Eşim ailesinin yanında beni unutuyor

Eşim eşim demişsiniz ama siz bu adamın eşi değil hayatındaki bir aksesuarsınız.

Benzer durumu 1 sene boyunca yaşadım ama benimkinin annesi bırakmıyordu, sürekli bir bahane ile çağırıyordu en son resti çektim, yemek yapmadım kafama göre takıldım toparlanmaya başladı ama annesinin tacizleri, aramaları bitmedi en sonunda daha dayanamadı tayin istedi uzağa taşındık rahat ettik.
Sizin durumunuz daha kötü 3 sene de düzelen birşey olmamış aksine kötüye gitmiş. Şahsen her haftasonu ailesine gidip birde iletişimi keserse ben bunun altında başka birşey ararım, ne bileyim her hafta anasının evinde olduğunu. Adam 2. Evi açsa ruhunuz duymaz.

Bizim kv de her hafta bir bahane ile çagırıyor. Bakalım nereye kadar gidecek bu böyle

Haftasonlarina plan yapin kendinize, madem gezmeye gidiyor sizde arkadaslarinizla gezip hic arayip sormayin. En fazla 3 hafta sonra ee bu haftasonu da beraber mi takilsak der.
Ha baktin demiyor zaten adamın umru degildir. Bosa gitsin.

Haftasonlarina plan yapin kendinize, madem gezmeye gidiyor sizde arkadaslarinizla gezip hic arayip sormayin. En fazla 3 hafta sonra ee bu haftasonu da beraber mi takilsak der.
Ha baktin demiyor zaten adamın umru degildir. Bosa gitsin.
Bence kaynana da sorunlu. İnsan der karınla ilgilen diye. Degişik yani

nikahı verin anasına nikah kıysın madem. Kızanlar olacak ama bu adamdan bozmaya daha ne denir ki. Hayır bu adamın anası hayırdır oğlun ne yapmaya çalışıyorsun kafayı mı yedin her hafta ne işin var benim evimde git evine karına demiyor mu. Hay ben böyle koca müsfettelerinin var yaaa. Çocuğunuz yokmuş kurtarın kendinizi bu beyni göç etmiş den

Bizim kv de her hafta bir bahane ile çagırıyor. Bakalım nereye kadar gidecek bu böyle
Sizin yine haftada bir çağırıyormuş bizim ki artık haftada 4-5 e çıkarmıştı. Adam işten geliyor 5-10 dakika sonra telefon çalıyor daha yemek yemeden gidiyor gece yarısı eve geliyordu. Alışverişe gitsek yemeğe gelin derdi, yemek yedik desek çaya gelin. Gitsek gece yarısına kadar boş boş oturur tam kalkacakken bir muhabbet açar yada tamir işi çıkartırdı. Zaten haftada 1-2 günde onlar gelirdi, sabah kahvaltısına gelip gece yarısı giderdi. Bıkmıştım artık

Ee peki nasıl düzeldi.Abartmış iyice. Ben ders calısıyorum ki söylıycem ben gelemıyorum ders calısmam lazım. Tek gelecek eşim. Bır problem yok diye.

Ee peki nasıl düzeldi.Abartmış iyice. Ben ders calısıyorum ki söylıycem ben gelemıyorum ders calısmam lazım. Tek gelecek eşim. Bır problem yok diye.
Bende artık tek gönderiyordum. Eşim vardiyalı çalışıyordu. Sabah 7 de eve mi geldi, üzerini çıkarmadan telefon gelirdi gel diye çıkar giderdi. Öğlen arardım artık nerdesin kahvaltı yapıcaz diye, ben yaptım yatıyorum derdi. Akşam eve gelirdi yine aynı şekilde ben yarım saate gelirim derdi, gelirken ekmek al sofrayı kurardım aç aç saat gece 12 ye kadar beklerdim tabi karnı tok gelirdi. Bende resti çektim, tek başına sofraya oturmak için evlenmedim, madem o kadar annenin yemeklerine meraklıydın evlenmeseydin artık yemek yapmayacağım bende gidip annemlerde yiyeceğim dedim tabi yapacağıma inanmadı. Bir gün eve geldi ne yemek yaptın dedi dedim yemek yok ben tokum sende git annende ye. Mutfağa gitti gerçekten tencereler boş yemek yok biraz kendini toparladı. Çocuğum oldu evde eşimi beklemek yerine, koydum çocuğu bebek arabasına arkadaşlarla takılmaya başladım gece yarısına kadar bu sefer eşim evde beni beklemeye başladı ama baktı olacak gibi değil tayin istedi uzaklaştık kafamız rahatladı

Çok iyi yapmıssınız. Bende normalde haftada bir gideriz diyordum. Ama bana cok gelmeye basladı. 2hafta bir diye inat ettim. Tek gıttı kac kez. Ama aılesı problem mi var dıye soruyormus. Bizimki mesela gecen gidecekti. Yemegını evde benle yer öyle gider. Orda yemek yemez. Eve gelir yemege. Ben sızde gitmek istemiyor. Biz suan izmirdeyiz.Eşim manısada bir işe girebilir. Girerse vardiyalı calısacak. Gece gunduz vardiyası olacak. Ee seneye de evi manısaya tasıyalım diyoruz olursa. Ki ben ınsallah atanacagım ve 3 4 sene yokum burada. Dönüşte tayını ızmırın en uzak ilcesine istiycem. Manısada yasasakta manısanın en uzak ilçesine ıstıycem. Bunda kararlıyım. Sizce kayınpedere kaynananın cok ısrar ettıgı ıcın kavga yaptıgımı söylesem ters teper mi? Çok ısrar ediyor. Eşimi hep arar gelırsiniz dıye yemek yaptım der. Ki telefonumu kapatcam ben artık. Nasılsa ders calısıyorum.

Ben galiba normal zannediyordum, okadar bilincsiz yasiyormusum ki.. sizler nasilsiniz eslerinizle hafta sonu paylasimlariniz gun icinde ki programiniz nasil?
Eşimin ailesi uzakta. Onun gidip gelmelerine karışmıyorum. Zaten nadiren gidiyor ama mesela 2 ay tatili var yazın. En fazla 3 hafta kalır ailesiyle. Daha fazla kalmaz.

Benim annem alt sokakta oturuyor. Ben sık sık giderim. Ama bazen olur ki 1 hafta hiç gidemediğim olur
Bazen üst üste her akşam giderim. Bazen kalırım. Özellikle annemin kişisel bakımını yaptığım akşamlar kalıyorum. Sac boyama kaş alma gibi işlerini geceleri yapıyoruz .

Eşim evinde yatmak istediği icin kalmaz. Ama sabahlari kalkip kahvaltiya gelir.

Eşim babamin ve dayilarımin sıkı arkadaşıdır. Birlikte çok gezerler. Yemeye icmeye çok sık giderler. O zaman ben de ya anneme inerim ya da eve kuzenlerimi çağırırım.

Biz birbirimize karışmayız. Ama birbirimizi boslamayiz da... bakın 5 gün olmuştur ben anneme gitmeyeli. Bugün uğrayacağım.

Eşim 2 gün çalışıyor zaten köy okulunda olduğu için. Hep birlikteyiz. Arada birileriyle plan yapıp gitse de ben de kendi keyfime baksam diyorum.

Yani bizim normalimiz bu. Ama sizin normaliniz anormal artık. Sizinki olmaz böyle. Bi de yurtdışından gelmissiniz kimseniz de yoktur. eşiniz ayının teki kusura bakmayin cok mu aradiniz bunu

Benim kv de eşim annesine gider gitmez üstünü örter uyuturdu. Bi defasında gece de uyanmamış sabahı sabah etmiştim nerede bu adam diye (eşim gel esi haberin var mı diye kv yi aramam. Kv mi hiç sevmiyorum ondan yardım dilemem) ben kv mi bu ve benzer sebeplerden sevmiyorum

Eşinizle konuştunuz mu? Ne yaptınız merak ettim
Dun aksam geldi yine hicbirsey olmamis gibi.. bende agzima geleni soyledim, senden baska yok dedim het hafta her hafta anasini emmeye giden. Neyim ben bu evde dedim neden evlenip benim hayatimi zindana cevirdin diye bagirdim. O da ozaman sende gel dedi hayir sen gitmeyeceksin dedim. Adamin umrunda degil ki Adam hayatin en normal seyi gibi goruyor hala bu durumu. Gece de ayri yatttk

Çok ayıp yaptigi ya. Koca koca adamlar cok ayıp cok. Kadının yaptıgı da ayıp. Evi ayrı yolu ayrı artık

Nekadar cok isterim esimin de tayinini uzak biyere istemesini. Herzaman soyluyorum biliyor gitmek istedigimi ama isine gelmiyor..

Bu şekilde devam etmek istiyor musunuz?
Eşinize böyle devam ederse bosanmaktan bahsettiniz mi? Sizi kaybetme duygusu vardır illaki sonucta.Gözü korksun.cunku diger haftalarda biliyordu ki siz bir sey demiyorsunuz tam olarak.bosanma konusunu söyleyin bence.en azından annesine gitmeden önce bir düsünür.gitse bile içi rahat etmez böylece düzelir belki.sizi kaybetme korkusu olsun yani.
2 gün annesinin yanında 5 gün sizin yanınızda.bu süreçte size de fazlasıyla alışmıştır sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…