Eşim aserdigim seyleri almıyor

Adam akşam eve geliyor benim canım öğlen çekti neden akşamı bekleyeyimki bir çikolata için ha nazlandıgımız oluyor elbet o ayrı
Neden eşime yaptirabilecegim bir şeyi kendim yapayım erkekler bu bakış açısıyla ömür geçiriyorlar kadınlar neden yapmasın

Bence bundan daha büyük sıkıntı var mesela maddi konuda tamamen ona bağlı olman. Allah korusun yarın boşansa yada birşey olsa napacaksınız? Daha 5 10 liralık şeyleri kendiniz alamıyorsunuz.
Bence çocuk yapmakta çok acele etmişsiniz.
Doğumdan sonra bence maddi olarak biraz birikim yapın bi şekilde. Ya bi işe girin yada söyleyin size azda olsa birşeyler versin.
İnsan eşine yedek kart bırakmazmı ya.
Ben çalışıyorum maaşımda iyi ama ona rağmen eşimin kartı benimki onda.
Şimdiden size böyle cimriyse ilerde düşünemiyorum.

Zaten istediğim haftada bir kez cikolata sanmiyorum

Hayır çıkmıyodum arkadasim yok
Siz kaç yıllık evlisiniz ? Bu adam hep mi böyleydi ?

Arkadaşınız yoksa hiç çarşı pazar da mı gezmediniz yanlız basınıza ya da oturup bir yerde bir kahve de mi içmediniz ?
Dışarı çıkmak için illa arkadaş olması şart değil .

Ah kuzum ya kıyamam sana .Ne desem bilemedim.Yakininda ailen falan yok mu? Hep yalnız misi

Yüreği batsın çok sinirlendim hani o an alamamıştır unutmuştur sonra alınır ne bileyim pahalı buldu alternatif başka şey alır, indirim takip eder. İsteyen bir yol bulur ya. Atla deve değil yani.
Pahalı mı ki ya? Hamile eşine fıstık ezmesi, çikolata alamayan adam bi zahmet çoğalmasın. Çocuğa nasıl bakacak o?

Yorumların bir kısmını okudum. Öncelikle eşinizin size para bırakmasını sağlamalısiniz. Bu konuda ısrarcı olun, gunluk olur haftalık veya aylık olur size harçlık vermesini sağlayın. Bunu alışkanlık haline getirin. Çocuğunuz olacak, biraz büyüyünce parka götüreceksiniz, çocuk bu canı bir şey isteyecek, nasil alacaksınız? Babaya söyleyelim birlikte çıkınca alırız mi diyeceksiniz? Siz bu adamın yemeğini, temizliğini, utusunu yapıyorsunuz, kendinizi ezdirmeyin ve paranızı isteyin. Sizi parasız bırakması büyük saygısızlık. Aserme meselesine gelince, iki gebeligimde de aşermedim. Ya da her istediğimi kendim aldığım için farkına varmadim. Eşinizin sadece gebeyken değil her zaman istediğinizi alması lazım. Almıyorsa ya bencillik ya unutkanlık ya da umursamazlık vardır. Bunu oturup sakince konuşmalarınız. Ben bunların çözülemeyecek sorunlar olduğunu düşünmüyorum.

Ne gerek var diyor hep iste bende surekli oyle dediği için yüzüm tutmuyor istemeye
Sizi bu sessizlikle çok üzerler. Bir eş eve nasıl para bırakmaz. Çok üzüldüm durumunuza. İsteyin az da olsa yanınızda para olmalı. Zorunlu durumlar için. Evde başınıza bir şey gelse hastaneye gidemeyeceksiniz.
Eşiniz sizi eş değil işimi görsün, cinsel isteklerimi de karşılasın diye almış sanki.
Keşke çocuk için acele etmeseydiniz. Çocuk biraz büyüyünce mutlaka çalışın. Böyle ömür boyu eş eline bakılmaz

Zaten istediğim haftada bir kez cikolata sanmiyorum
Yani tuhaf ben hamile olayim olmayayim isteyeyim istemeyeyim seviyorum diye esim hergun isten gelirken cikiolata alir canim birsey istesin hamile degilsem bile alir kusura bakmayin ama esinizin okuzlugu

Hayır çıkmıyodum arkadasim yok
İyi de dışarı çıkmak için arkadaş şart değil ki ne bileyim en azından bir yürüyüş yada bakkaldan bir ekmek bile almak için çıkar insan çalışıyorsanız eşiniz para bırakmasi gerek

Acil bir durum olsa nasıl gideceksiniz gideceğiniz yere .

Siz farkında değilsiniz ama eşiniz size ekonomik şiddet uyguluyor.

Ablacım yazdığın her şeyi okudum ben senin 24 yaşında olduğuna inanmıyorum
10 yaşındaki kız çocuğu aklına sahipsin
Konuşmaların aşırı cahilce ve çok toz pembe

Nice 16 yaşında kızlar var bizim burda
Vallahi tüm dünyayı çözmüşler, dünyaya bakış açıları, hayalleri… daha şimdiden çalışıyorlar

Seni kırmak da hiç istemiyorum ama büyümelisin
Yaşın buysada akılca büyümelisin

Konu sahibinin ilk mesajlarını okuyunca Allah aşkına adresini yaz ben sana online marketlerden göndereyim canın ne istiyorsa yazacaktım. Sonraki mesajları gördükçe omuzlarından tutup sarsma isteği geldi kendine gel diye.
Bu kadar pasif olamazsınız ya, yok bunu kabul edemiyorum, üniversite mezunu olmanıza da nedense hiç ihtimal veremedim. Hamilesiniz , belli ki zor bir hayatınız var, kötü konuşup daha da moralinizi bozmak istemiyorum ama çok kızdım ben size. Hayat böyle bir şey değil, evlilik hele hiç böyle bir şey değil. Bir de çocuk yapmışsınız keşke biraz daha bekleseydiniz bunun için. Zira çok farklı sorunlarınız var ve siz farkında bile değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…