• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, annesi, kız kardeşi ve memleketi

Kendinize değer verin onu ve ailesini çekmek zorunda değilsiniz

Evde iki yabancı olabilirsiniz ama ortada bir çocuk var ve heralde gelinlerinin gül cemalini değil de torunlarını görmek istiyorlardır, 15 aylık bebek de sizden ayrı gidemez diye düşünüyorum. Resmi olarak evliliğiniz devam ettiği sürece toplumda karı koca rolünde olduğunuz sürece de bu böyle, eşlik edeceksiniz. Ya da boşanacaksınız ve belli görüş günlerinde alacak çocuğu kime gösterecekse gösterecek. Muhtemelen ayrılıp ayrı ev açmak için maddi imkanınız yoktur o yüzden belki boşanmıyorsunuz. Ama her şeyin bir bedeli var, boşanmanın da boşanmamanın da

Salı akşamına uçak bileti almış. Memlekete gitmek için. Ki ben gitmek istemediğimi söylemiştim. Gitmemek için ne yapıcam bilmiyorum
Bakın, adamdan boşanmıyorsunuz ve size şiddet uygulamış.
Azıcık aklı olan insan ne yapar, ‘tekrar’ dayak gibi insanlık dışı durumla kalmamak adına huyuna gider.
Olması gereken boşanmayı gerçekleştirmeyip devam ediyorsanız, size düşen budur.
Paşa paşa gideceksiniz, kös kös oturacaksınız.

Ailem herşeyden haberdar ama kim ister ki evladının yuvası yıkılsın sabret diyolar. Ama dövmesine de çok karşılar.
Dövüyor diyorsun . Ortada bir yuva yok ki yıkılsın. Senin yuvan yok beni çıldırmak mı istiyorsun SENİN YUVAN YOK. yuva dediğin yerde saygı sevgi merhamet olur.

Evde iki yabancı olabilirsiniz ama ortada bir çocuk var ve heralde gelinlerinin gül cemalini değil de torunlarını görmek istiyorlardır, 15 aylık bebek de sizden ayrı gidemez diye düşünüyorum. Resmi olarak evliliğiniz devam ettiği sürece toplumda karı koca rolünde olduğunuz sürece de bu böyle, eşlik edeceksiniz. Ya da boşanacaksınız ve belli görüş günlerinde alacak çocuğu kime gösterecekse gösterecek. Muhtemelen ayrılıp ayrı ev açmak için maddi imkanınız yoktur o yüzden belki boşanmıyorsunuz. Ama her şeyin bir bedeli var, boşanmanın da boşanmamanın da
Kız kardeşinin de 2 yaşında bir oğlu var o kocasını bırakıp annesiyle beraber memlekete gitti ve bir kere olsun kocasının ailesinin yanına gitmedi ben ailemin yanında bir hafta 10 gün kalmak istediğimde benim eşim bir daha ailemin yanına göndermemekle tehdit etti. Madem eşiz eşlik etmek zorundayım bu zorundalık neden bir tek bana da eşimin kız kardeşine değil

Eşimle çok kavga ettik beni dövdü hem de çocuğumun gözü önünde boşayacağını da söyledi ama hala memleketine götürmek istiyo emrivaki yapıyo.
Çalışıyor musun? Ailen yanında mı?

Nikin bile kendinden nasıl vazgeçtiğini kendini sevmediğini gösteriyyor bir başkası seni nasıl sevip saysın..

Eşinden boşanman ve kendini toplaman gerek şuan bir kriz içindesin bu dönemi sınav gibi düşnüüp en az hasarla atlatman gerekiyor

Gitmek zorunda değilsiniz bahaneniz var zaten: iletişimsizlik. Evlilik birliği bu şekilde yürümeyeceği için mantıklı olan boşanmanız.
Çalışıyor muydunuz/musunuz? Cevap evetse kendinize bir hayat kurabilirsiniz.
Çalışmıyorum. Çocuğuma kendim bakmak istedim kayınvalideme bırakmak istemedim. Ama boşansam bile babamın bana her şekilde destek olacağını biliyorum

Back
X