- 16 Temmuz 2017
- 194
- 240
- 23
- 35
- Konu Sahibi nilesselinn
-
Aynen ben de öyle düşünüyorum giderken evin anahtarını almış bir de yarın işe gidecek üniformaları evde nasıl bitirmekse bu. Ben de diğer anahtarı kapının arkasına taktım gelirse açamasın kapıyı diye.En iyisini yapmışsınız. Geri adım atmayın. Gelip sizden ve ailenizden Özür dileyene kadar da affetmeyin
EGM mensubu mu?Aynen ben de öyle düşünüyorum giderken evin anahtarını almış bir de yarın işe gidecek üniformaları evde nasıl bitirmekse bu. Ben de diğer anahtarı kapının arkasına taktım gelirse açamasın kapıyı diye.
Yok TSKEGM mensubu mu?
Alayının psikolojisi bozuk, ya da bana öyle geliyor.EGM mensubu mu?
Kesinlikle öyle ama bunu anlamıyorlar işte. Dertleri benimle de değil aslında ailemi istemiyorlar sadece. Kendi kızını ve damadını boyunduruğu altına aldı ve bize bunu yapamadığı için deliriyor resmen annesi. Kadın herkesi yönetmek isteyen her şeyden haberim olsun diyen biri.Ailesinin akillanmasi lazımdı sizi ve ailenizi istemiyorlar sizin evinize girecekler mantıklı değil sevmesen bile belli etmiyeceksin kardeşim her kaynana kayinbaba çok mu seviyo sanki gelinini damadini ama çocuklarının mutluluğu için ses çıkarmamak lazım
Belki haklısınız bilmiyorum. Babam eve gidince konuşalım hep beraber demiş eve gelince konuyu açtılar. Babam da bana kızdı bu şekilde davrandığım için zaten ama ben burada sakin konuşulacak bir sebep göremiyorum. Ne demeliyim ailem gitsin tamam mı diyeyim zaten normalde iyi davranıyordu kendi ailesi arayıp doldurdu diye düşünüyorum. 1 gün boyunca da surat astı zaten o yüzden de sinirliydim üstüne böyle yapınca olan oldu işte.Artık böyle konuları görünce çok üzülüyorum gerçekten..
Bence pişman olacaksın öyle yaptığına. Kendimden biliyorum çünkü. Bende senin olayınla aynısını yaşadım nerdeyse. Öfkene yenilmişsin. Madem bu kadar kolay eşini gözden çıkarıyorsun neden evlendin ki.. ayrıca babanı alıp dışarda konuşmuş ne güzel, nasıl üslupla konuştuğunu bilmiyorsun. Belki gayet kibar efendi ve üzgün olduğunu belirterek konuştu içimi döktü. Babanın böyle büyütmesi de saçma. Haklısın oğlum deyip gerekeni yapardı.
Şuan böyle davranarak eşinin ailesini haklı çıkardın.
Bende senin gibi Aynı hatayı, aynı üslubu sergiledim Nişanlıma aylarca, benim de eyvallahım yoktu defol git derdim.
Şimdi sonuç ne biliyor musun,
Düğünüme 1 ay kala yine sinirime yenilip ailem dedim ve Nişanlım bu işi bitirdi..
Vallahi çok yazık ediyorsunuz böyle yaparak. Ailenin yanında eşine bağırmak nedir Allah aşkına.
Değer bilmemiz için kaybetmemiz gerekiyor illa ki..
Ne kadar cogaldi esinin ailesini evden kovan bunlardan biri de benim malesef.insani çileden cikariyorlar cunku.esinin arkanda durmasi onemli burda.lutfen geri adim atma yoksa tepene binerler.aynilari fazlasiyla yasadim ben.Merhaba kızlar, size biraz önce olan bir olayı anlatmak istiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Daha nişanlıyken birsürü şey yaptılar ve onların yüzüne siz böyle devam edecekseniz sizi bir daha görmek istemiyorum gelmiycem gitmiycem demiştim. Neyse bunlar çok kaale almadılar ama sonuç olarak ben düğünden sonra da gelip gitmeyince hatta muhattap bile olmayınca baya kudurdular. Eşim de bundan haberdardı son kez konuş demişti o zaman konuşup bunları söylemiştim. Ailem de görüşmüyor onlarla. En basitinden ben trafik kazası yapmıştım ve babası babamı arayıp gözün aydın kızın kaza yaptı demişti siz düşünün daha nasıl pislik bir aile. Neyse bizimle iletişim kuramayınca bunlar 1 senedir benim halamı amcamı arayıp hatta evlerine kadar gidip beni ve ailemi şikayet etmişler. Daha çok ailemi etmişler tabiki. Benim ailem beni dolduruyormuş güya. Bizim akrabalar da dinlemiş bi güzel neyse onlara gerekeni söyledim ben zaten benden özür dilediler akrabalarım. Olay şu ki benim ailem şu an benim evimde eşim de 4 gün filan onlara çok iyi davrandı dün dışarı çıktı geldi ne olduysa birden surat asmaya hiç konuşmamaya başladı bana da söylemiyor ne olduğunu. Bugün babama biraz dolaşmaya çıkalım dedi ve çıkınca söylediği şey şu: kendi ailesi gelemiyormuş bu yüzden benim ailemin gelmesinden rahatsızmış beyefendi yani gidin demeye getirmiş. Eve geldiler bunlar babam söyledi işte. Ben de eşime dedim ki seninkilerin gelemeyeceğini biliyorsun zaten insan olsalardı gelirlerdi. Gidip orda burda beni ve ailemi kötüleyip sonra da evime giremezler. Sen de benim ailemden rahatsız oluyorsan def ol git dedim. O da o zaman bitirelim bu işi dedi ben de güle güle kapı orda diye bağırdım. Sinirlerime hakim olamadım hep bağırarak konuştum bizimkiler de şok oldu benim tavrıma ve bu çıktı gitti. Bakalım sözünün arkasında durabilecek mi merak ediyorum. Bu arada kızlar ben ona daha önce milyon kez söyledim benim ailem hep iyi davrandı ona onun ailesi de hep aramızı bozdu. Ben onlarla görüşmem sen istediğin kadar görüş umrumda değil dedim. Kendisi de gidip görüşüyor bi şey demiyorum bana bulaşmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar diyorum. Açıkçası bu şekilde kabul etmezse ayrılırım ben çünkü şimdiye kadar hiç geri adım atmadım bunda da atmam. Kendi ailesinin yaptıklarını gördüğü bildiği halde ailesinin dolduruşuna gelip benim ailemden rahatsız olan adam gitsin onlarla yaşasın. Ailesini savunacak yer bulamıyor gelip benim aileme sarıyor.
Çok uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim.
Özge sende durumlar nasıl ses varmı kimseden?Artık böyle konuları görünce çok üzülüyorum gerçekten..
Bence pişman olacaksın öyle yaptığına. Kendimden biliyorum çünkü. Bende senin olayınla aynısını yaşadım nerdeyse. Öfkene yenilmişsin. Madem bu kadar kolay eşini gözden çıkarıyorsun neden evlendin ki.. ayrıca babanı alıp dışarda konuşmuş ne güzel, nasıl üslupla konuştuğunu bilmiyorsun. Belki gayet kibar efendi ve üzgün olduğunu belirterek konuştu içimi döktü. Babanın böyle büyütmesi de saçma. Haklısın oğlum deyip gerekeni yapardı.
Şuan böyle davranarak eşinin ailesini haklı çıkardın.
Bende senin gibi Aynı hatayı, aynı üslubu sergiledim Nişanlıma aylarca, benim de eyvallahım yoktu defol git derdim.
Şimdi sonuç ne biliyor musun,
Düğünüme 1 ay kala yine sinirime yenilip ailem dedim ve Nişanlım bu işi bitirdi..
Vallahi çok yazık ediyorsunuz böyle yaparak. Ailenin yanında eşine bağırmak nedir Allah aşkına.
Değer bilmemiz için kaybetmemiz gerekiyor illa ki..
Ailem konusunda asla geri adım atmadım atmam da. Zaten ailesi eşime benimle ilgili laf söyleyemediği için aileme karşı dolduruyorlar işte.Ne kadar cogaldi esinin ailesini evden kovan bunlardan biri de benim malesef.insani çileden cikariyorlar cunku.esinin arkanda durmasi onemli burda.lutfen geri adim atma yoksa tepene binerler.aynilari fazlasiyla yasadim ben.
Ailesi beni istemiyor değil aksine oğluyla ayrılcam diye ödleri kopuyor. Onların istemediği bizim benim ailemle samimi olmamız, eşim ve benimle ilgili özel bile olsa hiçbir şeyi bilip yönetememeleri. Bizim her şeyimize karışıp yönetmek istedikleri için daha çok bu hale geldik zaten. Baktım olacak gibi değil görüşmeyi kestim ben de. Eşimle ailesi haricinde tartıştığımız bir şey de yok ki ne zaman tatil olsa ben oraya gitmesem bir de annemler bize gelse olay çıkarıyorlar.Sizin yerinizde ben olsam ben de aynı şeyi yapardım. doğru ya da yanlış kişiye göre değişir. Ama şunu yapmazdım. Aile beni istemiyorsa ya da bir şekilde belli ediyorsa ve bu kadar karaktersiz olduklarını da gorduysem o adamla evlenmeyi kabul etmezdim. İpler bir kere koptumu gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?