- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.879
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmezsem yine döverGitme işte çözüm bu...hic konuşmadığın adamin ailesiyle ne yapican ki..
Salı akşamına uçak bileti almış. Memlekete gitmek için. Ki ben gitmek istemediğimi söylemiştim. Gitmemek için ne yapıcam bilmiyorum
Ailen nerde yaşıyor boşanmak istediğini söyle ailenin yanına gitSalı akşamına uçak bileti almış. Memlekete gitmek için. Ki ben gitmek istemediğimi söylemiştim. Gitmemek için ne yapıcam bilmiyorum
Eşimle çok kavga ettik beni dövdü hem de çocuğumun gözü önünde boşayacağını da söyledi ama hala memleketine götürmek istiyo emrivaki yapıyo.
Ailem herşeyden haberdar ama kim ister ki evladının yuvası yıkılsın sabret diyolar. Ama dövmesine de çok karşılar.Ailen nerde yaşıyor boşanmak istediğini söyle ailenin yanına git
SebepInanın yapamam.
Bakın, adamdan boşanmıyorsunuz ve size şiddet uygulamış.Salı akşamına uçak bileti almış. Memlekete gitmek için. Ki ben gitmek istemediğimi söylemiştim. Gitmemek için ne yapıcam bilmiyorum
Dövüyor diyorsun . Ortada bir yuva yok ki yıkılsın. Senin yuvan yok beni çıldırmak mı istiyorsun SENİN YUVAN YOK. yuva dediğin yerde saygı sevgi merhamet olur.Ailem herşeyden haberdar ama kim ister ki evladının yuvası yıkılsın sabret diyolar. Ama dövmesine de çok karşılar.
Kendine ezikben diye nıck alan bırıne soyleyecek sozum yok
Bosan.
Kız kardeşinin de 2 yaşında bir oğlu var o kocasını bırakıp annesiyle beraber memlekete gitti ve bir kere olsun kocasının ailesinin yanına gitmedi ben ailemin yanında bir hafta 10 gün kalmak istediğimde benim eşim bir daha ailemin yanına göndermemekle tehdit etti. Madem eşiz eşlik etmek zorundayım bu zorundalık neden bir tek bana da eşimin kız kardeşine değilEvde iki yabancı olabilirsiniz ama ortada bir çocuk var ve heralde gelinlerinin gül cemalini değil de torunlarını görmek istiyorlardır, 15 aylık bebek de sizden ayrı gidemez diye düşünüyorum. Resmi olarak evliliğiniz devam ettiği sürece toplumda karı koca rolünde olduğunuz sürece de bu böyle, eşlik edeceksiniz. Ya da boşanacaksınız ve belli görüş günlerinde alacak çocuğu kime gösterecekse gösterecek. Muhtemelen ayrılıp ayrı ev açmak için maddi imkanınız yoktur o yüzden belki boşanmıyorsunuz. Ama her şeyin bir bedeli var, boşanmanın da boşanmamanın da
İnsallah keklıyordur ınsan okurken tıpkı senin sorduğun gıbı, akil tutulması mı yasıyor bu nedir diye soruyor.Bence arkadas bizi kekliyor. Bu kadari olamaz, olmamali.
Çalışıyor musun? Ailen yanında mı?Eşimle çok kavga ettik beni dövdü hem de çocuğumun gözü önünde boşayacağını da söyledi ama hala memleketine götürmek istiyo emrivaki yapıyo.
Bu nasıl bir cevap ya içim acıdı. Yapma canım benim Yapma kendine de cocıguna da. Sen senden gitmeden cekme bunu.Gitmezsem yine döver
Çalışmıyorum. Çocuğuma kendim bakmak istedim kayınvalideme bırakmak istemedim. Ama boşansam bile babamın bana her şekilde destek olacağını biliyorumGitmek zorunda değilsiniz bahaneniz var zaten: iletişimsizlik. Evlilik birliği bu şekilde yürümeyeceği için mantıklı olan boşanmanız.
Çalışıyor muydunuz/musunuz? Cevap evetse kendinize bir hayat kurabilirsiniz.
İnsallah keklıyordur ınsan okurken tıpkı senin sorduğun gıbı, akil tutulması mı yasıyor bu nedir diye soruyor.
Çalışmıyorum. Çocuğuma kendim bakmak istedim kayınvalideme bırakmak istemedim. Ama boşansam bile babamın bana her şekilde destek olacağını biliyorum