• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, annesi, kız kardeşi ve memleketi

Kocişkosundan ayrilamaz yuvası dağılır.

Evet sonra sokakta kim hemcinslerine evlen artik diyecek dimi :) bunlarin adi evli iste. Cocugu icin katlaniyor hee yanlis anlama ;)

Konuda kv, gorumce, es, dayak hersey mevcut. Bol aksiyonlu. Bunca zaman dayanmis ama ucak bileti alininca uyelik alip konu acmis. Kinama yardimci ol.

İyide sizde bi tabir var ama söylemek istemiyorum hiçbir yola gelmiyorsunuz akıl verenlere karşı cevabınızıda veriyorsunuz

Boşansam ailem arkamda
Ailem dayaga karşı
Ailem sabret diyor
E ne peki siz ne yapmak istiyorsunuz ?

Evet sonra sokakta kim hemcinslerine evlen artik diyecek dimi :) bunlarin adi evli iste. Cocugu icin katlaniyor hee yanlis anlama :KK66:

Konuda kv, gorumce, es, dayak hersey mevcut. Bol aksiyonlu. Bunca zaman dayanmis ama ucak bileti alininca uyelik alip konu acmis. Kinama yardimci ol.
Bayramda evde değildim abimin yanındaydım daha bugün geldim ve salı akşamına bilet aldım hazırlığını yap ona göre dedi gitmek istemediğimi yine söyledim ama hiç umursamadı bile.

Üstten konuşmak kolay gelir bazen ki gördüğüm kadarıyla kolay da. İnsanları bu şekilde yargılamak yerine biraz yardımcı olmak neden bu kadar zor ki.

nasıl yardımcı olalım? boşanacaksın tek çözümü bu.
kocanı arayıp gitmek istemiyor mu diyelim.
ailem arkamda diyorsun niye dayak yiyorsun anlamadım.

Kardeş, boşan diyenlere yapamam diyosun, dövüyor diyosun, yuva yok diyosun ama yine de boşanmam diyosun. Şu nickin hakkını vererek gideceksin o zaman ne yapılabilir ki başka? Sende bu akıl varken daha çok dayak yersin. Hala olmayan yuvanın peşindesin. Derdin ne ki kendinle. Neden boşanamıyosun bi bunun cevabını verir misin?

İyide sizde bi tabir var ama söylemek istemiyorum hiçbir yola gelmiyorsunuz akıl verenlere karşı cevabınızıda veriyorsunuz

Boşansam ailem arkamda
Ailem dayaga karşı
Ailem sabret diyor
E ne peki siz ne yapmak istiyorsunuz ?
Herkesin yetiştiği ortam ayrı. Ben köyde doğdum büyüdüm. Bilirsiniz köylerde boşananlara iyi gözle bakmazlar. Aileme anlattığımda annem boşanmama onay verdi bişey demedi ama aradan bikaç gün geçince sabret dedi bakalım ne olacak dedi. Köy yer çünkü. Dedikodusu bitmez bi evladım var. Bense burda her geçen gün daha kötü oluyorum biliyorum. 2 arada bi derede kalmış durumdayım. Ailem Sabret diyo ama ne kadar sabrederim bilmiyorum.

Git o zmaan ne diyelim belki orda yaşadıklarından yasayacaklarindan sonra boşanmaya karar verirsin en azından

Arkadaşlar ben boşanmak istiyorum ama şöyle bi durum var. ailem dayak yediğimi biliyo dayak olayına çok kızıyolar ama sabret diyolar. Ben de burda tıkanıyorum. Kafam duruyo yani. Siz bana tepki veriyorsunuz ama bilmediğiniz daha çok şey yaşadım. Kafam yerinde değil. O zaman niye boşamadın bu zamana kadar diye diceksiniz. Düzelir sandım. Ama olmadı. Olmazmış ama onu anladım.

Canım sen çocuğunu da alıp evden çıkıp gitmediğin sürece verilen her tavsiye senin dayak yemenle sonuçlanacak maalesef. Her şeye olmaz dediğine bir bahanen olduğuna göre bence hiç kimseye akıl falan danışma sessizce git , sessizce dön . Dayak yememeye çalışacaksın yani verecek başka bir tavsiye bırakmamışsın . Millet anası babası kapıdan kovsa bacadan giriyor boşanıyor , senin derdin köy yerinde ne denir. Valla biraz konuları gezinirsen boşanana değil ama böyle boşanmayıp kırk bahane uydurana daha çok şeyler deniyor, gene de sen bilirsin.

Bunu yazmak istemezdim dogrulugundanda emin degilim tebeşir tozu ic ateslen :) ucaga binmemek icin bir sebep ama ilerisi icin onerim, korkuyorsun anladim.Sıgınma evine sıgın ve izini kaybet.Su akar yolunu bulur.Olmazlar olur.Bir bakmissin ki hayat yasanmaya deger olmustur.

Kocanın huyuna git, dayak yememeye çalış. Yersen de en azından çocuğun önünde olmasın.
Tamam onu ona göre ayarlasın. Paşamızın suyuna gidemezse gel beni içerde döv çocuk görmesin desin hatta. !

Bayramda evde değildim abimin yanındaydım daha bugün geldim ve salı akşamına bilet aldım hazırlığını yap ona göre dedi gitmek istemediğimi yine söyledim ama hiç umursamadı bile.

Siz bayramda abinize gitmişsiniz çocuğu da alıp o da ailesine çocuğunu ziyarete götürecek

Ben de adam tayin aldı ailenin yanına taşınacak sandım

Şiddet vs onaylamam da boşanmıyorsun madem bir ziyaretçik de ailesine katlanacaksın

Kız kardeşi KV sine gitmiş gitmemiş ne önemi var

Bir oda vereceklerse size girecek çıkmayacaksın bir şey sorarlarsa net evet hayır diyeceksin

Yeri gelecek başın ağrıyacak yeri gelecek bebek huysuz durmayacak

Lakin çocuğa bakmak istedi baktırmadım olay çıkardı vs cidden küçük olaylar

Benim kv dem de benim çocuğuma bakacaktı asla dedim birkaç yıl sonra eltim bak dedi olmaz dedi

Bunlar geçer gider de sorun eşinle aranda

Babam bakar diyorsun o zaman git babana

Aklınız karışmış tabi onca dayak yiyince
Son çare kadın dernekleri onlar yardım ediyor
Ama ismi aklıma gelmedi sizin durumda olan kadınlara yardım eli uzatıyorlar

Back
X