Evet haklısın çok zor ama kızlarımız buna mecbur bırakılmamalı aslında bir hata yaptı diye ömür boyu çekmemeli ama esimi seviyorum diyorsan biraz sabret uzun yıllar durumun düzelmeyecek beklenti içerisine girme. Eğer imkan varsa çalışın beraber yapın her şeyi. Zamanın ne göstereceği belli değil yarının sahibi allahtırGeri donemem artik..
bilemiyorum inanin. Esimi seviyorum ve guveniyorum ama boyle olmamaliydiPeki değdi mi sence ?
[/QUOT
O zman tek yapacağın şey ayrı eve çıkmak sende çalış birikim yapın ve kendi evinize gidin ama asla onlardan başka kimsen yokmuş havası verme onlara hep dik dur ezilme kuzumbilemiyorum inanin. Esimi seviyorum ve guveniyorum ama boyle olmamaliydi
Malesef böyle oluyor çok büyük hayallerle evleniyoruz prenses olacaz sanıyoruz ama olmuyorbilemiyorum inanin. Esimi seviyorum ve guveniyorum ama boyle olmamaliydi
Yatak odan var hımmmm yani kv nin evine kaçmışsın resmen kadının evine gitmişsiniz kadın niye borca girip size bir şeyler yapsın hem de borçla yapsın diyorsun durumu yok borçla yapsın demek bencilce zaten durumlarını biliyorsunuz ayrı eve çıkıcak durumda yok ama bu koca merakıyla aileni zır duruma düşürüp kocaya kaçmayı biliyorsun madem çalışıp kendin al. Bu kadar koca meraklısı olmayın yaaYatak odasi, hali perde felan var da. Zaten bunlar zaruri. Onun disinda yokk
Bu mesajda asıl alman gereken öneri bu değildi ama sen bilirsin.Yatak odasi, hali perde felan var da. Zaten bunlar zaruri. Onun disinda yokk
bir aylık evliyken nasıl sıkılıyorsun herşeyden. eşin ayrı eve çıkamıyorsa maddi durumdan dolayı zaten sen bunun farkındasındır ve bu durumdan şikaywt etmemen gerekir. eşinin maaşı iyi ve devamlı değilse borca girme riskini de almayın sonrasında size kalacak. kaynananın gerçek yüzü ney onu da anlamadım, paramız yok emişler zaten eşinde dururmu biliyordur kaç yıldır annesi..İyi Gunler. Esimle 1 aylik evliyiz. Kaynanamla beraber yasiyorum. Ve dogru duzgunhiicbir seyim yok. Kaynanam ustune dusen hicbir seyi almadi. Ama iki lafindan biri ," bu kadarina gucumuz yetebiliyor"dur. Kacarak evlendigim icin ailem de destek olmadi. Artik esimde ailesine inanmaya basladi .. Gecen gun dedim ki ona"senin ailen bana bunu yapmamaliydi .Ev ustu en azindan odasini gonlune gore doseyelim demeliydi" dedim. O da dedi ki bana "yok paralari , olsa yaparlardi". Ama biliyorum ki tmm zengin degiller, ama insan istese bi yolunu bulup alabilir. Borc edebilir mesela. Onlar herseyin hazirini istiyor. Cok sıkıldim kaynanamdan. Esime onun gercek yuzunu gostermek istiyorum ama , kadin o kadar " yok yok" diyor ki , artik esiminde zamanla onun gibi dusunmesinden korkuyorum. Cunku esim basta beni onayliyordu ilk kez gecen gun boyle soyledi. Ayri eve cikin diyeceksibiz. Ama esim "maddi durumum buna musait degil" diyor .. Bu konuda bana yol gösterin esime ailesinin gercekten icin den gelmedigi hicbirseyi almadigini , gostermek istiyorum. Esimin ayri ev icin mucadele etmesini istiyorum.
onlara düşen şeyleri almaları gerekirdi. Zaruri olanlariMerak ediyorum ne alınsın istiyorsun??
Yani ne salon takımı vs mi? Yatak odan alındı mıonlara düşen şeyleri almaları gerekirdi. Zaruri olanlari
Valla bu devirde kaçmayanada doğru düzgün birşey yapılmıyor.Benim sürecimde yaşadıklarımı görseydin keşke.Beğendiğim perde için bile dalavere çevirip sırf perde olsun diye seçtiğim bir perdeyi kullanmak zorunda bıraktılar.Durumları iyi olduğu halde çok masraf oldu dediler hep ki ben herşeyin en uygununa gittim.Düşün o kadar uygun bakıyordum ki eşimin babası benim abime alacaklarını spotçudan al deme cesaretini bulmuştu.Eşinin durumu bellidir eve giren para bellidir zamanla olur demiyorum çünkü herşey ateş pahası.Tek derdin buysa takma derim bu yaşlarda oluyor heves huzurunu bozma.İnsalllah birgün herşey istediğin gibi alınır mutlu olursun ama önemli olan insanlık bunu unutma eşyaya kafa takma...İyi Gunler. Esimle 1 aylik evliyiz. Kaynanamla beraber yasiyorum. Ve dogru duzgunhiicbir seyim yok. Kaynanam ustune dusen hicbir seyi almadi. Ama iki lafindan biri ," bu kadarina gucumuz yetebiliyor"dur. Kacarak evlendigim icin ailem de destek olmadi. Artik esimde ailesine inanmaya basladi .. Gecen gun dedim ki ona"senin ailen bana bunu yapmamaliydi .Ev ustu en azindan odasini gonlune gore doseyelim demeliydi" dedim. O da dedi ki bana "yok paralari , olsa yaparlardi". Ama biliyorum ki tmm zengin degiller, ama insan istese bi yolunu bulup alabilir. Borc edebilir mesela. Onlar herseyin hazirini istiyor. Cok sıkıldim kaynanamdan. Esime onun gercek yuzunu gostermek istiyorum ama , kadin o kadar " yok yok" diyor ki , artik esiminde zamanla onun gibi dusunmesinden korkuyorum. Cunku esim basta beni onayliyordu ilk kez gecen gun boyle soyledi. Ayri eve cikin diyeceksibiz. Ama esim "maddi durumum buna musait degil" diyor .. Bu konuda bana yol gösterin esime ailesinin gercekten icin den gelmedigi hicbirseyi almadigini , gostermek istiyorum. Esimin ayri ev icin mucadele etmesini istiyorum.
Orda da ailevi bazi sorunlarim vardi. Psikolojik acidan cok zor dönemler yasadim. Beni bunu yapmaya surukleyen sebeplerin basinda bu geliyordu zaten..
Yalan söylüyor işte. Küçük oğlunu evlendirmek ilerde aklı fikri onda. Utanmadan hep diyor onun herşeyi olacak. O çocuğuna biriktiriyordurbir aylık evliyken nasıl sıkılıyorsun herşeyden. eşin ayrı eve çıkamıyorsa maddi durumdan dolayı zaten sen bunun farkındasındır ve bu durumdan şikaywt etmemen gerekir. eşinin maaşı iyi ve devamlı değilse borca girme riskini de almayın sonrasında size kalacak. kaynananın gerçek yüzü ney onu da anlamadım, paramız yok emişler zaten eşinde dururmu biliyordur kaç yıldır annesi..
Eşinle karar verip kaçmışsınız, kv niz kaçmanız İçin sizi teşvik edip sözler vermediyse, sizin de talep etmeye hakkınız yok. Şahsen oğlum olsa kızın birini kaçırıp evime yerleşmelerini istemezdim aksine usulünce nişanı düğünü olsun evladımın isterdim.onlara düşen şeyleri almaları gerekirdi. Zaruri olanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?