- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
Neden eşime yaptirabilecegim bir şeyi kendim yapayımAdam akşam eve geliyor benim canım öğlen çekti neden akşamı bekleyeyimki bir çikolata içinha nazlandıgımız oluyor elbet o ayrı
Şuan hamilesiniz ama 1 yıldır para vermediğini yazmışsınız hamile kalmadan önce de mi cikmiyordunuzÇıkmıyorum evden çıktığım zaman direk gözüm kararıyor ve bayılıyorum
Hayır çıkmıyodum arkadasim yokŞuan hamilesiniz ama 1 yıldır para vermediğini yazmışsınız hamile kalmadan önce de mi cikmiyordunuz
Zaten istediğim haftada bir kez cikolata sanmiyorum13 aylık oglum var hamileyken aslinda birazda naz yapmak icin surekli birseyler isterdim esimde alirdi ama sakayla lafini sokardi oglum istemiyor sen istiyorsun heo bunlari diye belkide gercekten aserdigini degilde naz yapmak icin istedigini saniyordur
Siz kaç yıllık evlisiniz ? Bu adam hep mi böyleydi ?Hayır çıkmıyodum arkadasim yok
Bu nasıl hayat arkadaşım ? Kerpetenle ağzından laf alıyoruz.Hayır çıkmıyodum arkadasim yok
Ah kuzum ya kıyamam sana .Ne desem bilemedim.Yakininda ailen falan yok mu? Hep yalnız misiKocası çalışmayan çok arkadaşım vardı hatta birininki isten çıkmıştı bi ara kiz hamile olmadığı halde bulup busurup hergun istediğini fazla fazla koyuyordu mutfağına bunlari düşündükçe ... neyse
Pahalı mı ki ya? Hamile eşine fıstık ezmesi, çikolata alamayan adam bi zahmet çoğalmasın. Çocuğa nasıl bakacak o?Yüreği batsın çok sinirlendimhani o an alamamıştır unutmuştur sonra alınır ne bileyim pahalı buldu alternatif başka şey alır, indirim takip eder. İsteyen bir yol bulur ya. Atla deve değil yani.
Hayır çıkmıyodum arkadasim yok
Yorumların bir kısmını okudum. Öncelikle eşinizin size para bırakmasını sağlamalısiniz. Bu konuda ısrarcı olun, gunluk olur haftalık veya aylık olur size harçlık vermesini sağlayın. Bunu alışkanlık haline getirin. Çocuğunuz olacak, biraz büyüyünce parka götüreceksiniz, çocuk bu canı bir şey isteyecek, nasil alacaksınız? Babaya söyleyelim birlikte çıkınca alırız mi diyeceksiniz? Siz bu adamın yemeğini, temizliğini, utusunu yapıyorsunuz, kendinizi ezdirmeyin ve paranızı isteyin. Sizi parasız bırakması büyük saygısızlık. Aserme meselesine gelince, iki gebeligimde de aşermedim. Ya da her istediğimi kendim aldığım için farkına varmadim. Eşinizin sadece gebeyken değil her zaman istediğinizi alması lazım. Almıyorsa ya bencillik ya unutkanlık ya da umursamazlık vardır. Bunu oturup sakince konuşmalarınız. Ben bunların çözülemeyecek sorunlar olduğunu düşünmüyorum.Eşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
Sizi bu sessizlikle çok üzerler. Bir eş eve nasıl para bırakmaz. Çok üzüldüm durumunuza. İsteyin az da olsa yanınızda para olmalı. Zorunlu durumlar için. Evde başınıza bir şey gelse hastaneye gidemeyeceksiniz.Ne gerek var diyor hep iste bende surekli oyle dediği için yüzüm tutmuyor istemeye
Yani tuhaf ben hamile olayim olmayayim isteyeyim istemeyeyim seviyorum diye esim hergun isten gelirken cikiolata alir canim birsey istesin hamile degilsem bile alir kusura bakmayin ama esinizin okuzluguZaten istediğim haftada bir kez cikolata sanmiyorum
İyi de dışarı çıkmak için arkadaş şart değil ki ne bileyim en azından bir yürüyüş yada bakkaldan bir ekmek bile almak için çıkar insan çalışıyorsanız eşiniz para bırakmasi gerekHayır çıkmıyodum arkadasim yok
Ablacım yazdığın her şeyi okudum ben senin 24 yaşında olduğuna inanmıyorumfıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
Kızlar yemek konusunu kapatın bence. Konu sahibi aşerecek yine.Ben gebeliğimde toplam altmış kilodan fazla karpuz yemişimdirbir karpuz alırdık sekiz dokuz kilo bir hafta yerdim onu yemek yemez karpuz yerdim
Ay çok doğru yemin ederim düşünemedim yorum silmek yasak mı silsekKızlar yemek konusunu kapatın bence. Konu sahibi aşerecek yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?