Kocası çalışmayan çok arkadaşım vardı hatta birininki isten çıkmıştı bi ara kiz hamile olmadığı halde bulup busurup hergun istediğini fazla fazla koyuyordu mutfağına bunlari düşündükçe ... neyseHödük ya. Kızın bir fıstık ezmesi keyfi varmış. Lokmasını saymış almıyormus çabuk bitiriyor diye. Çocuk terbiye eder gibi. Başkası olsa fıstık ezmesi yığar mutfağa. Yazık ya.
Yüreği batsın çok sinirlendimNutella istese adamın yüreğine iner demek ki. 90 liraya aldım geçen gün.
fıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
Tavuk döner aşeren ben...Bence salçalı makarna güzelmiş, ben turp aşermiştim eşime söyleyince çok dalga geçmişti
Tavuk döner aşeren ben...
Sen neden calismiyorsun? Sürekli soruyorum cevap yok. Bu evden çıkınca bayilmalarini doktor gördü mü? Hiç mi calismadin? Ailen beş kurussuz olduğunu biliyor mu? S... et asermeyi. Köle hayatı gibi birşey. Hiç komşumla, eş dost bir simit-caya da mı cikmiyorsun?Kocası çalışmayan çok arkadaşım vardı hatta birininki isten çıkmıştı bi ara kiz hamile olmadığı halde bulup busurup hergun istediğini fazla fazla koyuyordu mutfağına bunlari düşündükçe ... neyse
Aşırı seviyormuş sizi. Ondan hep.fıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
Çıkmıyorum evden çıktığım zaman direk gözüm kararıyor ve bayılıyorum
Doktora gittm bayılmam için tansiyonum düşüyor eşim dostum arkadaşım da yok olsada gidemem bu haldeSen neden calismiyorsun? Sürekli soruyorum cevap yok. Bu evden çıkınca bayilmalarini doktor gördü mü? Hiç mi calismadin? Ailen beş kurussuz olduğunu biliyor mu? S... et asermeyi. Köle hayatı gibi birşey. Hiç komşumla, eş dost bir simit-caya da mı cikmiyorsun?
Tavuk döner aşeren ben...
Eczacı mısınız gerçektenDoktora gittm bayılmam için tansiyonum düşüyor eşim dostum arkadaşım da yok olsada gidemem bu halde
Ben karpuz sevmez, yemezdim. Gebeliğimde aserdim. O gün bugündür severek yiyorum. Bir de elmalı sodadan tiksinmiştim hâlâ içememBen bezelye yemeği aşerdimNormalde pek sevmezdim üstelik nasıl canım istediyse 3 tabak yemiştim
Bişey demiyorum unuttum diyor bende tamam diyorum üzülüyorum görüyo
Ben de gecenin bir vakti gözümün önünden salçalı makarna geçtiğinde anlamıştım. Evet bildiğin gözümün önünden geçti. Kalktım evi aradım taradım biraz makarna varmış hızlıca pişirdim. Koca tabağı nasıl bitirdim bilmiyorum. Eşim bakmaya geldi, o da yiyecekti herhalde nasil ya koca tencereyi bitirdin mi diye şaşırdıAserme diye bir şey var ya. Ben hamile değilken bile bir şeylere aseririm.Pis boğazlılık.
Ama mesela son gebeligimde bir sabah uyandım saat sekiz, bir mangal kokusu var aman Allahım. Komsulardan biri bu saatte mangal mı yakmış dedim. Bir güzel kokuyor. Benden başka kokuyu alan yok.O zaman asermenin nasıl bir şey olduğunu anlamıştım.
İnsanın gözü dönüyor.Ben de gecenin bir vakti gözümün önünden salçalı makarna geçtiğinde anlamıştım. Evet bildiğin gözümün önünden geçti. Kalktım evi aradım taradım biraz makarna varmış hızlıca pişirdim. Koca tabağı nasıl bitirdim bilmiyorum. Eşim bakmaya geldi, o da yiyecekti herhalde nasil ya koca tencereyi bitirdin mi diye şaşırdıben şaşkın şaşkın bakakaldim. AA bitmiş bu seni de çağırmadım mi hay Allah diye hayatımda yediğim en lezzetli makarnaydi ama. Ya da bana öyle geldi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?