- Konu Sahibi nilesselinn
-
Eşiniz çok iyi bir insan.Onu hic kaybetmeyin.Evladini böyle nasil aglatabilir bir anne baba.Çocuğunun sevdigi kadına saygi duymak cok mu zor....Evet ailesine rağmen ama ailesiyle hiç görüşmemek şartıyla evlendim eşim de zaten demedi git gel görüş filan diye. Ama ailesi 1 dk durmuyor en sonunda küfür ettiler bana ve aileme işte bugün telefonda. Eşim de bu durumdan(küfür) sonra baya ağladı zaten. Çok küçük düştüm dedi durdu. Ben de onlarla görüşmesini istemiyorum artık o laflarına karşılık. O da bir süre görüşmiycem ama sonra napıcam dedi. Bilmiyorum şimdi ona bıraktım artık ağlayınca da çok üzüldüm. Tam çözmüştük olayı özür dilemişti ama ailesi arayıp bunu yaptı. ilk defa kafasını kaldırıp yüzüme bakamadı.
Artık böyle konuları görünce çok üzülüyorum gerçekten..
Bence pişman olacaksın öyle yaptığına. Kendimden biliyorum çünkü. Bende senin olayınla aynısını yaşadım nerdeyse. Öfkene yenilmişsin. Madem bu kadar kolay eşini gözden çıkarıyorsun neden evlendin ki.. ayrıca babanı alıp dışarda konuşmuş ne güzel, nasıl üslupla konuştuğunu bilmiyorsun. Belki gayet kibar efendi ve üzgün olduğunu belirterek konuştu içimi döktü. Babanın böyle büyütmesi de saçma. Haklısın oğlum deyip gerekeni yapardı.
Şuan böyle davranarak eşinin ailesini haklı çıkardın.
Bende senin gibi Aynı hatayı, aynı üslubu sergiledim Nişanlıma aylarca, benim de eyvallahım yoktu defol git derdim.
Şimdi sonuç ne biliyor musun,
Düğünüme 1 ay kala yine sinirime yenilip ailem dedim ve Nişanlım bu işi bitirdi..
Vallahi çok yazık ediyorsunuz böyle yaparak. Ailenin yanında eşine bağırmak nedir Allah aşkına.
Değer bilmemiz için kaybetmemiz gerekiyor illa ki..
Onlara karşı tepkisizdim 1 yıldır hiç muhattap olmadım onlar rahat durmadılar ama ben asla arayıp hesap sormadım hiç konuşmadım cevap vermedim. Eşimle aramız da gayet iyiydi ailesi olmasa tartışacak bir konumuz yok yani. Eşimle de yalnız konuşmadım bu durumda çünkü kendisi bana rahatsızlğını bile söylemedi zaten 2 gün sonra gidecekti insanlar buna rağmen buraya gelmenizden rahatsızım diyerek saygısızlık yaptı. Ben de ona ben ailemin evime gelmediği bir evlilik istemiyorum dedim. O ailesiyle ne kadar kötü olduğumuzu bilerek ve benim görüşmememi kabul ederek evlendi. Ben ailemin tek çocuğuyum bana gelmeyip kime gidecekler?Kesinlikle okuyunca hak verdim.
Sen kendine yakisani yapmaliydin.
Ve esinle yalniz konusup . uslup ve sese dikkat ederek yapici olarak. Durum degerlendirmesi yapmaliydin. Esinin ailesini de ne kadar sevmesende esini yetistiren kisiler. Onlara karsi tepkisiz olmali fakat esinle arayi hic acmamalisin. Tabi ayrilmak istemiyorsan.
Geldi özür diledi ama annesi babası telefonla arayıp hallettiler yine. Annesi annem babam hakkında ağza alınmayacak hakaretler etti babası da bana küfretti hoparlör açıktı eşim de duydu. Benim annem babam düğünden beri hiç muhattap olmadılar üstelik adlarını bile anmadılar ama kadın anneme takmış kafayı. En büyük derdi de onun aldığı koltukta annem nasıl oturuyormuş. Eşim babasının ettiği küfürden sonra baya ağladı zaten aradı babası ona da küfretti kapattı konuşturmadı bile. Ben o lafları sindiremem eşime de söyledim. Bir süre görüşmiycem diyor ama suratına bakılacak insan değil onlar. Ayrılmayı da düşünüyorum açıkçası ben eşimi seviyorum ama bu aileyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Ailemi de muhattap etmek istemiyorum.Sonuna kadar haklsınız
zaten hep taviz verdiğimiz için bunlar başımıza geliyor.. herkes sizin gibi net olsa kb kp görümce elti vs.. bu olaylar böyle büyümeyecek
eşiniz ailenize karşı cok buyük saygısızlık yapmış
belli ki ailesi doldurmuş onun ailesi geliyor biz gelemeyoruz diye
ama eşiniz cocuk değil bir zahmet ailesinin doldurusuna gelmesin geliyorsada böyle sonuclarına katlanacak.
siz net olmaya devam edin..
gelip sizden ve ailenizden özür dileyene kdar asla geri adım atmayın.. ha aynı kafadan giderse bırakın gitsin ne hali varrsa görsün
kendi kaybeder
ailesinin size yaptıklarını bile bile hala böyle yapıyorsa bu adamdan koca olmaz zaten
ailenize cok üzüldüm ben yazık insanlara
Eşimle ailesi haricinde tartıştığımız bir şey de yok ki ne zaman tatil olsa ben oraya gitmesem bir de annemler bize gelse olay çıkarıyorlar.
1 yıllık evliyiz çocuğumuz yok. Haklısınız ben de sonraki geldiğinde zaten ılımlı konuştum rahatsız olabilirsin ama bana söylemen lazımdı dedim. Sen zaten biliyorsun rahatsız olduğumu dedi ben nereden bileyim ki söylemeden. Herhalde içini okuduğumu sanıyor. Bir de ailem öyle sık gelemezler zaten bu 2. Gelişleri ilkinde de eşim görevde diye gelmişlerdi o gelince gitmişlerdi. Çok uzun yol zaten ne kadar gelebilirler. Çatkapı da gelmediler eşim zaten biliyordu geleceklerini. Bir de eşim akşam işten gelince çıkıp 2 saat filan dolaşıyorlardı yalnız bırakmak için bizi. Bugün 1 hafta oldu zaten ailem geleli yarın da gideceklerdi bu olaylar olmasa. Bir de biz zaten hafta sonları bir yerlere gidiyoruz tatilimizi de yaptık sonra o gitti ailesinin yanında 10 gün kaldı. Ailem sürekli bizle olsa haklısınız da rahatsız eden insanlar da değil.Bence olaya bide soyle baksak
Esiniz evinizde aileniz oldugu icin cok fazla size yakinlasamiyor . diger akranlari gibi 3 gunu 2 gunu birlestirip basbasa tatil yapamiyor sa ailenizi birakip gitmediginiz icin bi birikim olmus olabilir , kisaca nekadarlik evlisiniz bilmiyorum ama bi erkegi sakinlestirmenin birkac yolu var bunu deneseydik. Olurda bu sekilde pismanlik a kapilip gelirse sizde kendinize yakistigi gibi davranip , babanizinda size kizdigi konuda hatanizi kabul edip sizde ozurdileyin ve mutluluk icin bir sans verin ipler iyice kopmadan.
Nekadarlik evlisiniz ?
Cocuk var mi?
Merhaba kızlar, size biraz önce olan bir olayı anlatmak istiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Daha nişanlıyken birsürü şey yaptılar ve onların yüzüne siz böyle devam edecekseniz sizi bir daha görmek istemiyorum gelmiycem gitmiycem demiştim. Neyse bunlar çok kaale almadılar ama sonuç olarak ben düğünden sonra da gelip gitmeyince hatta muhattap bile olmayınca baya kudurdular. Eşim de bundan haberdardı son kez konuş demişti o zaman konuşup bunları söylemiştim. Ailem de görüşmüyor onlarla. En basitinden ben trafik kazası yapmıştım ve babası babamı arayıp gözün aydın kızın kaza yaptı demişti siz düşünün daha nasıl pislik bir aile. Neyse bizimle iletişim kuramayınca bunlar 1 senedir benim halamı amcamı arayıp hatta evlerine kadar gidip beni ve ailemi şikayet etmişler. Daha çok ailemi etmişler tabiki. Benim ailem beni dolduruyormuş güya. Bizim akrabalar da dinlemiş bi güzel neyse onlara gerekeni söyledim ben zaten benden özür dilediler akrabalarım. Olay şu ki benim ailem şu an benim evimde eşim de 4 gün filan onlara çok iyi davrandı dün dışarı çıktı geldi ne olduysa birden surat asmaya hiç konuşmamaya başladı bana da söylemiyor ne olduğunu. Bugün babama biraz dolaşmaya çıkalım dedi ve çıkınca söylediği şey şu: kendi ailesi gelemiyormuş bu yüzden benim ailemin gelmesinden rahatsızmış beyefendi yani gidin demeye getirmiş. Eve geldiler bunlar babam söyledi işte. Ben de eşime dedim ki seninkilerin gelemeyeceğini biliyorsun zaten insan olsalardı gelirlerdi. Gidip orda burda beni ve ailemi kötüleyip sonra da evime giremezler. Sen de benim ailemden rahatsız oluyorsan def ol git dedim. O da o zaman bitirelim bu işi dedi ben de güle güle kapı orda diye bağırdım. Sinirlerime hakim olamadım hep bağırarak konuştum bizimkiler de şok oldu benim tavrıma ve bu çıktı gitti. Bakalım sözünün arkasında durabilecek mi merak ediyorum. Bu arada kızlar ben ona daha önce milyon kez söyledim benim ailem hep iyi davrandı ona onun ailesi de hep aramızı bozdu. Ben onlarla görüşmem sen istediğin kadar görüş umrumda değil dedim. Kendisi de gidip görüşüyor bi şey demiyorum bana bulaşmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar diyorum. Açıkçası bu şekilde kabul etmezse ayrılırım ben çünkü şimdiye kadar hiç geri adım atmadım bunda da atmam. Kendi ailesinin yaptıklarını gördüğü bildiği halde ailesinin dolduruşuna gelip benim ailemden rahatsız olan adam gitsin onlarla yaşasın. Ailesini savunacak yer bulamıyor gelip benim aileme sarıyor.
Çok uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim.
Geldi özür diledi ama annesi babası telefonla arayıp hallettiler yine. Annesi annem babam hakkında ağza alınmayacak hakaretler etti babası da bana küfretti hoparlör açıktı eşim de duydu. Benim annem babam düğünden beri hiç muhattap olmadılar üstelik adlarını bile anmadılar ama kadın anneme takmış kafayı. En büyük derdi de onun aldığı koltukta annem nasıl oturuyormuş. Eşim babasının ettiği küfürden sonra baya ağladı zaten aradı babası ona da küfretti kapattı konuşturmadı bile. Ben o lafları sindiremem eşime de söyledim. Bir süre görüşmiycem diyor ama suratına bakılacak insan değil onlar. Ayrılmayı da düşünüyorum açıkçası ben eşimi seviyorum ama bu aileyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Ailemi de muhattap etmek istemiyorum.
Seviyorum üzüldüm de haline ama nasıl yanında olayım mesela? O insanlarla konuşmaya devam ettiğini bile hayal edemiyorum.Esiniz dogruyu yanlisi ayiracak kadar yetiskindir illaki.
Karsina al esinle guzelce konus. Seytanin en sevdigi sey iki insani birbirinden ayirmak.
Allahin da en sevmedigi helal.
Adamda iki tarafli baski altindaki ağlıyor. Yaninda olan sen ol ki esini seviyorsan kazanan sen ol.
Bir de biz zaten hafta sonları bir yerlere gidiyoruz tatilimizi de yaptık sonra o gitti ailesinin yanında 10 gün kaldı. Ailem sürekli bizle olsa haklısınız da rahatsız eden insanlar da değil.
Annesi zaten dün telefonda ben gelemiyorsam onlar da gelmeyecek diye bağırdı çağırdı. Yani onların lafı bu. Bizimki de tekrar ediyor işte. Benimkiler gelmiyor da onlar niye geliyor demişti. Bunların üzerine başka şeyler de oldu zaten yormlarda var.Yüzde yüz haklı olabilirsin.Ancak eşini de anlamaya çalış.disarda babanla ne konuşmuşlar tam olarak?benim ailem gelmiyor,sizde gelmeyin mi demiş?yoksa ailem evime gelemiyor,sizde aracı olun konuşalım mı demiş?ailenin yanında keşke o kadar tepki vermeseydin.defol git falan demeseydin.sizde bir ailesiniz artık.bu olayda yuva yıkılacak bir durum görmüyorum,eşinizle güzellikle konuşun,adam belliki kötü biri değil.ama ne yapsın insan ailesini secemiyorki.
Eşim de yanımda ol diyor orda yalnız kalıyorum diyor. Bunu kabul etmiştim küfür olayları olmadan önce. Küfürler olunca eşim bundan sonra gitme zaten bu lafların üzerine oraya dedi.Her nekadar konusmasanizda anlin acik bence gitmeliydin esinin yaninda dimdik durmaliydin. 10 gunde doldurduysalar bile bunda senin eksikligin gitmemen onlari hakli cikartir ellerine malzeme olur ve esinle bolbol konusma. Imkanlari da olur.
Eşinle başbaşa sakin bir konuşma yap,benim ailem sana herhangi bir zarar veriyor mu?seni uzecek birşey yapıyor mu,ama senin ailenin tavrı ortada.bu evliliği yürütmek istiyosak bana laf söyletme,seni anlıyorum ailen onlar üzülüyorsun,ancak orta yolu bulmak sana düşüyor diyeceksin.ne bana ne aileme laf söyletme,sen istediğin gibi görüş ama beni sakın mecbur etme,yoksa evliliğimiz tehlikeye girecek falan de.Annesi zaten dün telefonda ben gelemiyorsam onlar da gelmeyecek diye bağırdı çağırdı. Yani onların lafı bu. Bizimki de tekrar ediyor işte. Benimkiler gelmiyor da onlar niye geliyor demişti. Bunların üzerine başka şeyler de oldu zaten yormlarda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?