Eşim Allah Belanı Versin Dedi

Canım ya bu ne yemin ederim çok korkunç nasıl patlamıyosun ben canına okurum böylesinin kim okumazki!! Çekilmez cidden çekilmez bi hırpala şunu

Sizin yatak odası ilişnizde de mi böyle ?
Bunan yaptığı saygızlık küçük dağları ben yarattım havası falan
Burnunu sürttürmemişsiniz. İyilik olsun diye alttan almışsınız ama bu beyefendi göklere çıkmış
1 e 10 yapmalısınız ki o zaman bağırıp çağırmaya hakkı olsun
Ömür geri gelmiyor malesef

Vay arkadaş, kamera şakası gibi evlilik. İnsanın "kameralar nerde el sallıycam" diyesi geliyor.
Büyük konuşmuş olmayım ama boşanma davasını açsa kocam gözümün önünde boğazını kesse tamam barışalım demem.
Çocuk oyuncağı değil evlilik, adam olcak önce.

Bende merak ettim acaba o durum nasıl

ne dersiniz bu akşam ne yapmalıyım?

onun boşanma davası açtığı , benim ailemin bana evi terketme barışın dediği günden sonra kendime söz verdim. böyle bir durum olursa herşey bitene dek aileme haber vermeyeceğim diye.

ben çocukken her gün babamdan va abimden dayak yerdim. bu yüzden şiddet beni çok etkilemiyor. bunun normal olmadığının da farkındayım tabii.

Hiç böyle düşünmemiştim.

Biz de el bebek gül bebek büyümedik.
6 çocukla, kv,kp, zor koca derken çilekeş anne ile her gün olmasa da
dayak yediğimiz olurdu. Olsun onun ellerine sağlık, az değildik biz de hiç rahat durmazdık

Yine de bu koca şiddetine karşı dayanıklı olacağım anlamına gelmez diye düşünüyorum.
O bir başka koyar, unutulamaz sanki.. El oğlu, ne sıkıntımı, yükümü çekiyor, bu ne tahammülsüzlük ki eline koluna sahip çıkamıyor diye delirir insan.

Sessiz sessiz aç davanı çık ailene bitti de.
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

Bir dangozla evlenme kararını kabul eden aileler, ayrılığı da er geç kabullenirler merak etme.
İnsan nelere nelere alışmıyor ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…