- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Evlendik. annemin çalışmıyor. vefat eden babasından 400 lira alıyor sadece. eve ben bakıyordumDaha evlenmedinizmi anlamadım tam henüz evlenmediyseniz o karar veremez yardım Edip etmiycenize annenizin geliri yokmu
anneme vereceğim para sadece 3500 civarı bir miktar. çok bir şey de değil.Eşin ayıp etmiş aslında. Mezarı da yaptırıcaz diye hemen öne sürmesi hoş değil.
Ama sizin durumu da bilmemiz lazım.
Sizin borcunuz var mı? Belki daha acil bir borcunuz var ise eşin önce kendinizi düşünmeniz gerektiğini düşünüyordur.
Ben borcum yoksa aileme destek olabilirim. Ama benim varken onlara da desteğim sınırlı olur.
Çalışan sizsiniz bide onlar aileniz bu eşinizin karar verice bir şey değil bence ayıp etmiş kaldiki evde 2 kardeşiniz varmisanneniz ayrım yaptıysa bile kardeşlerin suçu yokanneme vereceğim para sadece 3500 civarı bir miktar. çok bir şey de değil.
işe başladığında da yardım edersin onlara diyor. etmemen lazım diyor yani. bizim durumumuz iyi sayılır. eşim memur. kira gelirimiz de var.
Part time da olsa iş bakıcak kendine. ama o parayla doğalgaz yaptıramaz. bunu da ben yaptırmak istedim.400 lirayla nasil gecinilirki : (
zaten eşimden para almıyorum konuyla ilgili. bana diyo benim param seninse seninki de bizimÇalışan sizsiniz bide onlar aileniz bu eşinizin karar verice bir şey değil bence ayıp etmiş kaldiki evde 2 kardeşiniz varmisanneniz ayrım yaptıysa bile kardeşlerin suçu yok
derdim para değil diyo beni korumak istiyormuş.Yardim dedigin baskalarinin gozunde “iyi” olmak icin yapilan bisey degil. Ben yardimimi yapayim da kotu olursam o beni ilgilendirir seni degil dersin esine. Bu arada ailenle kotu bisey yasarsan konu ne olursa olsun anlatma esine.
Allahtan korksun be birde kira geliri varmis daha ne istiyor esiniz anlamiyorum.
ben böyle tepki verceğini düşünmedim. annemler onun yanında bir kaç kez beni üzdü. ondan sonra cephe aldıAnneniz ve kardeşleriniz için vereceğiniz 3500 liraya mı kalmış eşiniz? bu kadar paragöz olmasın... nasıl geçinsin o insanlar?
Evet çalısmaya başlayınca da yardım edeceğim de.
Ki yardım et mutlaka.
Ayda 300-500...
kardeşin de evlenip gidince annen küçük kardeşinle nasıl yaşayacak? Aç mı kalacaklar? 2 kız kardeş, destek olmaya devam edeceksiniz tabiki.
Anne hakkı diye bir şey duymamış mı eşiniz?
Ve en tahammül edemediğim nokta, evlenmeden önce konuşmadınız mı?
çalışmasını ima ettiğimde benle kavga etti. sana ağır mı geliyorum diye. sizi büyütürken çalışmadım kardeşinizin ne suçu var diyordu. ama artık çalışcak mecburenannenin calisma imkani yok mu? bi yandan seni bi yandan nisanlini anliyorum. insan bi alisti mi sonu gelmiyo. her defasinda bu son diyorum yine hep birsey cikiyor, ve ayni durumdayim herzaman kötü benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?