Kaçma sebebimiz zaten ailesiyDi. Ailem dediği ayrı ev olsun. Onun ailesi de dedi ki ev üstü olmasa yapamayız. Kirayı dahi annem kabul ediyordu ama onlar yanaşma hicbiseye. Eşimden o dönem ayrılmak istedim ama bana olan sevgisini kullanarak tehdit etti. Benimde başka çarem yoktuEşinle karar verip kaçmışsınız, kv niz kaçmanız İçin sizi teşvik edip sözler vermediyse, sizin de talep etmeye hakkınız yok. Şahsen oğlum olsa kızın birini kaçırıp evime yerleşmelerini istemezdim aksine usulünce nişanı düğünü olsun evladımın isterdim.
Peki kendi ailenizden niye üstüne düşeni yerine getirmesini beklemiyorsunuz? Ben bu kaçma durumlarında erkek tarafına haksızlık yanıldığını düşünüyorum kusura bakmayın
biraz sabret sen eşine odaklan. aynı evde yaşıyorsanız zaten kurulu eve gitmişsin.Yalan söylüyor işte. Küçük oğlunu evlendirmek ilerde aklı fikri onda. Utanmadan hep diyor onun herşeyi olacak. O çocuğuna biriktiriyordur
Ya zoruma giden şey eşiminde ona inanması. Ve korkuyorum ya zamanla ailesinin yaptıklarını unutursa diye. Bunları ona tam göstermek ve unutmamasini sağlamak için ne yapmalym:/biraz sabret sen eşine odaklan. aynı evde yaşıyorsanız zaten kurulu eve gitmişsin.
Normal değil mi birkim yapmak istemesi hem sizin aileniz gerekenleri yaptı mı hayır kaçmışsınız. Kv demedi ki kaç gel kadının evine yerleşilmiş yatak odam var falan dıyorsun. Kız tarafı almaz mı zaten yani alınmış. Ne alıcaklar kv nızın evı sonuçta kadın evine bir şey almak istemiyor borçla madem isteklerınız var sen de çalışıp kıraya çıkın kendi isteklerinizi beraber alın onların sıze bır sey yapma gibi bir zorunlulukları yok kı durumları yokmuş ama oğulları kız kaçırmış. Hem kv nızın gerçek yüzü ne anlamadım size bir şeyler yapmamaları mı zira sizin aileniz de yapmamış bu yüzden saçmalamışsınızYalan söylüyor işte. Küçük oğlunu evlendirmek ilerde aklı fikri onda. Utanmadan hep diyor onun herşeyi olacak. O çocuğuna biriktiriyordur
Ne yaptıklarını bi açıklasanda ona göre yorum yapsak. Sırf bir şey yapmamaları ise öyle bir mecburiyetleri yok kaçan sizsinizYa zoruma giden şey eşiminde ona inanması. Ve korkuyorum ya zamanla ailesinin yaptıklarını unutursa diye. Bunları ona tam göstermek ve unutmamasini sağlamak için ne yapmalym:/
Ya gelin çarşısı bile yapmadı bunu damat tarafı yapar. elbisem yok giymek için doğru düzgün . Hicbisey im yok. odam bombos. Zaten onun ailesi yüzünden kaçtık buna mecbur birakildkNormal değil mi birkim yapmak istemesi hem sizin aileniz gerekenleri yaptı mı hayır kaçmışsınız. Kv demedi ki kaç gel kadının evine yerleşilmiş yatak odam var falan dıyorsun. Kız tarafı almaz mı zaten yani alınmış. Ne alıcaklar kv nızın evı sonuçta kadın evine bir şey almak istemiyor borçla madem isteklerınız var sen de çalışıp kıraya çıkın kendi isteklerinizi beraber alın onların sıze bır sey yapma gibi bir zorunlulukları yok kı durumları yokmuş ama oğulları kız kaçırmış. Hem kv nızın gerçek yüzü ne anlamadım size bir şeyler yapmamaları mı zira sizin aileniz de yapmamış bu yüzden saçmalamışsınız
Lütfen bırakın başka çarem yoktu demeyi, evlenmemek gibi bir çareniz varmış. Kaçtınız da ne oldu? Anneniz sizin mutluluğunuz İçin ayrı ev diye diretmiş adamlar ayrı ev açamayız demişler peki ayrı ev açtılar mı HAYIR ailenizi üzmek dışında elinize ne geçti? Aşk karın doyurmuyor maalesef sizde tecrübe etmiş bulundunuz.Kaçma sebebimiz zaten ailesiyDi. Ailem dediği ayrı ev olsun. Onun ailesi de dedi ki ev üstü olmasa yapamayız. Kirayı dahi annem kabul ediyordu ama onlar yanaşma hicbiseye. Eşimden o dönem ayrılmak istedim ama bana olan sevgisini kullanarak tehdit etti. Benimde başka çarem yoktu
Normal değil mi birkim yapmak istemesi hem sizin aileniz gerekenleri yaptı mı hayır kaçmışsınız. Kv demedi ki kaç gel kadının evine yerleşilmiş yatak odam var falan dıyorsun. Kız tarafı almaz mı zaten yani alınmış. Ne alıcaklar kv nızın evı sonuçta kadın evine bir şey almak istemiyor borçla madem isteklerınız var sen de çalışıp kıraya çıkın kendi isteklerinizi beraber alın onların sıze bır sey yapma gibi bir zorunlulukları yok kı durumları yokmuş ama oğulları kız kaçırmış. Hem kv nızın gerçek yüzü ne anlamadım size bir şeyler yapmamaları mı zira sizin aileniz de yapmamış bu yüzden saçmalamışsınız
Ailen seni birlik göndermemek icin kirani dahi ödemeyi kabul ediyor.Kaçma sebebimiz zaten ailesiyDi. Ailem dediği ayrı ev olsun. Onun ailesi de dedi ki ev üstü olmasa yapamayız. Kirayı dahi annem kabul ediyordu ama onlar yanaşma hicbiseye. Eşimden o dönem ayrılmak istedim ama bana olan sevgisini kullanarak tehdit etti. Benimde başka çarem yoktu
Kaçarken bunları bilmiyormudun ? aynı evde oturacağını durumlarının olmadığını eğer ki biliyordunsa yapcağın tek şey ya boşanıp ailenin yanına gitmek onlar istemiyorsa bir işe girip kendine düzen kurmak ya da başta bunları biliyordum deyip razı gelmek.İyi Gunler. Esimle 1 aylik evliyiz. Kaynanamla beraber yasiyorum. Ve dogru duzgunhiicbir seyim yok. Kaynanam ustune dusen hicbir seyi almadi. Ama iki lafindan biri ," bu kadarina gucumuz yetebiliyor"dur. Kacarak evlendigim icin ailem de destek olmadi. Artik esimde ailesine inanmaya basladi .. Gecen gun dedim ki ona"senin ailen bana bunu yapmamaliydi .Ev ustu en azindan odasini gonlune gore doseyelim demeliydi" dedim. O da dedi ki bana "yok paralari , olsa yaparlardi". Ama biliyorum ki tmm zengin degiller, ama insan istese bi yolunu bulup alabilir. Borc edebilir mesela. Onlar herseyin hazirini istiyor. Cok sıkıldim kaynanamdan. Esime onun gercek yuzunu gostermek istiyorum ama , kadin o kadar " yok yok" diyor ki , artik esiminde zamanla onun gibi dusunmesinden korkuyorum. Cunku esim basta beni onayliyordu ilk kez gecen gun boyle soyledi. Ayri eve cikin diyeceksibiz. Ama esim "maddi durumum buna musait degil" diyor .. Bu konuda bana yol gösterin esime ailesinin gercekten icin den gelmedigi hicbirseyi almadigini , gostermek istiyorum. Esimin ayri ev icin mucadele etmesini istiyorum.
Kesinlikle öyle katılıyorum her dediğinize en komiğide kendide durumları yok dıyor üstüne bırçla yapmaları gerek diyor ya. Kaçmayı biliyorlar çalışmayı bilmiyorlar hep beklenti şunu yaomadılar bunu yapmadılar sanki yapılcak zaman verdiler kaçmışsınız. Sanki bütün adetler yapıldıda kaldı gelin çarşısı. Yeminle şu kadar evlilik meraklısı koca meraklısı insanlardan yoruldum ailenin bir bildiği varmış ki onay vermemişIşin komik tarafı o zaten. Erkek taraf baştan birşey yapmayacaklarinin sinyalini vermişler. Ama eşi sevgisiyle mi tehdit etmis ney?! Sonuç olarak ailesinin lafını çiğneyip kaçmış. Simdi baştan birseyler yapmayacağını belli eden eş ailesine takıyor. Bunlara tek sebeb olan kendisi ve eşi. Ikiside ama sorumluluk almıyor
Ne bekliyordunuz tam olarak?Ya gelin çarşısı bile yapmadı bunu damat tarafı yapar. elbisem yok giymek için doğru düzgün . Hicbisey im yok. odam bombos. Zaten onun ailesi yüzünden kaçtık buna mecbur birakildk
Cok sacma kusura bakmayin onlar evladi erkek diye destek mi cikmak zorunda ? Hic te öyle bi mecburiyetleri yok . Sen keske evden kacmasaydin ailende sana detsek olurdu belki... insna kendi ailesinin yaptiklarina sabir edebilirde baska bi ailenin yaptiklari zoruna gider gitmeli deAma onlarin oglu degil mi. Yani herkes ogluna destek olur. Onlar ise birsey akmadilar aldiklarinin da borcunu esime yiktilar
Kaçmadan önce sorsaydınız keşke. Neyse geri dönün evinize. Eşiniz barışmak isterse isteklerinizi söylersiniz. İstemezse boşanın. Başka yolu yok. Herkes ailesini çiğnemiyor, bak annem de annem diyor eşiniz.İyi Gunler. Esimle 1 aylik evliyiz. Kaynanamla beraber yasiyorum. Ve dogru duzgunhiicbir seyim yok. Kaynanam ustune dusen hicbir seyi almadi. Ama iki lafindan biri ," bu kadarina gucumuz yetebiliyor"dur. Kacarak evlendigim icin ailem de destek olmadi. Artik esimde ailesine inanmaya basladi .. Gecen gun dedim ki ona"senin ailen bana bunu yapmamaliydi .Ev ustu en azindan odasini gonlune gore doseyelim demeliydi" dedim. O da dedi ki bana "yok paralari , olsa yaparlardi". Ama biliyorum ki tmm zengin degiller, ama insan istese bi yolunu bulup alabilir. Borc edebilir mesela. Onlar herseyin hazirini istiyor. Cok sıkıldim kaynanamdan. Esime onun gercek yuzunu gostermek istiyorum ama , kadin o kadar " yok yok" diyor ki , artik esiminde zamanla onun gibi dusunmesinden korkuyorum. Cunku esim basta beni onayliyordu ilk kez gecen gun boyle soyledi. Ayri eve cikin diyeceksibiz. Ama esim "maddi durumum buna musait degil" diyor .. Bu konuda bana yol gösterin esime ailesinin gercekten icin den gelmedigi hicbirseyi almadigini , gostermek istiyorum. Esimin ayri ev icin mucadele etmesini istiyorum.
Kesinlikle öyle katılıyorum her dediğinize en komiğide kendide durumları yok dıyor üstüne bırçla yapmaları gerek diyor ya. Kaçmayı biliyorlar çalışmayı bilmiyorlar hep beklenti şunu yaomadılar bunu yapmadılar sanki yapılcak zaman verdiler kaçmışsınız. Sanki bütün adetler yapıldıda kaldı gelin çarşısı. Yeminle şu kadar evlilik meraklısı koca meraklısı insanlardan yoruldum ailenin bir bildiği varmış ki onay vermemiş
Kartlar açıkmış ama kızımız görmemiş bile isteye ve beklenti içine düşüp kv yi hedef almış belki kadın rahatsız bunlardanYani. Habi baştan "yaparız ederiz" deseler neyise. Ama oda yok. Eşide çocuk donunu çıkartmak niyetinde değil. Onun icin kvde hedef alınıyor çünkü evin "yetişkini" o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?