Eşim ailem ben gitmek kalmak

Bir de gidecekseniz gerçekten gitmek niyetinde olduğunuzda gidin
Böyle acaba arkamdan gelecek mi ne zaman özür dileyecek diye döne döne giderseniz
Gitmenizin bir manasi da kalmaz

eşinin yaptıkları hiç hiç hoş değil. ama sen de düşünceli değilsin. borç olduğunu bile bile niye masraflı yaş günü yapıyosun ki. bide üstüne telefon parası istemişsin. borç varsa borca göre yaşanır. eşinin yaptığı kesinlikle yanlış. bu olaya boşanılır mı bilemedim

Ofkeyle kalkan zararla oturur ofke kontrolu sorunu var esindede sendede ama senin ettigin lafta yutulur cinsten degil yani geldigin yeri ne cabuk unuttun falan onun ittirmeside hic ama hic hos degil hele annenin yaninda olmasi kayinvalidenin bu olayi duymasi falan bende 4 yıllık evliyim iyi gunumde oluo kotu gunumde ama hicbirisine ne ailem sahit nede esimin ailesi benim en dikkat ettigim konu budur asla ailelere cok onemli bisey olmadigi surece yansitmamak gerekio bence esini ara emek var dogum gunu icin oda pismansa uzatmayin en cok annenize ve kiziniza uzuldum hakkinizda hayirlisi

Evvela sakin ol bir ayetel Kürsi oku derin derin nefes al kendine gelll canım sonra eşinle anlaşmanın bir yolunu bul ağzınla söylüyorsun dört yıl sonra çocuğum oldu diye ne güzel ev almışsın iz araba almissiniz iyi yerlere gelmissiniz annenizin telefonu bozulduysa bozuldu bunu eşinize söylemeden de yapabilirdiniz eşim bunalımda maddi sıkıntılardan dolayı diyorsunuz üstelik annenize o otuz TL'yi çaktırmadan verip anne al bu parayı telefonunu hallet diyebilirdiniz bir otuz TL için konu nerelere gelmiş yahu yazık çocuğa yazık ona acıdım

Bir bebeğin yaş günü için gerginlik yaratacak kadar masraf neden çıkarılır anlamış değilim. Allah ikinizin de yardımcısı olsun.

Hepinize çok teşekkür ederim
Öncelikle nasıl oldun biraz sakinlestin mi? Öfkeyle kalkıp zararla oturma babasız çocuk büyütmek çok zor emin ol şuan benim esimi görsen kendi eşine şükür edersin benim doğumum için çok maddi skntiya girdik ve şimdi her saniye lar sayiyo başkasına kızıyo bana patliyo ama bu aşamada sen sakin olman lazım yaptığı ayıp ama sende ağır konuşmuşsun

Sabah annesi ile geldi. Annesi hadi gidelim olmaz falan diye uzun uzun konuştu eşim geliyorsa gelsin diyor başka bişey demedi hâlâ atar yapıyor. Evime döndüm zira herkese haber verdim benim sülalem benim arkadaşım hepsi yaş günü var sanıyor. Alşam annesinin yanında kötü konustm bana bunları yaşattı allahıjdan bulsun dedim eşim de sen bul falan dedi. Biraz zaman geçti ben pasta börekl uğraştım oda biraz bebekle falan ilgindi konumuzla ilgili hiç konusmadk

Okudum haklısınız nazara inanıyorum

Bu gun ne yaptiniz anlastiniz mi? Yoksa siz istanbula mi döndünüz
Evime döndüm sabah annesi ile geldi ama benimle konşmadı hâlâ inadından ödün vermiyor annesi konuştu güzel güzel bende onca millete haber verdiğim için döndüm mecbur. Yani dönmek istedim sanırım

Sakın ol kuzum bebisib için bi yaşında şimdiden kavga yi öğrenmesin

Birer hafta araliklarla esinizi anlatan konular aciyorsunuz.
Demek ki yolunda gitmeyen birseyler var. Kayinvalide de gelinc3 oturun herkes etegindeki taslari doksun bence.
Dogumgununu de yapmayiverin Allah askina.
Anlamiyorum zatem maddi sıkıntıya sokacak kadar niye onemseniyor boyle.
Resmen moda oldu baska da birsey degil.

Konularınızdan yola çıkarak size şöyle genel olarak bakıyorum da siz eşinizin üstüne çok gidiyorsunuz ve eşinizin ne fiziki yorgunluğunu ne ruhsal yorgunluğunu ne de maddi yorgunluğunu dikkate almıyorsunuz.Eşiniz sizin davranışlarınıza çok sert tepki gösteriyor gibi duruyor ama siz eşinize karşı o kadar bencilsiniz ki eşiniz artık dayanamayıp patlıyor resmen.Eski bir konunuzu hatırlıyorum alt açma mevzusu yani eşinizin yerinde kim olsa daha beterini yapar çünkü kendimden biliyorum iş yorgunluğu ve uykusuzluk birleşince deli gibi oluyorum ve uyumamı engelleyeni de hiç affetmem.Bu son olayınıza gelince siz diyorsunuz ya konu doğum günü değil aslında konu doğum günü ve sizin bunun gibi umarsız bir çok harcamanız ,eşinizi içten içe delirtiyorsunuz adam son kıvılcımda alevleniyor siz de kenara geçip ayy ben ne yaptım ki diyorsunuz.Ha sizin gibi bayanlar çok var fakat herkesin eşi de böylesini haklı olarak kabul etmez

Bu kadarcık kavga Yüzünden ayrılacaksan zaten Evliliğin pamuk ipliğine bağlı senin . Her evlilikte olur önemli olan baska Kişilerin yanında gurur Kırıcı olmamak ama olayı sen başlamışsın . Geldiğin yeri nasıl unuttun vs deseydi eşim bana onu hiç affetmezdim .

"Geldigin yeri nasil unuttun" kelimesiyle baslamis hersey. Ben sizi haksiz buldum. Dogum gunu olayinda da birlikte esinizin onayini alarak mi yapmaya karar verdiniz?
Ben olsam bebegimin dogum gununu esim ve bebegimle kutlardim. Boylesi daha anlamli olurdu.
Altta yatan bazi sorunlariniz var esinizle. Once onlari cozun. Cunku esiniz en ufak seyde parliyor. Ancak siz de agir konusuyorsunuz yani esinizi bir sekilde kiskirtiyorsunuz gibi.
Eve gelmissiniz mesela hala "Alkah indan bulsun" diyorsunuz. Boyle devam edecekseniz niye dondunuz ki o eve. Ne yapmasini bekliyordunuz ki, yalvarmasini ya da aglamadini mi?
Biraz empati yapip karsi tarafin da yerine koyun kendinizi. Biraz susmayi da ogrenin. Ya da sakin olmayi, beddua etmeden agir sozler etmeden konusmayi deneyin...kaprisi erkekler bir yere kadar ceker...

Ikinizde birbirinizin damarina iyi basmışsınız.Birbirinize taş atar gibi laf atarsanız evliliginiz hep böyle kavga gürültü gider.Bence bir tarafin alttan alması lazım böyle tartısırken iki tarafında atarlanması olmaz.Siz baslatabilirsiniz saglıklı iletisim kurabilmek adina alttan almayı zamanla eşinizde öğrenecektir.Huzur gibisi var mı şu dünyada.

Kendi gururun kadar karsindaki insaninda gururunu dusunsen ya. Esin illaki sana harclik para birakiyodur ordan yaptirsaydin ya annenin telini. Hem yuzsuzluk yapin hem adama hakaret edin hemde gururum kirildi deyin. Adaminda gururu kirildi ne demek geldigin yeri unutmak. Asil terbiyesizligi siz yapmissiniz. Maddi olarak sikintidasin ama dogum gunu kutlamasi da yapiyosun. Keske duruma gore hareket etseydin bence esin her dedigini yapardi. Esiniz itmekle hatali ama en buyuk hata sizde. Asagilamasaydin itilmezdin. Bence gurur yapma gereksiz cunku git esinin gonlunu al cocuguna yazik

Tamamen sizin yazdıklarımızdan yola çıkarak söylüyorum ki siz çok zor bir insansınız .
Dilinizin ayarı yok ve özellikle hareketleriniz hatta görmesem bile bence mimikleriniz sınır bozan cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…