Eşim aserdigim seyleri almıyor

Hödük ya. Kızın bir fıstık ezmesi keyfi varmış. Lokmasını saymış almıyormus çabuk bitiriyor diye. Çocuk terbiye eder gibi. Başkası olsa fıstık ezmesi yığar mutfağa. Yazık ya.
Kocası çalışmayan çok arkadaşım vardı hatta birininki isten çıkmıştı bi ara kiz hamile olmadığı halde bulup busurup hergun istediğini fazla fazla koyuyordu mutfağına bunlari düşündükçe ... neyse

Nutella istese adamın yüreğine iner demek ki. 90 liraya aldım geçen gün.
Yüreği batsın çok sinirlendim hani o an alamamıştır unutmuştur sonra alınır ne bileyim pahalı buldu alternatif başka şey alır, indirim takip eder. İsteyen bir yol bulur ya. Atla deve değil yani.

Kusura bakma da adam şerefsiz

Kiralar yüksek biliyorum da aldığınız maaşa göre de fazla fiyatlı ev tutmussunuz.
O maasla gecinmeniz çok zor .
Bunlar adamın davranışını değiştirmez yaptığı sonuna kadar tasvip edilmez.
Baştan planlama hatası var.
Kenarda para yoksa bir yerden kira geliri giib destek yoksa o maasla geçinmek çok zor.
Çikolata alamayan adam çocuğun ihtiyaçlarını nasıl gidersin?
Bez mama vs vs çok pahalı.

Sen neden calismiyorsun? Sürekli soruyorum cevap yok. Bu evden çıkınca bayilmalarini doktor gördü mü? Hiç mi calismadin? Ailen beş kurussuz olduğunu biliyor mu? S... et asermeyi. Köle hayatı gibi birşey. Hiç komşumla, eş dost bir simit-caya da mı cikmiyorsun?

Aşırı seviyormuş sizi. Ondan hep.

Doktora gittm bayılmam için tansiyonum düşüyor eşim dostum arkadaşım da yok olsada gidemem bu halde

Konudan cikiyorum. Aklıma yatmayan, konu sahibinin ısrarla yanıt vermediği cevaplar var. Konu sahibi psikiyatriye de görünün. Hala niye 5 kurussuz sürekli evde olduğunuzu anlamadım. Okuma yazma bilmeyen ailesinin zorla evlendirdigi bir kadin degilsiniz. Hamilelikte de çatır çatır çalıştık valla. Eski konulariniza baktım bayılma durumu yeni. Sebep o değil. Umarım sağlıkla çocuğunuzu da kucağınıza alırsınız.

Aserme diye bir şey var ya. Ben hamile değilken bile bir şeylere aseririm. Pis boğazlılık.
Ama mesela son gebeligimde bir sabah uyandım saat sekiz, bir mangal kokusu var aman Allahım. Komsulardan biri bu saatte mangal mı yakmış dedim. Bir güzel kokuyor. Benden başka kokuyu alan yok. O zaman asermenin nasıl bir şey olduğunu anlamıştım.

Bişey demiyorum unuttum diyor bende tamam diyorum üzülüyorum görüyo

Üzülen adam çok sevdiğiniz bir şeyi bir daha almayarak sizi cezalandırıyor. Siz çocuk değilsiniz. Boşanın diyemem ama bir an önce bu konuları çözüp özgürleşin. Evlilik hayatı esaret altında kalmak değildir. Çalışmıyor olsanız dahi evin gelir gider dengesini bilmeniz ona göre hareket etmeniz gerekiyor.

13 aylık oglum var hamileyken aslinda birazda naz yapmak icin surekli birseyler isterdim esimde alirdi ama sakayla lafini sokardi oglum istemiyor sen istiyorsun heo bunlari diye belkide gercekten aserdigini degilde naz yapmak icin istedigini saniyordur

Bak canım benim bende ev hanımıyim. Ama eşimle anlaşma yaptim. Maaşını aldığında bana da market parasini telefon faturami ve kredimin parasini atıyor bununla idare et diyor. Hem cebimde param oluyor hemde canım bisey istediğinde alabiliyorum. Durumumuz cok mükemmel değil ama benim giderlerimi bana atıyor bende bi daha ondan para istemiyorum. Sende bunu teklif edebilirsin. Mesela ayda 2000 atsın sana marketi de yap ne bilim en azından cebindeki parayla Git al cikolatani. Ayrıca esimin mobil bankaciligi bende açık param kalmayınca direk ordan kendime transfer ediyorum. Madem size atmıyor siz alın telefonu o gelince sen şifreyi gir ben kendime para atarim de. Yıl olmuş 2023 hala eve para bırakmayan eş mi kaldi ya. Gösterin yüzünüzü çok alistirmissiniz

Ben de gecenin bir vakti gözümün önünden salçalı makarna geçtiğinde anlamıştım. Evet bildiğin gözümün önünden geçti. Kalktım evi aradım taradım biraz makarna varmış hızlıca pişirdim. Koca tabağı nasıl bitirdim bilmiyorum. Eşim bakmaya geldi, o da yiyecekti herhalde nasil ya koca tencereyi bitirdin mi diye şaşırdı ben şaşkın şaşkın bakakaldim. AA bitmiş bu seni de çağırmadım mi hay Allah diye hayatımda yediğim en lezzetli makarnaydi ama. Ya da bana öyle geldi bilmiyorum

İnsanın gözü dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…