Eşim altınlarımi istiyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altınları tedavi için kullanabilirdik..tüp bebek pahalı bı süreç maalesef..tabiki altın ikimizindi arabada ikimizin ama tedavi için kullansak daha iyi olmaz mıydı?
22 yaşındasınız tüp bebek tedavisi için erken değil mi ?

ayrıca yeni evlenmissiniz bebek için ciddi ciddi erken değil mi ? bir kaç sene akışına bırakın adamı tanıyın, evliligi oturtun.
her ay tüp bebek için para biriktirin, 22 yaş anne olmak için aşırı ötesi erken .
anne olmak güzeldir değildir o kısma girmiyorum ama anne olunca siz diye bir şey kalmayacak bebeğiniz olacak tüm dünyanız .
22 yaş çok erken bence

Tabiki daha çok erken ama 1 senelik korunmasız olmamıza rağmen olmadi oylelikle doktora gittim bazı sağlık sorunlarım da var o yuzden doktorum en azından 1 tane olsun dedi ileride benim çocuğum hiç olmayabilir..

Tabiki daha çok erken ama 1 senelik korunmasız olmamıza rağmen olmadi oylelikle doktora gittim bazı sağlık sorunlarım da var o yuzden doktorum en azından 1 tane olsun dedi ileride benim çocuğum hiç olmayabilir..
yumurta alıp dondurulsun o halde ? daha az maliyetli
her neyse çocuğa cidden tam olarak maddi manevi hazır hissediyor musunuz?

Aynı şekilde benim de 20 gr dan 5 adet bileziğim vardı. geçen hafta bozdurdum ve araba aldık. bozdurmayı da ben teklif ettim.
En büyük sebebi de bebek düşündüğümüz için. motorumuz vardı yoksa, motorcu bir çiftiz ve binmeye de aşığız.
Ancak bebekle motor olmaz dedik ve fiyatlar daha da artmadan varımızı yoğumuzu ortaya koyup borçlanmadan aldık.
Tabi bebek olur olmaz kısmet işi o ayrı.
Benim için evlilikte sen ben yok, biz var. Araba da ikimizin sonuçta.

İnşallah bebişiniz de olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ağzınızın tadı ve evinizin huzuru bozulmasın her şeyden önce. Hepsi yerine fazlasıyla gelir yine gönlünüzü ferah tutun:)

Yeni evliyken ben de altınlarımı verip araba almıştık. Sonra beraber kullandık arabamızı. Sonra model yükseltip borcunu bitirdikten sonra satıp peşinat yapıp ev aldık. Sonra eşim sadece benim kullanacağım bir araba aldı bana. Sonuç olarak bu arabayı satsam bir sürü altın alabilirim. Ben pişman olmadım ama burada olumsuz örnekler de var bilemedim. Mesela sizi sürücü koltuğuna oturtmayacak bir tipse asla diyorum asla.

Ya inşallah öyle olmaz babam ne yazık ki anneme hiç arabayı vermedi. benim eşim zorla bana sürdürüyordu alış diye hala da arada sen sürücen ben sürücem kavgası yaparız ikimiz de diğerimiz sürsün ben de yan koltukta yayılayım diye bakıyoruz

Eğer maddi durumun yoksa tedavi için keşke vermeseydin tedavin için garanti paraydı o sonuçta. Ama bence sırf takmayı sevdiğin için üzülüyorsun gibi geldi bana artık takamayacağın için ister istemez üzülür insan seviyorsun belli.. Bende vermiştim eşimde arabasını satıp model yenilemiştik araba oldu şu an 2m altınlarla bu kadar kar yapamazdık ki ben nefret ederim bilezik falan takmam o yüzden üzülmedim hiç. Eşimde arabayı üstüme yaptı böyle bir talebim olmamıştı zaten evlendikten sonra her şey ortak. Araba çok işimi görüyor her yere gidiyorum rahatça valla büyük rahatlık. Sonrasında eşim altınların parasınıda verdi git bilezik al diye ama sevmediğimden yine gram hesabına yatırım yaptım gidip almadım satarken çok değer kaybediyor.

Saolun çok teşekkür ederim motora Karşı apayrı bi ilgim ve sevdam var orası apayrı konu araba almasına bı taraftan çok seviniyorum mal sahibi olduk ama işte üzüldüm..

Maddi açıdan bi sıkıntımız yok çok şükür altınlarım seviyordum evet ama ben tüp bebek sürecinde kullanmak istedim çünkü o süreç eşimi çok yoracak destek olmak isterdim..arabada bı ihtiyaç tabiki ama altınlar keşke tedaviye gitseydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…