- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocişkosundan ayrilamaz yuvası dağılır.
Bayramda evde değildim abimin yanındaydım daha bugün geldim ve salı akşamına bilet aldım hazırlığını yap ona göre dedi gitmek istemediğimi yine söyledim ama hiç umursamadı bile.Evet sonra sokakta kim hemcinslerine evlen artik diyecek dimi :) bunlarin adi evli iste. Cocugu icin katlaniyor hee yanlis anlama
Konuda kv, gorumce, es, dayak hersey mevcut. Bol aksiyonlu. Bunca zaman dayanmis ama ucak bileti alininca uyelik alip konu acmis. Kinama yardimci ol.
Üstten konuşmak kolay gelir bazen ki gördüğüm kadarıyla kolay da. İnsanları bu şekilde yargılamak yerine biraz yardımcı olmak neden bu kadar zor ki.
Bayramda evde değildim abimin yanındaydım daha bugün geldim ve salı akşamına bilet aldım hazırlığını yap ona göre dedi gitmek istemediğimi yine söyledim ama hiç umursamadı bile.
Herkesin yetiştiği ortam ayrı. Ben köyde doğdum büyüdüm. Bilirsiniz köylerde boşananlara iyi gözle bakmazlar. Aileme anlattığımda annem boşanmama onay verdi bişey demedi ama aradan bikaç gün geçince sabret dedi bakalım ne olacak dedi. Köy yer çünkü. Dedikodusu bitmez bi evladım var. Bense burda her geçen gün daha kötü oluyorum biliyorum. 2 arada bi derede kalmış durumdayım. Ailem Sabret diyo ama ne kadar sabrederim bilmiyorum.İyide sizde bi tabir var ama söylemek istemiyorum hiçbir yola gelmiyorsunuz akıl verenlere karşı cevabınızıda veriyorsunuz
Boşansam ailem arkamda
Ailem dayaga karşı
Ailem sabret diyor
E ne peki siz ne yapmak istiyorsunuz ?
kınama nerde var ki? bende koca aday adayı bileyok asfgsgdhfnggmuöKinamaaaa. Insan kinadigini yasamadan olmezmis![]()
kınama nerde var ki? bende koca aday adayı bileyok asfgsgdhfnggmuö
Çok afedersiniz neyin keklemesi neyin keklenmesi. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Yaşamadıysanız nerden bileceksiniz.
Tamam onu ona göre ayarlasın. Paşamızın suyuna gidemezse gel beni içerde döv çocuk görmesin desin hatta. !Kocanın huyuna git, dayak yememeye çalış. Yersen de en azından çocuğun önünde olmasın.
Bayramda evde değildim abimin yanındaydım daha bugün geldim ve salı akşamına bilet aldım hazırlığını yap ona göre dedi gitmek istemediğimi yine söyledim ama hiç umursamadı bile.