- 9 Eylül 2013
- 12.047
- 27.757
- 798
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ofkeyle kalkan zararla oturur ofke kontrolu sorunu var esindede sendede ama senin ettigin lafta yutulur cinsten degil yani geldigin yeri ne cabuk unuttun falan onun ittirmeside hic ama hic hos degil hele annenin yaninda olmasi kayinvalidenin bu olayi duymasi falan bende 4 yıllık evliyim iyi gunumde oluo kotu gunumde ama hicbirisine ne ailem sahit nede esimin ailesi benim en dikkat ettigim konu budur asla ailelere cok onemli bisey olmadigi surece yansitmamak gerekio bence esini ara emek var dogum gunu icin oda pismansa uzatmayin en cok annenize ve kiziniza uzuldum hakkinizda hayirlisiAnnesi nerde olduğumu biliyor yarın gelip beni almazsa ben nasıl döneceğim gelirse konsurm Ama gelmezse ne yapayım birde işim gücüm yok onca insana haber verdik hafta sonu doğum günü var diye onlara da ne diyeceğim
Bir bebeğin yaş günü için gerginlik yaratacak kadar masraf neden çıkarılır anlamış değilim. Allah ikinizin de yardımcısı olsun.Şimdi size en başından uzun uzun ve kendi lehime aleyhime olan herşeyi objektif olarak yazmaya çalışacağım sizden ricam objektif olarak değerlendirip yorum yapmanız..
Eşim çocukluğundan beri fakirlikte büyümüş ama sonra iyi yerlere gelmiş birisi kendi emeği ile okudu meslek sahibi oldu düğün yaptı vs. Evlenince bende çalıştım evimizi arabamızı aldık tabi coğu parayı o verdi benim verdiğim altınlar dahil otuz beş bin vs..
Annem yanıma geldi tatil dolayısıyla eşim de bu ara ben çalışmıyorum ve tek başına kredi ödediğ için oldukça gergin çünkü bebegimizin yaş günü için çok masraf çıktı ister istemez. Sürekli gergin annemin yanında geçen gün tartıştık bana hakaret etti iki gün sonra pasta çiçek vs gönül aldı ama gurur kırdı bir kere.. Annemin teli bozuldu ve dedim ki sen alırmsn çünkü ailemin maddi durumu pek iyi değil yani otuz TL bişey.. Ben alamam parayı ben kazanıyorm gibi saçma sapan laflar etti annem duymuyor bunları bende o kadar sinirlendim ki geldiğin yeri ne çabuk unuttun acından ölüyor dun gibi laflar ettim bunları annem duydu yanımıza geldi çnkü oda bana yine hakaret etti bende elimde oyuncak vardı yere fırlattı darma dağın oldu ewet kızlar ve beş yıldır ilk kez beni annemin yanında kuvvetli şekilde itti normalde asla yapmazdın bende yere düştüm hemen valizimi topladım anneme İstanbul a gidiyoruz dedim babam orda annem kızım dur etme sinirle oldı diyip hâlâ onu savunuyor deliye döndüm anne çabuk dedim ve o dur Bile demedi defol git dedi taksi geldi bindim kaynanam ı aradım sakın İstanbul a gitme ben gelcem yarın dedi sabah geliyor kaynanam. biz bi arkadaşa geldik sabahı bekliyoruz ben gitmek istemiyorum o eve, onun yanına ama hafta sonu bebeğimn yaş günü var herkese haber verildi ne yapacam ne edecem millet umrumda değil ama kırılan gururum ne yapcam akıl verin çok dağınık yazmış olabilirim lütfen akıl verin gitmek en doğrusu galiba.. Ailem de aile değil ki arkamda olsun. Çalısıp bakarım artık bebegime. Kafam davul gibi yavrum zor uyudu ben hâlâ ayakta.......
Öncelikle nasıl oldun biraz sakinlestin mi? Öfkeyle kalkıp zararla oturma babasız çocuk büyütmek çok zor emin ol şuan benim esimi görsen kendi eşine şükür edersin benim doğumum için çok maddi skntiya girdik ve şimdi her saniye lar sayiyo başkasına kızıyo bana patliyo ama bu aşamada sen sakin olman lazım yaptığı ayıp ama sende ağır konuşmuşsunHepinize çok teşekkür ederim
Öncelikle nasıl oldun biraz sakinlestin mi? Öfkeyle kalkıp zararla oturma babasız çocuk büyütmek çok zor emin ol şuan benim esimi görsen kendi eşine şükür edersin benim doğumum için çok maddi skntiya girdik ve şimdi her saniye lar sayiyo başkasına kızıyo bana patliyo ama bu aşamada sen sakin olman lazım yaptığı ayıp ama sende ağır konuşmuşsun
Okudum haklısınız nazara inanıyorumEvvela sakin ol bir ayetel Kürsi oku derin derin nefes al kendine gelll canım sonra eşinle anlaşmanın bir yolunu bul ağzınla söylüyorsun dört yıl sonra çocuğum oldu diye ne güzel ev almışsın iz araba almissiniz iyi yerlere gelmissiniz annenizin telefonu bozulduysa bozuldu bunu eşinize söylemeden de yapabilirdiniz eşim bunalımda maddi sıkıntılardan dolayı diyorsunuz üstelik annenize o otuz TL'yi çaktırmadan verip anne al bu parayı telefonunu hallet diyebilirdiniz bir otuz TL için konu nerelere gelmiş yahu yazık çocuğa yazık ona acıdım
Evime döndüm sabah annesi ile geldi ama benimle konşmadı hâlâ inadından ödün vermiyor annesi konuştu güzel güzel bende onca millete haber verdiğim için döndüm mecbur. Yani dönmek istedim sanırımBu gun ne yaptiniz anlastiniz mi? Yoksa siz istanbula mi döndünüz
TeşekkürlerSenin eşin tam bir öküz
Hoş seninki saman taşımaya bile yaramaz
Sakın ol kuzum bebisib için bi yaşında şimdiden kavga yi öğrenmesinSabah annesi ile geldi. Annesi hadi gidelim olmaz falan diye uzun uzun konuştu eşim geliyorsa gelsin diyor başka bişey demedi hâlâ atar yapıyor. Evime döndüm zira herkese haber verdim benim sülalem benim arkadaşım hepsi yaş günü var sanıyor. Alşam annesinin yanında kötü konustm bana bunları yaşattı allahıjdan bulsun dedim eşim de sen bul falan dedi. Biraz zaman geçti ben pasta börekl uğraştım oda biraz bebekle falan ilgindi konumuzla ilgili hiç konusmadk
Şimdi size en başından uzun uzun ve kendi lehime aleyhime olan herşeyi objektif olarak yazmaya çalışacağım sizden ricam objektif olarak değerlendirip yorum yapmanız..
Eşim çocukluğundan beri fakirlikte büyümüş ama sonra iyi yerlere gelmiş birisi kendi emeği ile okudu meslek sahibi oldu düğün yaptı vs. Evlenince bende çalıştım evimizi arabamızı aldık tabi coğu parayı o verdi benim verdiğim altınlar dahil otuz beş bin vs..
Annem yanıma geldi tatil dolayısıyla eşim de bu ara ben çalışmıyorum ve tek başına kredi ödediğ için oldukça gergin çünkü bebegimizin yaş günü için çok masraf çıktı ister istemez. Sürekli gergin annemin yanında geçen gün tartıştık bana hakaret etti iki gün sonra pasta çiçek vs gönül aldı ama gurur kırdı bir kere.. Annemin teli bozuldu ve dedim ki sen alırmsn çünkü ailemin maddi durumu pek iyi değil yani otuz TL bişey.. Ben alamam parayı ben kazanıyorm gibi saçma sapan laflar etti annem duymuyor bunları bende o kadar sinirlendim ki geldiğin yeri ne çabuk unuttun acından ölüyor dun gibi laflar ettim bunları annem duydu yanımıza geldi çnkü oda bana yine hakaret etti bende elimde oyuncak vardı yere fırlattı darma dağın oldu ewet kızlar ve beş yıldır ilk kez beni annemin yanında kuvvetli şekilde itti normalde asla yapmazdın bende yere düştüm hemen valizimi topladım anneme İstanbul a gidiyoruz dedim babam orda annem kızım dur etme sinirle oldı diyip hâlâ onu savunuyor deliye döndüm anne çabuk dedim ve o dur Bile demedi defol git dedi taksi geldi bindim kaynanam ı aradım sakın İstanbul a gitme ben gelcem yarın dedi sabah geliyor kaynanam. biz bi arkadaşa geldik sabahı bekliyoruz ben gitmek istemiyorum o eve, onun yanına ama hafta sonu bebeğimn yaş günü var herkese haber verildi ne yapacam ne edecem millet umrumda değil ama kırılan gururum ne yapcam akıl verin çok dağınık yazmış olabilirim lütfen akıl verin gitmek en doğrusu galiba.. Ailem de aile değil ki arkamda olsun. Çalısıp bakarım artık bebegime. Kafam davul gibi yavrum zor uyudu ben hâlâ ayakta.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?