamissiniz. Tamam siddet affedilmez ama sizinki de bir cesit siddet.

Geldiğin yeri çabuk unuttun ne kadar ağır ne kadar ayıp bir cümle. Benim zoruma gitti açıkcası eşinizi düşünemiyorum. Doğum günü konusunda da küçücük bebeğe böyle abartılı şeyleri anlamsız buluyorum. Alırsınız bir pasta çağırırsınız anne baba yakın arkadaşlar bitti gitti. Böyle büyük kutlamalar yapmayı paralar harcamayı özentilik olarak görüyorum kusura bakmayın.

Diğer konularımı okurmusunz?

Ben doğum günü için masrafları çok aza indirdim tüm süsleri uğraşıp kendim yaptım mesela. Ayrıca bişey olunca ven diyorum harcama şunu almayalım tutumlu olalım diye. Gerçekten savuran biri değilim ben.. Ben itmesine neden takıldım çünkü oda bana sözlü çok sey söyledi örneğin ben kazanıyorm ben çalısıyırm gibi agır cümle kullandı o öyle diyince bende üzerine o lafı dedim. Sözlü şiddet uyguladık karşılıklı ne acı... Onun ki fiziksel şiddet e dönüşünce artık tutamadım valizimi topladım. Annem yalvardı kızım bırak diye taş tan ses geldi ondan gelmedi çok zoruma gitti. Doğum günümüzü yaptık bu arada. Kimseye bişey belli etmedik herşey çok güzeldi fakat ben içimde onu affedemiyorum nasıl unuturum bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Bu konu icin ikinizin de haksiz oldugunu dusunuyordum, eski konularina bakana kadar.
Sizin bence cok daha buyuk problemleriniz var
Iliskiniz bana pek saglikli gelmedi.

Eşimi nasıl görüyorsnz? Ne gibi problemler mesela
Ben bu konuyu okudugumda ikinizin birbirini cok sevdigini,borclardan yoruldugunu,bunaldigini ve eve yansittigini dusunmustum.
Kendi konularina baska bir gozle bakmaya calis,hepsinde esinin hakaretleri var.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Tüm sayfaları okuyamadım söylediğiniz kelimelerin ne kadar korkunç olduğunu fark ettiniz mi bunu merak ediyorum doğrusu

Ya bir bebeğe doğum günü yapmaya eyvallahta sırf millet yapıyor diye "baby shower" yapıp gereksiz o kadar masrafa girmeye ne gerek var hiç anlamıyorum.

Keza maddi durumunuz "kemer sıkma" durumunda ise bana göre düşüncesizliktir bu.

Bir de ağır laflar etmişsiniz adama. 30 tl için ne onun yaptığı ne senin yaptığın doğru davranışlar değil.

Ben bu konuyu okudugumda ikinizin birbirini cok sevdigini,borclardan yoruldugunu,bunaldigini ve eve yansittigini dusunmustum.
Kendi konularina baska bir gozle bakmaya calis,hepsinde esinin hakaretleri var.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Tesekkur ederim sanırım bende de patlama oldu ki o lafları söyledim hakkımızda hayırlısı

Ne kadar dogru yazmişsiniz cok haklisiniz.. Konu sahibi , esiniz maddi anlamda bunaldiysa ona destek olmalisiniz köstek degil.. Dogumgunu bebek icin gereksiz tonla masraf demek.. Ayrica cep telefonu en eski tuşlu olanlar bile 100-150 tl den basliyor. 30 tl ye batarya bile bulamazsiniz. Sadece telefon degil esinizin kizdigi anladigim kadariyla.. Bence abartmayin bir evladiniz var sonucta yuvanizi dagitacak bir durum yok

Size sıkıntı ve stres yasatıyorsa mademelalemde degılderdınız nedenyas gunu yaparsınız minicik çocuga ?

Sizde kusurlusunuz anneniz için harcama yapmadı diye laflar söylemekcan yakmaya calışmak doğru değil

Anneniz varken tartışmaya zemin hazırlamayacaktınız hem kadınıda arada bırakıylrsunuz
Ne desin gidelim dese olmaz kalalım dese olmAz..

Eşinizin yanına dönmek istemıyorsanız neden kv aradınız neden istanbula dönmediniz ?

Beklediğiniz sey esinizin gönlünüzü alması buna da kv ve anneniz biraz sebep olabilir diye bakıyorsunuz

Eşiniz kadar sizde kusurlusunuz bence çünkü tahrik etmişsiniz ‘geldiğin yerleri ne cabuk unuttun’ vs... oyuncak fırlatmak..

Konunun basında belirttiğiniz 35bin tl eşinizin annenize harcama yapmak zorunda hissettiğiniz temel nokta

Bence hata sizde. Yani hem annenizin duyacagi sekilde esinize hakaret ettiginiz icin hem de bavulu topladıktan sonra kb yi aradiginiz icin. Aile bir sir yumagidir. Esinizle aranizda ne kavga gecerse gecsin onlara yansitmamalisinix.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…