Eşim Allah Belanı Versin Dedi

Kocan ileri evrede bir psikopat ! Bu ne ya okurken bezdim ..valla hayatinin geri kalanini ruh hastasi olarak gecirmek istersen buyur sünger cek beraber olmaya devam et

Sen anlatırken ben yoruldum.Bir ömür böyle adamla geçmez.Sende de hata şu , yüz vermişsin . O devam mı ettiriyor kaile almam.Bu ne canım çocuk gibi.Boşanma davasına varıncaya kadar silebiliyorsa en ufak bişide olmaz olsun.Şimdi gençlik katlanılır ama sonra sonra daha zor gelir.Ya oturup konuşun güzelce tane tane ya da siz yapın o yapmadan nerede trak orada bırak.

Ya sen çok tatlisinda sürekli alttan almaya çalışıyorsun. Ama kocan tam bir öküz. Bence bosan bu adamla ömür geçmez.

Arkadaşımın eski kocasıyla mı evlisin ki bu modelden bizde de vardı,boşandı kız

Sorunlu bir eş şöyle yap böyle et demek düşmez tabi bana ama sanada yazık çok iyi duşun karar ver beddua olayından ziyade eski olaylarınızdan çok denge problemi yaşayan biri olduğunu anladım hayat geçmez böyle biriyle. Çiftler birbirlerine doğruyuda yanlışı da söylemelidir. Merak ettiğim ve kızdığım bir konudur arkadaşım neden tanımadan evlilik yaptın az çok belli eder bir erkek kendini en az 2 sene flört etmeli okuyacak olan bekar arkadaşlarım varsa onlarada sesleniyorum tanıyın testlerden geçirin sevdiğinizi sınırlarını zorlayıp sabır testi yapınız yazık gençliğinizede hayatınıza da Allah kolaylık versin bacım işin zor bunun çozumude sende saklı

Ciddi çekilmez bir adam gerçi benim eşimde böyle bir manyak malesef en ufak olayda kavga tam bir manyak. Bugün tartıştık yine bir de asla o barismaz. Sakalıni kes canım dedim vay sakal batmış mi vay eski eşim sakallimiymis ben kaç sakalli adam opmusum de derdim neymiş sakalla tam bir aptal yani. Ben de bu aralar katlanamiyorum da minik bir kızım var ve ikinci evliliğim.. Bıktım alttan almaktan seni çok iyi anlıyorum canim

neden alttan alıyosunuz anlaıyorum, bebek için mi ? alttan aldıkça tepenize daha çok çıkarıyosunuz fakında mısınz ?
hem size hem konu sahibine soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…