- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Diğer konularımı okurmusunz?
Yazılan herseyi okudum. Lütfen burda size yazılanları evliliğiniz, eşiniz için pozitif algilayip dersler çıkarın. Biraz aynada kendinize bakın hep eşinize değil. Hatalarimizi kabul etmek, "tamam suçlu olabilirim ama o da şunu şunu yaptı " demekle olmaz. Ben de oğlum için zamanında doğum günü organizasyonu ayarlamistim eşimin o Ara işleri biraz sallandı diye bende organizasyonu sadece aile arasında evde minimum düzeye indirip yaptım. Misal onun sizi anlamasini bekliyorsaniz siz de esinizi anlayacaksınız. Öyle lafla değil gerçekten düşünüp hak vereceksiniz. Saygı görmek saygı göstermekle olur ancak. Evladınızın hayrına güzel bir yuvanız olur inşallah.
hatırladım seni, sen gece çalışıp gelen adama bebeğin altını değiştir diye üyesin.. eşin de çok küfürbaz, ama onun da sebebini bilmek gerek.. çalışmıyorsun, tek maaşla hem ev, hem araba alıp bir de üstüne yeni doğan bebeğini iyi bir şekilde yaşatmak için gece bile çalışan bir kocan var.. sen ise annene kredi çekmeye bile kalkan, çalışmayan ve her olayda bebeğini bahane eden bir kadınsın.. evliliği yürütemeyeceksen boşan, hayatı her ikiniz için de zehir etme.. ama gidecek yerin yoksa da bir adamı bu kadar kanırtma.. yarın bir gün gerçekten git derse ne gidecek yerin, ne de evliliğin kalır elinde.. bir işe gir çalış, eve bir katkın olsun ama sen çok ailecisin, bunu da törpüle..
Tabi ki yanlış fakat onun yaptığı dha da yanlış beynim durdu ne yapacağöı bilmiyorumCok yanlis. Esinize geldigin yeri unuttun mu demek. Ustelik 30 tl icin.
Bu adilmicak bisi degil.
Fakat ailen icin esinle tartisman hos degil.
Herseyi n hesabini yapmisa benziyorsun.
Ve ilk anlasmazlikta ortaya sunuyorsun. Bence yanlis.
Benim param vardı ama lazım olur diye o versin diye düşündümBence siz k3sin barisirsiniz. Bundan sonra da 30 tl esinizden isteyeceginize esinizden aldiklarinizi biriktirin. 5-5-10 kenara atin cuzdaninizdan 30 tl cikarip berebilirin bu kadar da bagimli olmayin bi zulaniz olsun esinizle kavga etmek yerine boyle yapin. O da tamamen haksiz sayilmaz almamakla ama sizi itmesi tabiki tek basina bosanma sebebi
Gitmeyeceğiniz belliydi zaten. Eşinizin kolunuzdan tutup gitme sensiz yapamam diyeceğini umdunuz ama elinizde patladı olay. Bundan sonra ben sana kızdım uzaya çıkıyorum deseniz bile eşiniz gitme demez. Eee oyuncak değil ki bu="Kriziantemcicegi, post: 54612068, member: 550002"]Eve geldim arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fakat henüz eşimle barışmadım
Bir doğumgününe çağırdığım insanlar diye tutturmuşsunuz, kendinizi rezil etme pahasına gittiğiniz gibi tıpış tıpış dönmüşsünüz. Ne misafir anlayışıymış kendi onurunuzu bile aşmışş.. Yaptıklarınız, söyledikleriniz hoş değil ama itildim şiddet gördüm diyip evi terk edip ayy misafirler gelecek ben eve döndüm demeniz nasıl KOMİK bir insan olduğunuzu resmediyor resmen :) Hayatta bol şans :)
Bir doğumgününe çağırdığım insanlar diye tutturmuşsunuz, kendinizi rezil etme pahasına gittiğiniz gibi tıpış tıpış dönmüşsünüz. Ne misafir anlayışıymış kendi onurunuzu bile aşmışş.. Yaptıklarınız, söyledikleriniz hoş değil ama itildim şiddet gördüm diyip evi terk edip ayy misafirler gelecek ben eve döndüm demeniz nasıl KOMİK bir insan olduğunuzu resmediyor resmen :) Hayatta bol şans :)
Gitmeyeceğiniz belliydi zaten. Eşinizin kolunuzdan tutup gitme sensiz yapamam diyeceğini umdunuz ama elinizde patladı olay. Bundan sonra ben sana kızdım uzaya çıkıyorum deseniz bile eşiniz gitme demez. Eee oyuncak değil ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?