• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ara sıra içiyormuş haberim yok ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence aşırı aşırı abartmışsınız ama neyse konuya yorum yazarsam, boşanın derim. Adam içiyormuş madem alkol kırmızı çizginiz. O zaman bilmiyordunuz şimdi öğrendiniz. Geçmişi değiştiremeyeceğinize göre şimdi ne yapmalısınız ayrılmalısınız. Daha da güvenemem diyorsunuz madem güven olmadan evlilik olmaz samimi söylüyorum boşanın

Kesin çizgi içki derseniz gider alasını da yapar.. Ben ne insanlar tanıyorum.. Biri karısı sigaradan nefret ediyor diye işte mi içmiyor diğeri kocası tiksiniyor diye üstünden koku çıksın diye neler mi yapmıyor..Evet hepsi de yalan söylüyor kullandıkları halde kullanamadıklarını söylererek ama bu sevmiyor mu demek değil tabi, ters tepiyor işte yapmayın bunu.. Erkeklerin kadınları kısıtlamaması gerektiğini düşündüğüm gibi aynı şekilde kadınlar da kısıtlamamalı.. Eğer işin boyutu aile zarar vermekse o iş o zaman değişir..

Bence çok haklısınız benimde ince cizgim bende evlenmeden önce sormuştum hiç içmedim demişti... ayda yılda bir içiyorum deseydi de evlenmezdim... Bunu insanlar neden yargılayıp dalga geçer ki anlamadım🤷🏻‍♀️ ben böyle bi konuda eşimi yakalasam önce onunla düzgün bir şekilde konuşurum tamamen bırakmasını isterim baktım bırakmıyor boşanmaya kadar gider...

Başlığa bakınca uyuşturucu kullanıyor sandım!
Alkol ince çizginizse boşanın!
Adamın ara sıra arkadaşları ile alkol almasını bu kadar dert edecekseniz ikiniz de mutsuz olursunuz. O da tepkinizi tahmin ettiğinden gizli saklı yapmış bu işleri, yalan söylemiş.

Aşk evliliği mi yaptınız? Ne kadar süre bir sevgililik dönemi gecirdiniz ? Eğer aşk evliliği ise siz cok kati bir şekilde sordugunuz icin sizi kaybetmemek icin yalan söylemiş olabilir. Onun dışında alkol alıp sapıtmamış ictigini bile farketmemissiniz bu zamana kadar demekki sizden o korkuyu almış ama arada bir keyif yapmaktan vazgeçememiş. Herkesin bu konudaki görüşleri farklı alkole karşı olmayanlar , olanlar vs. herkes farklı yorum yapacaktır . Esinizi alin karsiniza konusun baktınız sizi tatmin edecek cumleler kurmuyor ondan sonra ne yapmak istediginize karar verirsiniz

Hatalar insan icindir ama
Surekli yalan soyleme huyu varsa.. evliliginiz icin pek parlak degil

Çok abartılı bir tepki verdiyseniz bu sebeple yalana başvurmuş olabilir, zevklerinden ödün vermek istemezken huzuru da kaçsın istememiş adam 😅 Ama eşlerin bu konuda da birbirine açık olması daha keyifli olur. Biz ayda yılda bir, birlikte alkol alıyoruz :) dışarda içeceğine benimle içsin kafasındayım ben 😂

Çok iyi dediniz ben sevmiyorum ve doğru bulmuyorum. Kim bana yobaz derse de desin umrumda değil. Haram ya her şeyden önce. Ben tasvip etmiyorum üstelik ilişkinin başında da demiştim o yüzden de zoruma gidiyor

alkol haram da sevgili olmak nikahsız elin adamıyla gezmek tozmak serbest mi?
madem o kadar hassassanız niye sevgili oldunuz?
ne güzel iş dini kendinize uydurup millete ahlak dersi vermeye kalkıyorsunuz.
din sanki alkol ve domuz etinden ibaret zannedenlerden gına geldi..
eminim yolsuzluk yapan siyasetçilere de oy vermişsinizdir.

Çok iyi dediniz ben sevmiyorum ve doğru bulmuyorum. Kim bana yobaz derse de desin umrumda değil. Haram ya her şeyden önce. Ben tasvip etmiyorum üstelik ilişkinin başında da demiştim o yüzden de zoruma gidiyor
Haklısınız bence koşmakta. Yalan sözünde durmamak var ortada sonuçta.

alkol haram da sevgili olmak nikahsız elin adamıyla gezmek tozmak serbest mi?
madem o kadar hassassanız niye sevgili oldunuz?
ne güzel iş dini kendinize uydurup millete ahlak dersi vermeye kalkıyorsunuz.
din sanki alkol ve domuz etinden ibaret zannedenlerden gına geldi..
eminim yolsuzluk yapan siyasetçilere de oy vermişsinizdir.
Siyaset yasak diye biliyorum

Herkesin kararına saygı duyulmalı bence. Kadın evlenmeden önce açık açık sorup bu konuda teminat aldıysa karışmak hakkı bence. Sevgili olmak haram demiş biri evlilik niyetiyle kişilerin birbirini tanıması haram falan değil yine birileri bir yerlerden bir şeyler uydurmuş kalkıp bunu da siyasete bağlamış. Arkadaşım belki kadının babası/yakını alkol bağımlısıydı bu konuda bir travması var diye istemiyor alkol kullanan eş, illa dini açıdan mı istememesi gerek. Hanımefendi siz de çok hassassanız bu konuda eşinize söyleyin konuşun orta yolu bulamazsanız boşanın.

yani dini konularda bu kadar hassastınız neden/nasıl sevgili olabildiniz orasını çözemedim.

siz şimdi "kırmızı çizgim" diyorsunuz ama adam "o kadar da kırmızı çizgisi olamaz yavvv" diye düşünmüştür. çünkü öyle olsa nasıl elin adamıyla görüşebildiniz, değil mi? demek ki o kadar kırmızı çizginiz olduğunu düşünmemiş adam. "nasılsa bunun için boşayacak değil ya" diye düşünmüş.
e nitekim haklı. o kadar da kırmızı çizginiz değilmiş ki hala evlisiniz. o kadar kırmızı çizgi olsa o dakika boşardınız.

not: isteyen istediği kriteri koyabilir evlenmek için. ama aradığını bulur mu bulamaz mı. bulamaz da bulduğuna razı mı olur, oralar karışık.

Siz baştan söylemişsiniz , inkar edip yalan söylemiş . herkes alkollü birini kabul etmek zorundaymis gibi bişey mi var Allah aşkına arkadaş? Bunu size yazmıyorum eleştirenlere söylüyorum ,belki geçmişte kötü anıları yaşanmışlıkları olamaz mı arkadasin veya herkes elitligi modernligi alkol kullanmaya mi bağlıyor ? Ne tuhaf bir düşünce . Kadın istemediğini ilişkinin en başında söylemiş bu kadar net
alnından öperim bu yorumu

yaa herkes kabul etmek zorunda mı kimi sevmez kiminin kötü anıları vardır
kimi inancından dolayı başkalarından daha hassastır kabul etmez

yalan söylemiş herşeyden önce

Herkesin kararına saygı duyulmalı bence. Kadın evlenmeden önce açık açık sorup bu konuda teminat aldıysa karışmak hakkı bence. Sevgili olmak haram demiş biri evlilik niyetiyle kişilerin birbirini tanıması haram falan değil yine birileri bir yerlerden bir şeyler uydurmuş kalkıp bunu da siyasete bağlamış. Arkadaşım belki kadının babası/yakını alkol bağımlısıydı bu konuda bir travması var diye istemiyor alkol kullanan eş, illa dini açıdan mı istememesi gerek. Hanımefendi siz de çok hassassanız bu konuda eşinize söyleyin konuşun orta yolu bulamazsanız boşanın.

evlilik niyetiyle birbirini tanıması değil burada olay sevgiliyiz denmiş demek ki iş tanımaktan başka boyuta geçmiş kalkıp 3 gram bilginize millete ahkam kesmeyin. dinen kadın ve erkek başbaşa kalamaz tanıma amaçlı görüşmede de yanlarında birisi olmalı madem konu sahibi alkolün haramlığından hassas bunları da bilecek yok öyle kafamıza göre takılmak..

evlilik niyetiyle birbirini tanıması değil burada olay sevgiliyiz denmiş demek ki iş tanımaktan başka boyuta geçmiş kalkıp 3 gram bilginize millete ahkam kesmeyin. dinen kadın ve erkek başbaşa kalamaz tanıma amaçlı görüşmede de yanlarında birisi olmalı madem konu sahibi alkolün haramlığından hassas bunları da bilecek yok öyle kafamıza göre takılmak..
Her sevgili cinsel ilişki mi yaşıyor hanımefendi? Belki topluma açık yerlerde görüştüler ne biliyorsunuz? Yanlarında mıydınız? Kaldı ki size ne kadın belki alkol konusunda hassas size mi soracak? Her şeyi siz biliyorsunuz, her konuda siz haklısınız aynen böyle devam :d

Eşim bana bu şekilde davransa, sana içtiğimin hesabını mı vereceğim derim, yalan da söylemem. Bu bireysel bir tercih, ne anamı ne babamı ne eşimi ilgilendirir. Ayrılın madem.
eşiniz değil sevgiliyken böyle bişey söylediğinde içkime karıştırtmam içmeye devam ederim diyip
onun isteğini kabul etmez ayrılırdınız değil mi?

adam bir kez içtim içmeyeceğim bir daha demiş ama içmiş
sorun burda

Son düzenleme:
Her sevgili cinsel ilişki mi yaşıyor hanımefendi? Belki topluma açık yerlerde görüştüler ne biliyorsunuz? Yanlarında mıydınız? Kaldı ki size ne kadın belki alkol konusunda hassas size mi soracak? Her şeyi siz biliyorsunuz, her konuda siz haklısınız aynen böyle devam :d
burda mesele cinsellik değil kadın ve erkek başbaşa kalamaz cinsellik yaşamasalar da kalamaz.. toplum içinde de el ele gezemez messela sevgili olmak diye bir kavram yoktur dinde o kadar dindar olan bunları da bilecek. alkolden ibaret değil dinimiz.

burda mesele cinsellik değil kadın ve erkek başbaşa kalamaz cinsellik yaşamasalar da kalamaz.. toplum içinde de el ele gezemez messela sevgili olmak diye bir kavram yoktur dinde o kadar dindar olan bunları da bilecek. alkolden ibaret değil dinimiz.
Yahu kadının ele ele gezdiğini başbaşa kaldığını nerden biliyorsunuz diyorum size cevap vermiyorsunuz. Belki adamla sadece cafede avmde falan görüştü. Hadi onu da geçtim belki babası alkolikti, travma oluştu. Ya da her şeyi geç size ne? Kadın alkol kullanan eş istemiyor, istemek zorunda mı size ne yahu?! Kadın arkadaşım, komşum kullanmasın alkol kullanan kötüdür demiyor ki. Hayatı paylaştığım erkek kullanmasın, bana kullanmıyorum diyerek evlendi kullanıyormuş diyor. Siz de kalkıp madem hassassın neden sevgili oldun diyorsunuz. Sizinle anlasabileceğimi sanmıyorum, yorumunuza da yazdığım üzere katılmıyorum zira tek bir pencereden sırf saldırma amacıyla yorum yapıyorsunuz. İyi günler 💁🏼‍♀️

Yahu kadının ele ele gezdiğini başbaşa kaldığını nerden biliyorsunuz diyorum size cevap vermiyorsunuz. Belki adamla sadece cafede avmde falan görüştü. Hadi onu da geçtim belki babası alkolikti, travma oluştu. Ya da her şeyi geç size ne? Kadın alkol kullanan eş istemiyor, istemek zorunda mı size ne yahu?! Kadın arkadaşım, komşum kullanmasın alkol kullanan kötüdür demiyor ki. Hayatı paylaştığım erkek kullanmasın, bana kullanmıyorum diyerek evlendi kullanıyormuş diyor. Siz de kalkıp madem hassassın neden sevgili oldun diyorsunuz. Sizinle anlayabileceğimi sanmıyorum, yorumunuza da yazdığım üzere katılmıyorum zira tek bir pencereden sırf saldırma amacıyla yorum yapıyorsunuz. İyi günler 💁🏼‍♀️
siz konuyu gözünüzle okuyun hanımefendi alkolün haramlığından dem vurmuş ben de o haramsa başka şeyler de haram diyorum ayrıca cafede filan buluşması da durumu hafifletmez el ele tutuşmadan oturdular herhangi bir temas olmamıştır diyorsanız o sizin saflığınız olur. alkol haramsa elin adamıyla cafelerde gezmek de haramdır onu diyorum vve saldırı yok tek taraflı millete ahlak dersi vermeyi kabul etmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X