Eşim aileme yardım etmemi istemiyor

Birincisi bu senin paran ve en önemlisi senin annen, eşi olmayan bir kadına yardım söz konusu, el olsa laf edilmez.

En kisa zamanda ise gircem anneme de düzenli yardım da buluncam.
Senden 3 kuruş istemem beklemem korkma. Bana da karışmaya kalkma derdim ben olsam..

Eve benim baktığımı ailemin durumunu biliyordu, ben zaten işten ayrıldım iş saatlerimiz uymuyordu eşimle. şu an çalışmıyorum
O zaman durumları biliyordun, kendi ailen olsa ne yapardın diye posta koymanızı çoktan hak ediyor. Ama sizin de bir iş bulmanız lazım bir an önce. Bu adamla maddi konularda çok takışacaksınız belli ki. Allah kolaylık versin.

içimden bir şey koptu gitti zaten

söyledim. senin ailenin ihtiyacı olsa ben asla verme demem dedim.
iş bulsam nolcak, çalışırsan da vermek istersin diyor bana. iyice sinirim bozulsu

canım dedim. bana diyor ki aileyiz artık senin paran benim param yok. benim param da benim mi o zaman diyor

ben böyle tepki verceğini düşünmedim. annemler onun yanında bir kaç kez beni üzdü. ondan sonra cephe aldı

Kendi ailesi kusursuz mu be?
Hiç mi tartistikları olmamış?

Parayi seviyorum desin açık konuşsun.

Bu arada kendi seni hiç üzmeyecekmis He mi?
Popomla gülesim var şuan :)

söyledim. senin ailenin ihtiyacı olsa ben asla verme demem dedim.
iş bulsam nolcak, çalışırsan da vermek istersin diyor bana. iyice sinirim bozulsu
O zaman kalbur üstü aileden bir kadınla evlenseymiş beyefendi. Madem durumları biliyordu, şimdi çenesini kapaması lazım. Para değil, sizin ne kadar üzüldüğünüz önceliği olmalı şu durumda. Valla yerinizde olsam işe de girerim, aileme yardım da ederim. Bunlar eşinize sürpriz durumlar değilmiş çünkü, biliyormuş başından beri.

Bak derdime derman arkadaşım sana geçen konunda bahsettıgım buydu .
Bu yüzden hemen çocuk yapma dedim . Eşini iyice tanı dıye. Ama sen ve diğer kişiler laga luga yapıp durdunuz.
O kadar emınım daha çok sıkıntılar yaşıyacaksınız çünkü yenı evlendınız bırbırınıze alışmaya çalışıyorusnuz.
Bu süreçte bırde bebekle ugrasmayın demek ıstedım .
Umarım şmdi eleştirimi anlamışsındır.

Konuna yorumum ; Aile kurumunda para ayırmaya karşıyım . Eşinle adam akıllı konus ve annemle 400 tl maaşla geçinemıyor o benım annem yardım etmek zorundayım de. Ve annenle yaaşadığın sıkıntıları eşine söyleme . Çünkü her anne kız yaşar bazen bu sorunları. Anne de sorundan bahst böyle yaptıgın için sana yardım edemıyorum de ve orta yolu bul .

Son düzenleme:
Ben esinizin sirf paragöz olduguna inanmiyorum. Dediginize göre ailenizin size karsi nankör oldugunu düsünüyor. Bence önce haklilik payini düsünün. Sahsen esimin ailesi ona kötü davransa bende maddi yardima sicak bakmam. Yasaklarmiym? Hayir. Ama cok acil olmadikca mümkün oldukca para vermesini istemem. Parasini bana versin diye degil, ama kendini kullandirmasin diye. Esinizin yaninda neler yasandi bilmiyorum. Ama konusarak cözemeyecegiz birsey degil. Babaniz olmadigi icin herkes elini tasin altina koymali elbette. Kardeslerinuz okuyor daha. Para senin karisamaz diyenlere katilmiyorum. Esler birbirinden paralarini kacirmamalilar. Büyük rakamlar söz konusu ise ortak karar alinmali

öyle içim bulandı ki, parayı vermeyi geçtim zaten vericem
bu tavırda olması çok canımı yakıyor

Aldigim tazminatin tam rakamani söylemezdim... anneme yardim ederdim... yani en azindan mezarligi yaptirin

Annem de çalışma konusunda çok hevesli değil. babamdan maaş alan kardeşimden destek istedi.

Anneniz size güvenerekmi yapmış diğer çocukları ne demek hevesli değil. Siz çalışıp yırtının o evde otursun eşiniz haklı bence. Siz yardım ettikce hiçbir zaman ayakları üstünde durmayacak ehh bunun yaşlılığı var ozaman napacak emekli maaşıda olmazsa.

zaten versem nasıl olur diye konuştum. benim param veririm demedim bile.
aileme tavır aldı anneme özellikle. annem eşimin yanında hatta bir çok insanın yanında bana bağırdı salak vs diye.
nişanlılık zamanı yine öyle şikayet ede ede yaptı bir çok şeyi. ben de üzüldüm. bunlara taktı o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…