Yaptigim yoruma, resmen linc edilecek duruma gelsem de(sizden degil, diger uyelerden), dusuncemde degisiklik yok. Tamam, anneci degilsiniz kabul. Anneniz de sacini supurge etmis, Allah razi olsun, ona da tamam. Ama esiniz, annenizin bu kadar cok yaninizda olmasindan hoslanmamis. Cekirdek aile olarak, herseyinizi birlikte gogusluyor olmayi beklemis olamaz mi?
He bu arada, sakin ola ki bunun hincini kayinvalideden cikarmayin, kaybeden siz olursunuz.
Benzer bir durum oldugunda(Allah korusun insallah olmasin), 3.kisilerden yardim beklemeden cozun, bakici tutun gerekirse. Bu noktada annenizi cagirmani beklerse de, avucudu yala dersiniz.
Ben erken yasta ailemin yanindan ayrildim. Sonra evlendim ve tekerlekli sandalyeye bir sureligine muhtac kaldigim bir kaza yasadim (yeniden yurumem 6 ayimi aldi), bu sirada bile ailemden yardim istemedik, herseyi esimle hallettik. En fazla yemek getirmelerini kabul ettik, ama fazlasi degil, eve biz istemeden gelmelerini bile kabul etmedik.
Bu soyledigime karsin beni linc edecek, siniri ziplayacaklar olacak, ama ben kendi cekirdek ailenizin sinirlarinizi korumaniz taraftariyim.