Eşim, ailesi, ailem

Babası tam fevri zaten asla konuşamazsın bağırıp çağırır sürekli ve kendi oğluna da aynısını yapıyor. Kendi kendine babama bana kızdığı için intikam alıyor aklı sıra. Kazada kendi oğlu da yanımdaydı halbuki ikimizin de burnu kanamadı çok şükür ama ince düşünceyi bırak düşünce bile yok onda. Benim akrabalarım da bu lafı biliyor ama halâ daha görüş filan diyorlar. Benim akrabalarım da aynı işte. Onlardan da soğudum. Kendi akrabana söz geçiremiyorsun ki ele ne anlatacaksın.

Bir erkek ailesi için en büyük dert oğullarının hanım köylü olması onların tabirince. Oğullarını kaybetmekten korkuyorlar.
Aynen öyle ödü kopuyor oğlunu kaybetmekten. Halbuki ben asla ona görüşme ailenle demedim demem de.
Bu arada kendi damadı hep yanında gece gündüz beraberler, uzaktan ev bile aldırmadı onlara. Damat bayramlarda bile zor gidiyor memleketine. Her gün dip dibeler. Kendi oğluna gelince işler değişiyor tabii

Bu damadı kendi tarafına çekme aileden koparma da ayrı bir meziyet gerektiriyor. Nasıl beceriyor anlamadım.

Eşin bunu yapmasa bile o aileyle görüşmesi boşanma sebebi. Ben öyle ailesi olan ve o aileyle bağlarını koparmayan adamı boşarım.

Eşin bunu yapmasa bile o aileyle görüşmesi boşanma sebebi. Ben öyle ailesi olan ve o aileyle bağlarını koparmayan adamı boşarım.
Ne olursa olsun insanın ailesi işte bağlarını koparmak çok zor ki ben de istemem bağlarını koparmasını. Ama dolduruşa gelmesi boşanma sebebi tabiki.

Ben en çok babasının babanızı arayıp söylediklerinden sonra eşinizin ne tepki verdiğini merak ettim yada şöyle sorayim. Tepki verdi mi?

Ben en çok babasının babanızı arayıp söylediklerinden sonra eşinizin ne tepki verdiğini merak ettim yada şöyle sorayim. Tepki verdi mi?
Tepki verdiğini söylüyor. Ben hiç yanlarında olmadığım için bilemiyorum tabii.

benim eşim de sizin eşiniz gibi yaptı . Basta bisey olmaz silene gelirim onlar da gelsin dedi sonra bir gün beni karşısına aldı gelmek istemiyorum dedi , tamam dedim seni zorlamayacam gelip surat asacağına hic gelme daha iyi .
Ama zamanla bu başka haller aldı ve her yere tek başına gitmeye başladım ondan sonra başladı kavgalar . Ailesi o gelmiyor da sen de gitme ama onlar beni istemiyordu ben yüz kere kapılarına gittim orası ayrı .
Demem o ki sakın geri adim atmayin atarsanız benim gibi yıpranıp sonra boşanırsınız en azından pişmanlığınız olmaz . Ben şuan çok pişmanım keske her şeyine evet demeseydim diyorum

Çok haklısınız. Öyle bir ailesi var ki bir yaşayan bilir yani Allah düşmanımın başına vermesin nasıl çattım bunlara bilmiyorum ben gerçekten anlamamışım nasıl olduklarını. Babası telefonda küfür etti bana az önce düşünebiliyor musunuz? Bu durumda boşanma davası açmalı mıyım yarın acaba? Açıkçası içim kaldırmıyor artık bunları eşimi seviyorum ama o da gelip özür dilemişti yalvarmıştı az önce tam düzelttik dedik annesi aradı telefonu da ben aldım oğluna yumuşak yumuşak konuşurken ben olduğumu anlayınca başladı anneme babama saydırmaya sonra da babası arkasından bağırarak küfür etti bana. Eşim de babasını arayıp sen ne küfrediyorsun ayıp bi şey bana da küfretmiş oluyorsun filan derken ben de biraz bağırdım sonra telefonu kapatıp babamı da alıp çıktı dışarı. Annemle biz kaldık. Bu aileyle görüşmeye devam edecekse ben yarın boşanma davasını açmayı düşünüyorum çünkü artık ailesiyle düzelecek bir şey kalmadı. Şimdiye kadar bi şey demedim ama ya onlar ya ben artık. Sevgi de biter gider aşk acısı çekmedim mi sanki daha önce diye düşünüyorum. Of ne bileyim ya çoluk çocuk olmadan bitse bu iş iyi olacak galiba

Eşiniz ayıp etmiş ama defol git demek yerine daha sakin yaklaşsaydınız keşke,
Sizde bir ailesiniz artık,
Ailesi yanlış yapmış olabilir ama kendi ailesi gelmeyip sizin aile sürekli gelirse ona dokunması normal,
Ailesi kötü olabilir ama neticede onu büyüten insanlar,
Biraz empati yapın..

Sızın aılenızın gelıp esınızın aılesının o eve gırememesı cok yanlış madem onun aılesı gelemıyor o zaman sızın de gelmemelı sen kendı aılenle onların evın de gorus o da kendı aılesıyle görussun .Eşinizı görusmeyeceksın dıyede engellemenız dogru degıl ben esınıze hak verdım adamın zoruna gıdıyor anası babasını evınde agırlayamıyor dıye sızın ıcın sorun yok kendı aılenız gelıp gıdebılıyor .Tamam sorunlu bır aıle olabılır o zaman her ıkı tarafada esıt davranın baska yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…