- 3 Eylül 2012
- 21.898
- 57.823
- 798
- Konu Sahibi derdime derman
-
O zaman durumları biliyordun, kendi ailen olsa ne yapardın diye posta koymanızı çoktan hak ediyor. Ama sizin de bir iş bulmanız lazım bir an önce. Bu adamla maddi konularda çok takışacaksınız belli ki. Allah kolaylık versin.Eve benim baktığımı ailemin durumunu biliyordu, ben zaten işten ayrıldım iş saatlerimiz uymuyordu eşimle. şu an çalışmıyorum
içimden bir şey koptu gitti zatenPara senin , evlenmeden önce çalışıp hak etmişsin, vereceğim de bu kadar
Yardıma ihtiyacı olan bir ailen olduğunu zaten biliyor, aklınca şimdiden önünü kesmek istiyor
Sen bu kadar hassas davranıp, hakkı olmayan bir para ile ilgili onun gönlünü yapmaya çalışırken onun tavrına bak, eşini de iyi tart bence
söyledim. senin ailenin ihtiyacı olsa ben asla verme demem dedim.O zaman durumları biliyordun, kendi ailen olsa ne yapardın diye posta koymanızı çoktan hak ediyor. Ama sizin de bir iş bulmanız lazım bir an önce. Bu adamla maddi konularda çok takışacaksınız belli ki. Allah kolaylık versin.
onu gördüm toplam alacağınız parayı sordum?annenlere vereceğim para 3500 civarında. çok da değil
Suanda yaptiginiz gibi esinizi savunuyorsunuz herkes ailesiyle tartisiyor ama bu benim esimi ilgilwndirmez esiminde ailesiyle olan bagi beni ilgilendirmeznasıl veriliyor o cesaret ?
canım dedim. bana diyor ki aileyiz artık senin paran benim param yok. benim param da benim mi o zaman diyorBirincisi bu senin paran ve en önemlisi senin annen, eşi olmayan bir kadına yardım söz konusu, el olsa laf edilmez.
En kisa zamanda ise gircem anneme de düzenli yardım da buluncam.
Senden 3 kuruş istemem beklemem korkma. Bana da karışmaya kalkma derdim ben olsam..
ben böyle tepki verceğini düşünmedim. annemler onun yanında bir kaç kez beni üzdü. ondan sonra cephe aldı
canım eşimi savunsam konu mu açarım buraya yapmaSuanda yaptiginiz gibi esinizi savunuyorsunuz herkes ailesiyle tartisiyor ama bu benim esimi ilgilwndirmez esiminde ailesiyle olan bagi beni ilgilendirmez
öyle diyor para umrumda değil diyorKendi ailesi kusursuz mu be?
Hiç mi tartistikları olmamış?
Parayi seviyorum desin açık konuşsun.
Bu arada kendi seni hiç üzmeyecekmis He mi?
Popomla gülesim var şuan :)
hepsi o kadar canımonu gördüm toplam alacağınız parayı sordum?
eğer sizin vereceğiniz devede kulak kalacaksa konuşmasın eşiniz
O zaman kalbur üstü aileden bir kadınla evlenseymiş beyefendi. Madem durumları biliyordu, şimdi çenesini kapaması lazım. Para değil, sizin ne kadar üzüldüğünüz önceliği olmalı şu durumda. Valla yerinizde olsam işe de girerim, aileme yardım da ederim. Bunlar eşinize sürpriz durumlar değilmiş çünkü, biliyormuş başından beri.söyledim. senin ailenin ihtiyacı olsa ben asla verme demem dedim.
iş bulsam nolcak, çalışırsan da vermek istersin diyor bana. iyice sinirim bozulsu
öyle içim bulandı ki, parayı vermeyi geçtim zaten vericemO zaman kalbur üstü aileden bir kadınla evlenseymiş beyefendi. Madem durumları biliyordu, şimdi çenesini kapaması lazım. Para değil, sizin ne kadar üzüldüğünüz önceliği olmalı şu durumda. Valla yerinizde olsam işe de girerim, aileme yardım da ederim. Bunlar eşinize sürpriz durumlar değilmiş çünkü, biliyormuş başından beri.
sizin paranız sizi ilgilendirir nasıl mutluysanız öyle davranınhepsi o kadar canım
Annem de çalışma konusunda çok hevesli değil. babamdan maaş alan kardeşimden destek istedi.
zaten versem nasıl olur diye konuştum. benim param veririm demedim bile.Ben esinizin sirf paragöz olduguna inanmiyorum. Dediginize göre ailenizin size karsi nankör oldugunu düsünüyor. Bence önce haklilik payini düsünün. Sahsen esimin ailesi ona kötü davransa bende maddi yardima sicak bakmam. Yasaklarmiym? Hayir. Ama cok acil olmadikca mümkün oldukca para vermesini istemem. Parasini bana versin diye degil, ama kendini kullandirmasin diye. Esinizin yaninda neler yasandi bilmiyorum. Ama konusarak cözemeyecegiz birsey degil. Babaniz olmadigi icin herkes elini tasin altina koymali elbette. Kardeslerinuz okuyor daha. Para senin karisamaz diyenlere katilmiyorum. Esler birbirinden paralarini kacirmamalilar. Büyük rakamlar söz konusu ise ortak karar alinmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?