- 21 Kasım 2017
- 29.230
- 127.532
- 598
Ooo masraf reis hoşgeldin.Sana şimdi çilek almayan adam bebek dünyaya geldikten sonra onun masrafları ile ilgilenecek mi ?
Herkesin aksine ben size üzülemiyorum, sadece hayret ediyorum. Üniversite mezunu bir kadının bu çağda bu kafada olması korkunç bir şey. Eve 100 lira bırakmayan, sizi zerre kadar düşünmeyen pinti bir heriften üremeye kalkıyorsanız bunları da görmezden gelmeniz lazım.Giysi falan hayal sadece istediğim arada canımın çektiği seyi almasi o da bebek icin
Hergün arıyor isteyken vakit buldukça bebeğimizle napıyosunuz bakalim falan diyor gelince iltifatlar ediyo sen gittikçe güzellesiyosun diye hamile kalmadan öncede böyleydi uyurken saçlarımı okşuyo mutlaka seni seviyorum deyip öyle uyuyo giydiğim yaptığım söylediğim herseye tesekkur ediyo vs vsSonradan yazdığınız yorumlara istinaden;
Şurayı açar mısınız, ne yapıyor mesela sevgisini gösterecek? Bebeği heyecanla nasıl bekliyor?
Tek sorunum maddiHergün arıyor isteyken vakit buldukça bebeğimizle napıyosunuz bakalim falan diyor gelince iltifatlar ediyo sen gittikçe güzellesiyosun diye hamile kalmadan öncede böyleydi uyurken saçlarımı okşuyo mutlaka seni seviyorum deyip öyle uyuyo giydiğim yaptığım söylediğim herseye tesekkur ediyo vs vs
Annem kizkardesleri arasında tek çalışma hayatı olan. Iki teyzemde ev hanımı ama maaşlar alinir alınmaz büyük kısmı tıkır tıkır ellerine sayılıyordu. Bencede insanın karısına bunu yapması korkunç, çevremde evlenene kadar hiç duymadım, görmedim.Yani olabilir ama benim ablam da liseden sonra o zamanlardaki başörtüsü meselesinden dolayı üniversite okuyamadı, eniştemle evlendi, ev hanımı oldu. Eniştemin ablamdan beş kuruş esirgediği olmadı, para da verirdi istediğini de giyiminden yemeğine alır gelirdi. Malesef bizim kadınlarımız eş seçiminde iki güler yüz göründe işte hayallerimin adamı diyip hemen evleniyorlar hiç eleme, tanımaya çalışma vs yok. Aile baskısıyla zorla evlendirilmiş de olabilir bunları da çok duyuyoruz ama bu konuda da malesef artık yapacak bir şey kalmıyorEşinin yaptığı çok korkunç bir şey, evindeki eşini eş gibi görmüyor ihtiyaçlarını isteklerini önemsemiyor. Çok bencil bir adam, Allah yardımcısı olsun
Ev kiramiz 10k 17 bin falan alıyor ama yetmiyor diyorAnnem kizkardesleri arasında tek çalışma hayatı olan. Iki teyzemde ev hanımı ama maaşlar alinir alınmaz büyük kısmı tıkır tıkır ellerine sayılıyordu. Bencede insanın karısına bunu yapması korkunç, çevremde evlenene kadar hiç duymadım, görmedim.
Birde ben konu sahibinin üniversite mezunu olmasına şaşırdım. Bu kızın ana babasınında mi durumdan haberi yok, kimse sen ne ayaksin falan demiyor mu damat beye
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bu şekilde hayatlar var. Benim annem işçi emeklisi, çalistigi dönemde erkeklerin eşlerine tek kuruş vermedikleri anlatıyor. Sözde kadinlar paranın nasıl kazanıldığını bilmedikleri için çarçur ediyorlarmış, bahaneye bak.
Bir çikolata kaç TL hanımefendi ?Ev kiramiz 10k 17 bin falan alıyor ama yetmiyor diyor
Işte o kadar heyecanlı o kadar heyecanlı ki cilekle cikolata almayı unutuyor. Sırf heyecandan unutuyor yani...Daha ne yapsın bu adamSonradan yazdığınız yorumlara istinaden;
Şurayı açar mısınız, ne yapıyor mesela sevgisini gösterecek? Bebeği heyecanla nasıl bekliyor?
Kendi ziftlenmek istediği zaman alıyormuşBir çikolata kaç TL hanımefendi ?
Olsun olsun 30 tl olsun hadi.
17 bin alan bir adam sözde cok sevdiği bebeği ve eşi için 30 tl ayıramıyor mu ?
Dogru soyluyor o zaman. Kalan 7k yetmez ki. Bi cikolata alinamayacak kadar da kotu durumda degilsiniz. Gelirken alamadim, suraya 50tl koyuyorum yarin sen alırsın demek zor degil ya da aa unuttum der gider hemen alir gelir.Ev kiramiz 10k 17 bin falan alıyor ama yetmiyor diyor
E peki neden çocuk? 7 bin TL ile siz bile gecinemiyorsunuz ki çocuğa nasıl bakacaksınız?Ev kiramiz 10k 17 bin falan alıyor ama yetmiyor diyor
fıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünküBir çikolata kaç TL hanımefendi ?
Olsun olsun 30 tl olsun hadi.
17 bin alan bir adam sözde cok sevdiği bebeği ve eşi için 30 tl ayıramıyor mu ?
fıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
Eşe nazlanmak kötü bir şey mi ki?Market uygulamalarını kullanabilirsiniz. Eşinizin kartını kaydedin.
Bir de aşermek günlerce rüyalarda bile görecek kadar canın çekmesi değil mi?
Nazlanmak gibi geliyor her istediğimi aşerdim kelimesi ile ifade etmek. Mesela şimdi de isteyebiliriz hepimiz bir şeyler.
Hamilelik boyu aç geçirdim, serumla beslendim. Doğuma kadar sadece bir şey çekti canım onu da ağlayacak kadar çekti. Çünkü açtım. Buradaki arkadaşlar biliyorlar o anda bulmamız mümkün değildi 4-5 gün beklemiştim. Aşermek deyince çok afaki bir istek geliyor.
Tabi bu demek değil ki eşiniz ihmal etsin.
Hamile olmasanız bile istediklerinizi hatırlaması önemli bir nokta.
Dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun. Çok basit bir şey mesela eşim işteyken bir kez çocuğumla parkta keyifle oynuyorduk birden düştü. Düştüğü yer de taşlı çakıllı bir alan. Kaptığım gibi en yakındaki hastaneye götürdüm. Röntgeni, tahlili bilmem nesi... Özel olunca epey tuttu. O an yanımdaki kart boş olsa napardım bilmiyorum. Taksiler de babasının hayrına götürecek değildi devlete bile gitsem. Demem o ki; ateşi, dişi, bezi, maması... Birçok eksik/ihtiyaç çıkacak önünüze. Eşinizin insafa gelip almasını mı bekleyeceksiniz? Nakit vermiyor hadi, bir kart çıkartın ordan harcayın, gerekirse nakit avans çekip cüzdanınızın bir köşesinde saklayın. Ne zaman neye lazım olur bilinmez. Zor durumda kalınca bir de para derdiniz olmasın.Ne gerek var diyor
Her mesajınız yeni bi şoka sebep oluyor. Şoktan şoka koşuyorum şu anfıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?